Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій

Секс-іграшки - це те, що в наш час не є чимось рідкісним чи незвичайним. Багато людей обирають та купують для власного задоволення секс гаджети або ж щоб додати в інтим з партнером ще більше відчуттів та насолоди. Секс іграшки можуть похвалитися неймовірною різноманітністю за своєю формою та призначенням. До того ж, виробництво інтимних аксесуарів не стоїть на місці та продовжує розвиватися, щоб задовольнити потреби своєї аудиторії.

Секс іграшки впливають не тільки на інтимне життя, але й на здоров’я людини. Вони є чудовими помічниками для пізнання власної чутливості та сексуальності. А їх різноманітність дозволяє знайти та обрати саме те, що хочеться, а також при бажанні нескінченно експериментувати з власним задоволенням.

Наші найкращі секс-друзі

Як обрати секс іграшку новачкам?

Новачки можуть легко загубитися в різноманітності інтимних гаджетів, адже їх так багато - в буквальному сенсі на будь-який розмір та смак. Отже, з чого почати? Якщо грубо, то секс іграшки можна розбити на девайси:

  • для зовнішньої стимуляції (без проникнення),
  • та внутрішньої стимуляції (з проникненням).

Тобто, для зовнішньої - це без введення в інтимну зону. Вони ідеально підійдуть незайманим людям, а також тим, хто не полюбляє або через якісь індивідуальні особливості не може практикувати стимуляцію з проникненням. Для зовнішньої стимуляції чудово підходять кліторальні вібратори, вакуумні стимулятори, іграшки для грудей, чоловікам - мастурбатори. Такі інтимні вироби зазвичай не дуже великі або майже універсальні за розміром, підходять майже кожному для використання та при цьому добре різняться за формами, функціями, кольорами та текстурами. Тож обрати свою ідеальну іграшку буде досить приємним процесом. Не забувайте додавати до своїх іграшок лубриканти, адже з гарним зволоженням й стимуляція буде більш приємною. Для очищення ж іграшки достатньо промити її у воді (якщо вона водонепроникна або ж слідкуйте, щоб вода не попала на механічні частини) та обробити спеціальним засобом для очищення секс іграшок. Такі засоби чудово очищують, запобігають появі мікробів на поверхні, не містять спирту і не нашкодять ніжним матеріалам інтимних виробів.

А чим можна здивувати досвідчених користувачів?

Обери свою секс-іграшку!Ті, хто вже знайомий з секс іграшками, можуть сміло казати, що їх не здивуєш нічим, але ми майже впевнені, що ви бачили у своєму житті ще не все :)

Авжеж, можна поділити користувачів на тих, які віддають перевагу конкретним видам секс іграшок - наприклад, вібраторам чи фалоімітаторам, мастурбаторам, пробкам класичної форми тощо. Та тих, хто полюбляє жорсткіші ігри - сюди відносяться БДСМ аксесуари, вироби оригінальної форми та великих розмірів, електростимуляція. Якщо вам хочеться нових відчуттів, але немає бажання змінювати звичні секс іграшки, то варто звернути увагу на нові моделі, де додаються нові функції - пульсація, поштовхи, вакуумна стимуляція. Поєднання декількох функцій дозволяє розширити свої відчуття та отримати більше задоволення, можливо, відкрити для себе зовсім нові рівні насолоди. Також є іграшки, які можуть містити такі цікаві доповнення як, наприклад, футляри-нічники. Або бути одночасно гарною прикрасою для шиї, де маленька та гарна підвіска є невеликим, але потужним вібратором, про призначення якого будете знати лише ви.

Ті ж користувачі, які полюбляють жорсткіші та насиченіші ігри, можуть знати, що окрема категорія БДСМ іграшок не обмежується майже нічим. Тут вам будуть і великі, навіть величезні розміри, і дуже оригінальні форми, електростимуляція, вироби з отворами та з доповненнями для підвішування або бондажа. Ми впевнені, що такі користувачі вже точно не розгубляться у світі секс іграшок, тільки нагадаємо про техніку безпеки користування подібними виробами.

А як щодо секс-іграшок для пар?

Багато інтимних девайсів чудово підходять і для сольного використання, і для пари. Тобто, навіть звичайний вібратор може подарувати щастя дівчині чи хлопцю, але й зможе внести більше насолоди обом партнерам під час інтиму. Існують й окремі іграшки, розроблені спеціально для пари - наприклад, страпони або додаткові насадки для подвійного проникнення або підвищення рівня відчуттів. Додавати інтимні аксесуари в прелюдії та секс пари - це чудовий варіант, щоб урізноманітнити інтимне життя обох партнерів. Авжеж, це не є обов'язковим, але якщо за згодою обох сторін хочеться експериментів, то чому б і ні? Не забувайте, що підійдуть майже будь-які іграшки, тож якщо ви вперше обираєте, то ідеально підійдуть:

  • гаджети для зовнішньої стимуляції (за їх допомогою можна легко розпалити пристрасть та збудження),
  • ерекційні кільця (підтримають ерекцію, затримають еякуляцію, подовжать час інтиму),
  • насадки (підтримають ерекцію, додадуть відчуттів завдяки своїй текстурі поверхні, вібрації тощо),
  • масажери (універсальні іграшки, які можна використовувати як для еротичного масажу та стимуляції зовнішніх ерогенних зон, так і просто для розслаблювального масажу тіла).

Досвідчені користувачі можуть звернути увагу, своєю чергою, на страпони, які дозволять партнерам помінятися місцями під час сексу, пробки, які чудово підходять для додаткової стимуляції ануса під час, наприклад, вагінального сексу, різноманітні насадки з додатковими фалоімітаторами чи вібраторами для подвійного проникнення або щоб спробувати нові пози в сексі.

Отже, різноманітність секс-іграшок дійсно вражає. При цьому, вони розробляються з урахуванням анатомічних особливостей, комфортні у використанні. Ви можете підібрати свій ідеальний розмір, улюблений матеріал, експериментувати з функціями та способами стимуляції. Секс-іграшки - чудовий варіант, щоб розслабитися та отримати задоволення, адже наше тіло має безліч чутливих зон не просто так. А інтимна насолода працює і на підвищення здоров’я, і на гарний настрій, тож секс іграшки - ваші вірні помічники для цього!

Вони знають про задоволення все

Відгуки

Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Путівник по секс-іграшках: як обрати ідеальний аксесуар для своїх фантазій, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка