Мистецтво безпечного фістингу

Дарувати задоволення та отримувати його можна найрізноманітнішими способами. І один з таких способів — фістинг. Назва цієї еротичної практики походить від англійського слова fist, що в перекладі означає “кулак”. Говорячи простими словами, фістинг — це поглиблена та просунута форма фінгерингу.  Але якщо фінгеринг передбачає введення в інтимні отвори пальців, то під час фістингу в анус чи піхву вводиться кисть повністю.

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. 

Яким буває фістинг? 

Існує три різновиди цієї сексуальної практики: 

  • Анальний фістинг. Як зрозуміло з назви, це передбачає введення руки або секс-іграшки в анальний отвір.
  • Вагінальний фістинг, тобто стимуляція піхви та її розширення рукою або за допомогою спеціальних іграшок для фістингу
  • Подвійний фістинг. Таке задоволення можуть отримувати лише найсміливіші жінки, адже подвійний фістинг передбачає розширення одразу двох інтимних отворів. 

Жінкам, що зацікавились цією екзотичною практикою, варто починати з вагінального фістингу. М’язи піхви від природи більш еластичні, вони легше та швидше розтягуються. 

Правила підготовки до фістингу

Фістинг — це специфічна практика, яка вимагає дотримання певних правил безпеки. Це необхідно для того, аби не завдати пасивному партнеру шкоди. Фістинг можна поєднувати і з іншими видами стимуляції, наприклад — додатковими пестощами клітора. Але головне в цій справі не поспішати. Процес може розтягнутись на кілька годин, перш ніж Ви зможете ввести в інтимний отвір середню іграшку для фістингу. 

Але це, звісно, далеко не єдине правило безпеки. Якщо Ви з партнером (чи партнеркою) зацікавились фістингом, ось що Вам потрібно знати, щоб процес пройшов гладко: 

  1. Заздалегідь придбайте іграшки та спеціальну змазку для фістингу. Такі змазки відрізняються густою консистенцією та сприяють інтенсивному зволоженню та плавному ковзанню. Як і будь-які лубриканти, змазки для фістингу можуть мати різну основу. Наприклад, лубрикант MixGliss Max Expert Natural має водну основу, тож його можна використовувати з будь-якими іграшками. А змазка Lubricating Butter Fists має силіконову основу, тож цей засіб не можна використовувати з іграшками з силікону, латексу чи кібершкіри. І не забувайте — змазки повинно бути багато. 
  2. Іграшками для фістингу можна вважати всі інтимні аксесуари, які мають більше, ніж 5 сантиметрів в діаметрі. Вони можуть мати вигляд реалістичного пеніса, як фалоімітатор Get Real Dildo 10, або кисті руки, як Buttr Fist Corps. Такі іграшки можуть навіть імітувати кулак, як це робить Pretty Love Iron Fist
  3. Ретельно підготуйте руки до фістингу. Перед тим, як зануритись у пристрасть з головою, потрібно ретельно вимити руки та підстригти нігті, надавши їм максимально заокругленої форми. Також обов’язково варто перевірити свої пальчики на наявність загрубілих мозолів чи задирок, які могли б пошкодити рукавички чи слизові. Якщо активною стороною фістингу буде жінка, їй варто пам’ятати, що таке задоволення категорично не сумісне з довгим манікюром та кільцями на пальцях. 
  4. Для фістингу варто придбати рукавички. Це не є обов’язковим пунктом, проте вони можуть стати цікавим елементом Ваших сексуальних ігор. Але якщо Ви плануєте чергувати вагінальний та анальний фістинг — рукавички необхідні, адже таким чином Ви зможете захистити сечостатеву систему від інфікування. 
  5. Скажіть “ні” алкоголю та будь-яким стимуляторам, а також засобам, які мають знеболювальну дію. Вам може здаватись, що це зробить процес комфортним, але також це підвищує градус небезпеки. Адже біль — це природний сигнал від тіла, який говорить про те, що потрібно зупинитись або сповільнитись. Тож все, що буде приємним сьогодні, може доволі болісно відчуватись завтра. 

Як бачите, правил підготовки до фістингу не багато і складнощів вони не викликають. Але дотримання цих правил допоможе зробити так, щоб цей чуттєвий досвід сподобався обом партнерам. 

Процес фістингу: як все відбувається? 

Як ми вже казали, фістинг не терпить поспіху. Почніть зі збудження своєї половинки та почніть вводити в інтимний отвір пальці. Варто почати з одного пальця, поступово збільшуючи їх кількість в міру того, як зростатиме збудження пасивного партнера. Уважно слідкуйте за його або її реакціями та будьте готові до того, що Вам може знадобитись пауза, або до того, що сексуальні експерименти доведеться завершувати, якщо Ваша половинка відчує біль. Пам’ятайте — фістинг про задоволення, а не про біль. 

Якщо пасивна сторона процесу готова до продовження, можна переходити до наступного етапу. Випряміть пальці та складіть їх у фігуру, що нагадує качиний дзьоб, як у кисті для фістингу Classics The Hand. Дуже важливо, щоб пасивний партнер дихав правильно. Робити це потрібно глибоко та повільно, розслабляючи піхву чи анальний отвір під час видиху. Рука активного партнера має просуватись поступово та плавно і тільки під час видиху, коли інтимні отвори розслаблені. 

Після того, як рука опиниться у піхві чи анусі, активний партнер може спробувати обережно стиснути кулак. Великий палець має бути загнутим всередину, задля уникнення можливих травм. І пам’ятайте, що рукою не можна рухати дуже активно, оскільки це може призвести до травм. Не старайтесь довести партнера до оргазму за будь-яку ціну! Виймати руку з інтимних отворів також потрібно поступово та обережно. Розтисніть кулак, випряміть пальці та повільно вийміть кисть з ануса чи піхви. 

Якщо отриманий досвід не вразив Вас — не поспішайте засмучуватись. Принаймні, Ви з партнером спробували щось новеньке та пікантне, що саме по собі добре. А також тепер Ви трошки більше знаєте про власне тіло та те, що приносить йому задоволення. Ну а якщо процес Вам сподобався — вітаємо! Адже Ви відкрили для себе нову грань сексуальної насолоди. 

 

Відгуки

Мистецтво безпечного фістингу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Мистецтво безпечного фістингу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка