Статті за тегом перший раз

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) перший раз (16) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Секс на першому побаченні може стати цікавою інтимною пригодою, яка змусить кров кипіти від збудження. Але ж мало просто умовити потенційного партнера чи партнерку, важливо зробити все таким чином, щоб йому (або їй) все сподобалось, якщо Ви бажаєте повторити цю зустріч. На щастя, сьогодні на поличках секс-шопу Амурчик можна знайти безліч найрізноманітніших товарів, які допоможуть Вам вразити свою половинку та подарувати їй невимовне задоволення. На що ж потрібно звернути увагу? Які товари з секс-шопу можуть стати в пригоді під час побачення? Нумо розбиратись разом!

Читати далі
Мистецтво безпечного фістингу

Мистецтво безпечного фістингу

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам все про безпечний фістинг! 

Читати далі
Ви купили вібратор. Що далі?

Ви купили вібратор. Що далі?

Як і будь-яка техніка, секс-іграшки періодично виходять зі строю. Причини для цього можуть бути дуже-дуже різними. Частіше за все такі несподіванки трапляються раптово та можуть стати перешкодою для Ваших приємних планів. Звісно ми з Вами не можемо передбачити майбутнє, але можемо зробити все, щоб подовжити працездатність улюбленого девайса. 

Читати далі
Великий член - насолода чи страждання?

Великий член - насолода чи страждання?

Якщо Ви з тих людей, які вважають, що великий член - це подарунок долі і щиро дивуєтеся тому, що хтось може скаржитися на великі розміри свого статевого органу, то у нас для Вас новина. Великий член - це не завжди привід для гордості, адже в деяких моментах він може зіграти проти Вас і доставити Вам купу незручностей.

Читати далі
Як отримати сексуальне задоволення незайманій?

Як отримати сексуальне задоволення незайманій?

Всі ми колись були цнотливі і недоторканні, а хтось і донині живе, зберігаючи свою невинність для особливого моменту або людини. А так, як сексуальне бажання і збудження може виникати не тільки у жінок, які ведуть активне статеве життя, а й у невинних дівчат, то виникає питання “Як отримувати задоволення незайманим?”.

Читати далі
Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Якщо у Вашому сексуальному житті вже було все, що тільки можна уявити і Ви готові до більш сміливих експериментів, таких як фістинг, то Вам буде потрібна спеціальна підготовка, причому як фізична, так і психологічна. Як підготуватися до цього пікантного виду ручної праці, щоб витягти з нього тільки приємні, комфортні відчуття і максимальну насолоду?

Читати далі