Статті за тегом фістинг

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) фістинг (9) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Мистецтво безпечного фістингу

Мистецтво безпечного фістингу

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам все про безпечний фістинг! 

Читати далі
На зображенні він здавався менше ...

На зображенні він здавався менше ...

Всі ми колись помилялися з вибором відповідного розміру, будь-то покупка одягу, взуття, прикрас або секс-іграшок, наприклад. Найактуальнішим, мабуть, стає питання про розміри, коли справа стосується секс-іграшок. На що ж ще слід звернути увагу, щоб не прогадати з розміром?

Читати далі
Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Якщо у Вашому сексуальному житті вже було все, що тільки можна уявити і Ви готові до більш сміливих експериментів, таких як фістинг, то Вам буде потрібна спеціальна підготовка, причому як фізична, так і психологічна. Як підготуватися до цього пікантного виду ручної праці, щоб витягти з нього тільки приємні, комфортні відчуття і максимальну насолоду?

Читати далі
Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?

Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?

Як підготуватися до анального сексу? А що, якщо партнер побачить... залишки неперетравленої їжі та відходів життєдіяльності? Як не боятися потрапити в конфуз під час анального сексу через залишки калових мас у прямій кишці? Вихід один - шляхом спорожнення та очищення прямої кишки. Зробити це можливо за допомогою інтимного душу.

Читати далі
Те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!

Те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!

Заінтригувала назва? Тоді Ви за адресою, адже мова сьогодні піде про великі, а точніше, величезні секс-іграшки. Думали фалоімітатор розміром в 20 см завдовжки і 4 см в діаметрі - це межа мрій? Для більшості, може, і так, але явно не для майстерних майстрів вагінально-анальної справи. Ці сексуальні знавці вже багато побачили на своєму віку і зовсім не здивуються парі-трійці зайвих сантиметрів своєї анальної пробки або фалоімітатора. Новачків же такі розміри можуть тільки здивувати і налякати. Але не переживайте, адже те, що не поміщається в нас, робить нас сильнішими!

Читати далі
Фут-фістинг - що слід знати

Фут-фістинг - що слід знати

Думаєте знаєте все про секс? Можливо навіть чули про фістинг і розумієте, що, до чого, куди та навіщо? Тоді прийшов час Вас дивувати незвичайними практиками отримання сексуального задоволення! Задоволення за допомогою ніг або ж фут-фістинг, як Вам таке? Якщо звучить інтригуюче і заманливо, а може бути навіть лякаюче і незвичайно, то в будь-якому випадку Вам потрібно дізнатися, що це за пікантна процедура. Про це ми Вам і розповімо

Читати далі