Статті за тегом чоловіча білизна

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) чоловіча білизна (8) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?

Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?

Ні для кого не секрет, що 80% світу людина сприймає очима, тому зовнішній вигляд має величезне значення не тільки в повсякденному житті, але і в інтимному. Якщо Ви вважаєте, що для того, щоб інтимні стосунки були яскравими та незабутніми, потрібно обов'язково звертатися до сексопатолога або психоаналітика, то Ви помиляєтеся, досить просто звернути увагу на кілька базових аспектів, які перетворять Вашу сексуальне життя з нудною католицької меси в незабутню гру барв і вогню.

Читати далі
Фетиш білизни

Фетиш білизни

    Фетишизм - досить поширене явище, коли особливе задоволення викликають будь-які речі, одяг або частини тіла. Він проявляється в різному вигляді, може як легко (припустимо, Вам особливо привабливими здаються люди з довгим волоссям), так і як патологія. Але ми ж поговоримо про фетишизм саме як про приємну любов до конкретних речей.

Читати далі
Переваги сексуальної білизни

Переваги сексуальної білизни

    Спідня білизна - це і запорука для дівчини відчути себе більш привабливою і жіночною насамперед для себе самої, і кожен раз приємний сюрприз для чоловіка. Кожна дівчина при виборі спідньої білизни буде керуватися її видом, а також якістю - адже білизна повинна бути зручним і не створювати дискомфорту. Хоча існує безліч магазинів, що спеціалізуються на продажу нижньої білизни, секс-шоп також не тільки не поступається за асортиментом, а й навіть намагається продавати безліч найрізноманітніших моделей від різних виробників, оскільки спідня білизна - важлива складова інтимних ігор і любовних прелюдій пари, а також відмінний помічник при спокушанні.

Читати далі
Одяг з латексу: фетиш чи мода?

Одяг з латексу: фетиш чи мода?

Латекс – сучасний матеріал, який широко затребуваний в секс-індустрії. Сфера застосування латексу не обмежується виробництвом виробів для захисту під час сексу. З цього матеріалу виготовляється сексуальний одяг, який дуже швидко став предметом фетишу і завоював популярність серед шанувальників БДСМ.  Одяг з латексу є елементом фетишу, так як сам по собі служить збудливим засобом і центральним елементом культури БДСМ.

Читати далі
Еротична білизна: пікантний соус для подачі Вашої сексуальності

Еротична білизна: пікантний соус для подачі Вашої сексуальності

 Красива білизна – обов'язковий атрибут справжньої жінки, яка прагне виглядати сексуально. Еротична білизна – це не просто чарівна дамська радість, а й потужна зброя в нелегкій, але такій цікавій справі підкорення чоловічих сердець.

Читати далі
"Амурчик": поговоримо про відверте?

"Амурчик": поговоримо про відверте?

Сексуальне задоволення – одне з найбільш солодких і сильних відчуттів в житті людини, зрівнятися за яскравістю з яким не може ніщо. Регулярний секс – обов'язкова умова гармонійного самопочуття, але частота і регулярність – це, на жаль, ще не все. В ідеалі секс повинен бути ще й якісним.

Читати далі