Квіфінг або надто балакуча вагіна

Жіноча вагінаСьогодні мова піде про досить делікатну пікантну тему, яка викликає неоднозначні реакції та емоції у людей, які з нею стикаються. Хтось ставиться до неї спокійно і з розумінням того, що відбувається, у когось це викликає сміх, а комусь і зовсім підіймає настрій і розряджає занадто сконцентровану обстановку під час сексу, ну а є та категорія людей, яких вона вводить у ступор, викликає почуття сорому і незручності. І поговоримо ми зараз про квіфінг.

Більшість, можливо, навіть ніколи не чули такого терміна як "квіфінг", але багато хто точно стикався з ним у житті. Особливо цей процес поширений під час сексу. Простими словами, квіфінг - це мимовільний звук, який може видати жіноча вагіна в процесі інтиму чи навіть занять деякими видами спорту. Якщо Ви не стикалися з таким, то напевно могли чути народні назви цього явища, наприклад, "вагінальний пук" або "вагінальний метеоризм". Але офіційною назвою цього процесу виступає саме "квіфінг".

Що таке квіфінг і чи стосується він так званого метеоризму?

Квіфінг – це природний процес виходу повітря з піхви, який супроводжується своєрідним звуком. Цей мимовільний звук нагадує "пук", але відразу хочемо відзначити, що до класичного метеоризму цей процес не має жодного відношення. Квіфінг - це не зайве скупчення газів у шлунково-кишковому тракті, це навіть і зовсім не гази, адже це всього лише звичайне повітря, яке потрапило у піхву в моменті. Це повітря не має нічого спільного з так званим "пуком" і газоутворенням, а єдине, що їх абияк пов'язує - це схожий музичний супровід, який відразу ж асоціюється з "тим самим". Багато хто, коли стикається з таким явищем, просто не знає природи цього процесу і відразу ж впадає в незручність і відчуває сором. Іноді навіть ті обізнані люди, хто знає як і чому це відбувається, також відчувають незручність, але варто пам'ятати, що квіфінг - це природно, не страшно і зовсім не ганебно. Не варто загострювати особливої уваги на цій секундній справі, вибачатися або червоніти і втрачати той сексуальний запал, з яким Ви вступили в інтим. Така балакуча вагіна під час або після сексу лише ознака того, що у Вас є вагіна, не більше. Тому, вихід повітря з піхви під акомпанемент інтригуючих звуків - це звичайний фізіологічний процес, який може трапитися абсолютно з кожною жінкою. У більшості випадків він абсолютно нешкідливий і не має жодних наслідків для здоров'я. Але! Якщо Вас дуже турбує це явище або Ви відчуваєте неприємні відчуття у його процесі, то варто звернутися до Вашого гінеколога для обстеження.

Жіноча вагінаЧому так відбувається і коли?

Повітря у піхву потрапляє із зовнішнього середовища. Відбувається це тоді, коли м'язи піхви розслаблені, а входу всередину нічого не перешкоджає. Саме в цей момент вільно заходить повітря. А оскільки йому там місця немає і він там непроханий гість, то довго він не затримується і активно виривається назовні зі звуками боротьби за власну свободу. Варто розуміти, що квіфінг – це неконтрольований процес, а тому вихід повітря з піхви ніяк не можна спрогнозувати, зупинити чи затримати.

У яких ситуаціях повітря може зайти у піхву?

1. Найпоширенішою ситуацією з квіфінгом є секс. Під час сексу з партнером вагінальні м'язи розслаблюються та скорочуються, а тому це ідеальний момент для вільного проходу повітря всередину. Найчастіше повітря заходить:

  • у певних позах, де таз знаходиться вище за рівень голови. Таких поз досить багато, але найпопулярнішою є догі-стайл, коли жінка сильно вигинає спину, а її голова знаходиться нижче рівня тазу. У такій позиції піхва має більше шансів впустити до себе допитливе повітря. Після сексу вагіна виштовхує це повітря назад;
  • у позах, де надто широко розсунуті ноги;
  • коли партнери дуже часто змінюють пози;
  • коли під час проникнення член чоловіка часто виходить із піхви повністю. У такому разі повітря легко проходить у відкриту розслаблену піхву, а швидке проникнення члена назад лише "заштовхує" це повітря всередину, не даючи йому часу для відходу. Для уникнення такого повороту подій партнеру варто стежити за тим, щоб член не виходив з вагіни повністю;
  • якщо у жінки слабкі м'язи тазового дна. Часто таке може відбуватися після народження дитини, коли вагінальні м'язи на якийсь час втрачають свій тонус.

Жіноча вагіна2. Але квіфінг може статися не лише під час сексу, а й під час занять спортом. Найчастіше Ви можете зіткнутися з ним під час занять йогою, стретчингом, пілатесом або інших фізичних розслабляючих практик. Як і у випадку з інтимом, у процесі занять повітря може зайти в піхву в тих позиціях, коли таз знаходиться вище за рівень голови або ноги надто розсунуті. Під такі вправи підпадають: берізка, метелик, пози з вигинанням попереку, вправи на пілоні, коли тіло знаходиться головою вниз, розтяжка тощо. Деякі можуть зіштовхуватися з вагінальними звуками навіть під час вакууму живота, коли м'язи піхви розслаблюються, а живіт максимально втягується.

Що робити, аби не зіткнутися з квіфінгом?

Якщо процес не дуже мелодійного виходу повітря з вагіни Вас бентежить і не дає повноцінно зосередитися на отриманні насолоди, то можемо дати Вам кілька порад, які допоможуть уникнути таких незручних ситуацій надалі.

  • Вибирайте пози, де Ваш таз не буде вище рівня голови.
  • Спробуйте сильно не розсувати ноги.
  • Підберіть собі максимально комфортний темп.
  • Намагайтеся не дуже часто, швидко і різко змінювати пози.
  • Передайте партнеру, щоб під час фрикцій він не діставав член з вагіни повністю.
  • Можна контролювати м'язи тазового дна та не розслабляти їх.
  • Для зміцнення вагінальних м'язів та уникнення квифінгу можна виконувати вправи Кегеля. Для кращої результативності слід тренуватися разом із спеціальними тренажерами Кегеля або вагінальними кульками. Залежно від досвіду та побажань можна вибрати як класичні вагінальні кульки (одинарні або подвійні), так і кульки з вібрацією або зі зміщеним центром ваги.
  • І головне – не боятися зіткнутися з квіфінгом, адже це природно та нормально!

Насолоджуйтесь, прокачуйте м'язи тазового дна та кайфуйте під будь-яке звучання

Відгуки

Квіфінг або надто балакуча вагіна (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Квіфінг або надто балакуча вагіна, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка