Статті за тегом менструація

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) менструація (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Інтимна гігієна без світла та води

Інтимна гігієна без світла та води

2022 рік видався надзвичайно складним. Майже щодня жителі України опиняються без електроенергії та водопостачання. Але попри всі жахіття побуту життя триває і тіло вимагає догляду за собою. Особливо чутливими є інтимні частини тіла, які також потребують гігієни. Тож сьогодні ми з Вами поговоримо саме про інтимну гігієну в умовах відсутності води та електроенергії. 

Читати далі
Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Попри те, що ми з Вами живемо в сучасному світі та усвідомлюємо, що менструація - нормальна і природна частина життя кожної жінки, до цього фізіологічного процесу ставляться вельми неоднозначно. З юних років багатьох дівчаток і дівчат привчають до думки, що місячні - це брудно, непристойно і не для очей сторонніх. Зрозуміло, мами та бабусі не бажають своїм близьким зла і проблем!

Читати далі
Софт-тампони - живіть із задоволенням навіть під час місячних!

Софт-тампони - живіть із задоволенням навіть під час місячних!

Критичні дні - це справжня червона мітка в календарі кожної жінки. Але червона не тому, що святковий день світового або державного масштабу, в який можна не виходити на роботу на офіційному рівні, а тому, що настають суворі часи тривалістю в тиждень. І дні ці зовсім не легкі і святкові, та й роботу з повсякденними справами ніхто не відміняв. Тут вже кожна виживає як може…

Читати далі
Вихід є! Менструальні чаші

Вихід є! Менструальні чаші

Набридли громіздкі прокладки, що створюють ефект кінного сідла та утворюють досить неприємний парник в інтимній зоні? Або побоюєтеся суперечливих тампонів, про користь і шкоду яких ніяк не прийдуть до єдиної згоди? Тоді, якщо Ви не професійна кінна наїзниця і не збираєтеся вирощувати розсаду в створеній прокладками теплиці, а також не хочете піддавати своє жіноче здоров'я шкоді, викликаній тампонами, то менструальна чаша - Ваш кандидат!

Читати далі
Чи можна використовувати тампони незайманим?

Чи можна використовувати тампони незайманим?

    Під час менструації вже дівчатка-підлітки починають мучитися з тим, наскільки незручний це період, особливо, якщо вони ведуть активний спосіб життя. При простоті використання прокладок вони не можуть на все 100% захистити під час заняття спортом або просто при швидких рухах. У цьому випадку варто звернути увагу на тампони. Однак багато дівчаток замислювалися, чи можна ними скористатися, якщо вони ще незаймані.

Читати далі
Необхідність інтимної гігієни

Необхідність інтимної гігієни

    Інтимна гігієна - абсолютно необхідна річ як при активному статевому житті людини, так і просто в повсякденності. Ділянки геніталій людини вважаються найбруднішими через часті виділення, а також підвищену вологість. Тому там легко з'являються, поширюються і передаються інфекції. У зв'язку з цим дуже важливо стежити за гігієною інтимних частин тіла, щоб в майбутньому не виникло ніяких гінекологічних проблем.

Читати далі