Статті за тегом еротичні ігри

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) еротичні ігри (37) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Хто полюбляє фільми з еротичними сценами, той знає, наскільки чуттєвими та пристрасними можуть бути сцени сексу у ванній кімнаті. Погодьтесь, що одразу виникає бажання відтворити побачене на екрані та відчути себе головною героїнею того самого кіно. Крім того, ванна кімната може бути чудовим місцем для сексу для тих пар, хто вимушений ділити житловий простір з родичами чи сусідами по квартирі. Тож сьогодні Амурчик підготував для Вас декілька порад, які допоможуть насолодитись сексом у ванній кімнаті! 

Читати далі
Як кохалися давні українці? Все про інтимне життя наших предків

Як кохалися давні українці? Все про інтимне життя наших предків

Хто з нас не чув від старшого покоління фразу “а от у наші часи такої розпусти не було”? Але якщо не було — як тоді пояснити той факт, що в родинах наших прапрабабусь зазвичай було щонайменше по троє-четверо дітей? І це явище — найкращий доказ того, що наші з Вами предки знали не тільки як готувати, доглядати худобу та бути господарем, вони ще й добре знались на коханні!

Читати далі
Бондаж для початківців

Бондаж для початківців

Бондаж — це захоплююча сексуальна практика, яка може подарувати чуттєве задоволення обом партнерам. Головна її особливість — це, звісно ж, сценарії, в яких один з партнерів повністю або частково знерухомлює іншого. Можна сказати, що це гра у домінування та підкорення. Бондаж не тільки дарує задоволення, а ще й може допомогти Вам відкрити для себе нові кінки та нові грані сексуальної насолоди. А як зробити це без ризиків та шкоди для здоров’я — Вам розкаже Амурчик!

Читати далі
Хелловін: Страшенно сексуальна ніч

Хелловін: Страшенно сексуальна ніч

Гарбузи, кажани, павутиння та відьомські ковпаки – це вічна класика Хелловіна. А як щодо того, щоб додати трішки зілля пікантності в цей хелловінський відвар життя? Для цього ми тут і влаштували наш шабаш для спільного збирання еротичних ідей і вже готові ділитися парочкою з них. Тож нехай Ваша ніч з 31 на 1 буде страшно сексуальною та незабутньою!

Читати далі
Рольові ігри для дорослих: Вам сподобається!

Рольові ігри для дорослих: Вам сподобається!

Прагнення до розмаїття – абсолютно нормальна потреба людини : нові смаки, нові запахи, нові місця і знайомства і, звичайно ж, нові сексуальні відчуття.Бажання спробувати усі існуючі задоволення і розкрити для себе всі можливості тіла – це не спроба зрадити кохану людину, а цілком природнє бажання зробити інтимне життя яскравішим та цікавішим.

Читати далі
Які сцени з фільмів для дорослих не варто втілювати в реальному житті?

Які сцени з фільмів для дорослих не варто втілювати в реальному житті?

Фільми для дорослих користуються величезною популярністю в усьому світі. Ставитися до цього можна по-різному, але факт залишається фактом — в наші дні індустрія кіно для дорослих досягла величезних масштабів. Подив швидше викличе не той, хто дивиться фільми категорії 18+, а той, хто не бачив жодного.

Читати далі