Статті за тегом секс іграшки для пари

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) секс іграшки для пари (33) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Секс на першому побаченні може стати цікавою інтимною пригодою, яка змусить кров кипіти від збудження. Але ж мало просто умовити потенційного партнера чи партнерку, важливо зробити все таким чином, щоб йому (або їй) все сподобалось, якщо Ви бажаєте повторити цю зустріч. На щастя, сьогодні на поличках секс-шопу Амурчик можна знайти безліч найрізноманітніших товарів, які допоможуть Вам вразити свою половинку та подарувати їй невимовне задоволення. На що ж потрібно звернути увагу? Які товари з секс-шопу можуть стати в пригоді під час побачення? Нумо розбиратись разом!

Читати далі
Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій

Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій

Вибір секс-іграшки - це захоплива пригода, адже існує безліч найрізноманітніших форм, видів і розмірів цих крутих інтимних виробів, мета яких одна - подарувати максимум задоволення. Інтимні аксесуари стануть у пригоді, коли хочеться усамітнитися й розслабитися, урізноманітнити секс із партнером, уперше пізнати власне тіло, його чутливі точки та зони. Це універсальні помічники і для тих, хто перебуває у стосунках, і хто до них поки не готовий, але не хоче відмовлятися від інтимної насолоди.
Читати далі
Секс під ялиночкою

Секс під ялиночкою

Святковий секс — це чарівний спосіб зустріти новий рік та почати його на приємній ноті. Крім того, це чудова альтернатива стандартному святкуванню з алкоголем, купою їжі та новорічними програмами по телебаченню. Це буде корисніше, а до того ж ще й набагато більш приємно! 

Читати далі
День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

14 лютого - свято всіх закоханих і, мабуть, найромантичніший день року. Так чому б і нам всім не розбавити цей день приємними емоціями і не зробити його особливим незалежно, чи є кохана людина чи ні!? Амурчик з радістю випустить свої стріли Амура в кожне серденько, спрагле до любові і насолоди і зможе догодити навіть майстерному любителю сексуальних експериментів. А запам'ятати це 14 лютого назавжди вам допоможуть круті секс-іграшки і не банальні еротичні подарунки, які активно сприятимуть яскравим спогадам про цей чудовий день.

Читати далі
Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків

Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків

Ще досі сушите голову, розмірковуючи, що б таке купити коханому або коханій? Зверніть увагу на віртуальні полички секс шопів! Інтимні іграшки вже давно не вважаються чимось непристойним, тож такий подарунок гарантовано порадує Вашу половинку. Тим більше, що подарунок з секс шопу не обов’язково має бути велетенським фалосом — завжди можна знайти щось цікаве! 

Читати далі
Як примирити партнера з секс-іграшками

Як примирити партнера з секс-іграшками

Не кожен чоловік гаряче підтримає пропозицію подруги взяти з собою в ліжко друга, що вібрує. Багато хто бачить в ньому справжнього конкурента і щиро вважають третім зайвим. Деякі чоловіки навіть думають, що якщо дівчина отримує задоволення від вібратора — це значить, що чоловіка вона вже не захоче.

Читати далі