Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати

Максимальна реалістичністьРеалістичні вібратори - це інтимні вироби як для жінок, так і для чоловіків, які точно передають всі анатомічні особливості і деталі чоловічого статевого члена в стані ерекції. Така форма спеціально розроблена для того, щоб Ви могли отримувати максимально природні та натуралістичні відчуття у процесі фрикцій. Вібратори реалістики – це саме ті секс іграшки, які призначені для чіткої та якісної імітації відчуттів, які Ви отримуєте під час сексу із партнером. Щодо основних характеристик реалістичних вібраторів, то про них ми розповімо Вам далі.

Особливості реалістичних вібраторів

1. Матеріал. Найчастіше реалістичні вібратори виготовляються з ніжного силікону, термопластичного еластомеру (ТПЕ), термопластичної резини (ТПР), полівінілхлориду та кібершкіри. Величезною популярністю серед користувачів користуються саме силіконові вібратори та вироби із кібершкіри.

Ось кілька крутих реалістичних вібраторів з силікону:

Кібершкіра - це преміум матеріал, який в точності передає всю реалістичність і максимально схожий на дотик на людську шкіру. Розроблена кібершкіра в основному на основі термопластичного еластомеру, а тому вібратори з цього матеріалу також дуже приємні та комфортні у використанні.

Можемо запропонувати Вам кілька популярних варіантів з кібершкіри:

2. Форма, вигляд, дизайн. Реалістичні вібратори мають форму ерегованого статевого органу чоловіка. Така форма передбачає наявність яскраво вираженої голівки, рельєфного стовбура, покритого опуклою венозною системою на поверхні, а також мошонки (у деяких моделях мошонка відсутня). Головна риса – максимальна схожість з пенісом.

3. Колір. Більшість моделей розроблено у класичному тілесному (бежевому) кольорі для імітації максимальної схожості зі статевим органом. Але не менш популярними є і вібратори коричневого або чорного кольорів.

Максимальна реалістичністьЛюбителі яскравих фарб також знайдуть собі свій кольоровий вібратор:

4. Розмір. Реалістичний вібратор як і справжній чоловічий член може мати різний розмір. Тут вже Ви можете спиратися лише на власні фізіологічні можливості, уподобання, смак та бажання. Існують вібратори на будь-який смак, колір та розмір, починаючи від невеликих та компактних моделей, закінчуючи великими вібраторами та вражаючими габаритами.

Пропонуємо Вам кілька класичних розмірів:

І, звичайно ж, не можемо пройти і повз більші вироби:

5. Присоска. Деякі моделі вібраторів можуть бути оснащені присоскою на основі, а в деяких вона може бути відсутньою. Присоска дозволяє закріплювати секс іграшку на рівній та гладкій поверхні для ширших можливостей у позах та місцях. Якщо для Вас наявність присоски – важливий критерій, слід звертати на неї увагу.

Вібратори з присоскою:

Максимальна реалістичність6. Додаткові функціональні можливості. Реалістичні вібратори можуть бути оснащені не тільки класичною функцією вібрації, але й такими крутими можливостями, як ротація, поштовхи, пульсація, підігрів, імітація еякуляції тощо.

7. Керування. Вібратори можуть мати різні способи керування: кнопкою або коліщатком на корпусі, дротяним пультом, дистанційним пультом і навіть смарт-телефоном.

8. Живлення. В більшості випадків вібратори реалістики працюють від батарейок або вбудованого акумулятора.

Догляд за реалістичними вібраторами

Основні принципи догляду:

  • Зволожуючий лубрикант необхідно використовувати з огляду на матеріал секс іграшки. З вібраторами з кібершкіри та силікону варто використовувати змазки лише на водній основі. Будь-які інші матеріали сумісні як із лубрикантами на водній, так і на силіконовій основі.
  • Після використання вібратор необхідно акуратно промити водою та обробити спеціальним засобом для очищення секс іграшок.
  • Дати іграшці обсохнути.
  • Зберігати вібратор у чохлі та в місці, де немає попадання прямих сонячних променів або зайвої вологи, вогкості.
  • Небажано зберігати вібратор з іншими секс-іграшками, оскільки різні матеріали можуть злипатися.

Відгуки

Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка