Статті за тегом секс іграшки для жінок

секс (111) секс іграшки для жінок (105) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій

Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій

Вибір секс-іграшки - це захоплива пригода, адже існує безліч найрізноманітніших форм, видів і розмірів цих крутих інтимних виробів, мета яких одна - подарувати максимум задоволення. Інтимні аксесуари стануть у пригоді, коли хочеться усамітнитися й розслабитися, урізноманітнити секс із партнером, уперше пізнати власне тіло, його чутливі точки та зони. Це універсальні помічники і для тих, хто перебуває у стосунках, і хто до них поки не готовий, але не хоче відмовлятися від інтимної насолоди.
Читати далі
Квіфінг або надто балакуча вагіна

Квіфінг або надто балакуча вагіна

Більшість, можливо, навіть ніколи не чули такого терміна як "квіфінг", але багато хто точно стикався з ним у житті. Особливо цей процес поширений під час сексу. Простими словами, квіфінг - це мимовільний звук, який може видати жіноча вагіна в процесі інтиму чи навіть занять деякими видами спорту. 

Читати далі
Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати

Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати

Реалістичні вібратори - це інтимні вироби як для жінок, так і для чоловіків, які точно передають всі анатомічні особливості і деталі чоловічого статевого члена в стані ерекції. Така форма спеціально розроблена для того, щоб Ви могли отримувати максимально природні та натуралістичні відчуття у процесі фрикцій. Вібратори реалістики – це саме ті секс іграшки, які призначені для чіткої та якісної імітації відчуттів, які Ви отримуєте під час сексу із партнером. Щодо основних характеристик реалістичних вібраторів, то про них ми розповімо Вам далі.

Читати далі
Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Про точку G, певно, не чув тільки той, хто взагалі не цікавиться сексом. Та й то навряд. Більшість чоловіків (та й жінок) прагнуть знайти у своїх половинок цю легендарну точку, яка має дарувати невимовну насолоду та шалено яскраві оргазми. Якщо пошукати в інтернеті - можна знайти масу дописів з порадами, присвяченими пошуку та стимуляції цієї дивовижної точки. То що ж таке точка G та як вона працює? Амурчик допоможе Вам розібратись! 

Читати далі
Lush 2 vs  Lush 3: основні відмінності

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності?

Читати далі
Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Вже зовсім скоро буде найромантичніше свято року! Звісно ж, мова йде про день Святого Валентина — день, коли кохання витає у повітрі. В цей день жінки очікують від своїх половинок особливої уваги — тепла, романтики, зізнань та подарунків. Так, подарунки — невід’ємна частина цього свята. І якщо Ви бажаєте вразити кохану дівчину особливим подарунком, Амурчик має для Вас кілька ідей! 

Читати далі