Статті за тегом стимуляція

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) стимуляція (40) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати

Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати

Соски – це одна з найчутливіших ділянок на тілі жінки, яка здатна вкласти свій цінний внесок у процес насолоди. У сосках криється чимало нервових закінчень, які реагують на будь-який дотик та взаємодію з ними. А тому, стимуляція жіночих сосків – це особливе мистецтво, яке потребує навичок та практики, адже таку чутливу зону треба вміти пестити правильно. 

Читати далі
Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Інтимна близькість із партнером не завжди означає секс у класичному його розумінні, а сексуальне задоволення – не завжди досягається за допомогою проникнення. Саме рабінг – це і є той нестандартний вид насолоди, який виступає непроникною сексуальною практикою, що базується лише на стимуляції за допомогою тертя. Тому, якщо Ви зацікавлені в еротичній практиці без пенетрації і навіть без роздягання, варто придивитися і поекспериментувати з рабінгом.

Читати далі
Мистецтво безпечного фістингу

Мистецтво безпечного фістингу

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам все про безпечний фістинг! 

Читати далі
Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Про точку G, певно, не чув тільки той, хто взагалі не цікавиться сексом. Та й то навряд. Більшість чоловіків (та й жінок) прагнуть знайти у своїх половинок цю легендарну точку, яка має дарувати невимовну насолоду та шалено яскраві оргазми. Якщо пошукати в інтернеті - можна знайти масу дописів з порадами, присвяченими пошуку та стимуляції цієї дивовижної точки. То що ж таке точка G та як вона працює? Амурчик допоможе Вам розібратись! 

Читати далі
Секс без проникнення

Секс без проникнення

У наших реаліях заведено знецінювати будь-які сексуальні практики, в яких немає проникнення члена у піхву. Сексуальна культура, що існує на пострадянському просторі, акцентує дуже багато уваги на фалосах. Найчастіше з цим стикаються бісексуалки та лесбійки, які навіть у секс-позитивному середовищі можуть почути твердження, що знецінюють їх досвід, на кшталт “без хлопця не рахується”.

Читати далі
Ви купили вібратор. Що далі?

Ви купили вібратор. Що далі?

Як і будь-яка техніка, секс-іграшки періодично виходять зі строю. Причини для цього можуть бути дуже-дуже різними. Частіше за все такі несподіванки трапляються раптово та можуть стати перешкодою для Ваших приємних планів. Звісно ми з Вами не можемо передбачити майбутнє, але можемо зробити все, щоб подовжити працездатність улюбленого девайса. 

Читати далі