Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Готові?Справжньому сексуальному задоволенню немає меж, а вже кількості способів отримання такого пікантного виду насолоди можна тільки позаздрити… Людська фантазія - це джерело неординарних і іноді навіть специфічних, але приємних божевільних ідей, які спонукають до здійснення і отримання нових, яскравих і незабутніх емоцій і відчуттів. Коли ж справа стосується задоволення, а вже тим більше сексуального, то еротична фантазія працює в два рази активніше і натхненніше. Якщо Ви відчули, що вулкан пристрастей ось-ось прокинеться і накриє Вас і Вашу кохану людину пристрасною лавою сексуального бажання і спраги експериментів, то значить, настав час нових незвіданих сексуальних практик. Ви спробували вже все, що тільки було у Вас на слуху і все, що можна здійснити з мінімальними зусиллями і без спеціальної підготовки? Спробували секс в найрізноманітніших місцях, звідали всі цікаві пози і найнеймовірніші позиції? Бути може, навіть випробували на собі всі принади БДСМа і приміряли масу еротичних і збуджуючих образів під час рольових ігор? Тоді пробив той час, коли Ви морально готові до більш розкутих і божевільних сексуальних експериментів. І якщо Ваш вибір припав на таку незвичайну і навіть місцями небезпечну практику, як фістинг, то моральної готовності тут буде замало. Для такого виду отримання сексуального задоволення потрібна спеціальна підготовка, причому як фізична, так і психологічна. Як підготуватися до цього пікантного виду ручної праці, щоб витягти з нього тільки приємні, комфортні відчуття і максимальну насолоду, ми Вам розповімо далі.

Дайте волю кулакам!

Якщо Ви думаєте, що цей бойовий клич підштовхує Вас до войовничості, буйності і розбірок, то Ви помиляєтеся. Це всього лише заклик до фістингу, не більше. Ось де-де, а тут-то свої кулаки на прив'язі тримати не треба. Як то кажуть, можете розважатися і насолоджуватися не покладаючи рук. Ну а якщо Ви все ще не зрозуміли, про що йде мова і губитеся в здогадах про те, що ж таке фістинг, то ми готові протягнути Вам руку інформаційної допомоги (дружню руку допомоги, не більше) і проінформувати про даний вид сексуального задоволення.

Фістинг - це специфічна сексуальна практика, суть якої полягає в поступовому введенні спочатку декількох пальців, а після і цілої долоні, кулака або руки (іноді і декількох) в піхву або анальний отвір. Це досить незвичайний вид сексуальних забав, який вважається вельми небезпечним при неправильному виконанні правил і дій. Але все не так страшно і небезпечно, адже при дотриманні всіх деталей, враховуванні особливостей такої незвичайної практики і акуратності в інтимному процесі, Ви зможете досягти неймовірних висот задоволення і сексуальної насолоди, про які не могли і здогадуватися при занятті класичним сексом. Практикується такий вид нетрадиційного сексу як двома (або великою кількістю) партнерами, так і на самоті. У разі самостійного задоволення фістинг виступає одним з форм мастурбації, при якому можуть використовуватися різні види секс-іграшок. Для фістінга розробляються спеціальні інтимні девайси, які володіють великим значним розміром, підходящої для отримання яскравих відчуттів формою і дизайном. Такі іграшки, в основному, виготовляються у вигляді повнорозмірних і реалістичних кистей рук, щоб повноцінно передавати всі особливості і натуралістичні відчуття справжнього фістінга. Виріб може зображати долоню з зімкнутими пальцями для більш легкого, поступового і комфортного проникнення в піхву або анус, а також повноцінний великий кулак, який стане справжньою реалістичною і потужною знахідкою для більш досвідчених любителів сексуальної насолоди ручної роботи. Крім іграшок в стилі реалістик, ви зможете вибрати для соло задоволення і просто секс-девайси великих розмірів, які не гірше потренують Ваші інтимні м'язи і доставлять максимально прекрасні і чуттєві відчуття в процесі стимуляції. Ось про що, про що, а про вибір спеціальних іграшок для фістінга можете не переживати, так як широкий асортимент найрізноманітніших інтимних виробів на будь-який смак і колір дозволить Вам вибрати собі саме те, що Ви хочете і що принесе Вам ті відчуття, про які Ви мріяли. А ось подбати про необхідну підготовку перед фістингом доведеться.

Як підготуватися до фістингу?

Ніяких різких і грубих рухів!Шлях до фістингу - це тривалий і ретельний процес підготовки, який просто необхідний, якщо Ви не бажаєте випробувати фіаско під час настільки пікантного і частково екстремального виду сексуальної розваги. В даному випадку принцип “нашвидкуруч” не прокатить вже точно, хоч руки і будуть активними учасниками цієї процедури. Безпосередньо етап підготовки стосується новачків, для яких цей процес просто життєво необхідний, щоб не отримати небажані наслідки. Так які ж етапи підготовки до фістингу Вас очікують?

1. Поступово, повільно, але впевнено. Пам'ятайте, що фістинг - це сексуальна практика, яка пов'язана з предметами великого, а то і величезного розміру, які по клацанню пальців або єдиним лише бажанням не увійдуть цілком і повністю в Вас або Вашого партнера. Не варто кидатися у вир з головою і відчувати себе всемогутнім і всепоглинаючим сексуальним гігантом. Все повинно бути в міру, поступово і усвідомлено. Потрібно починати з малого, наприклад, з секс-іграшок невеликого розміру, поступово збільшуючи їх, тим самим готуючи свої інтимні м'язи до більших габаритів. Якщо справа стосується вагінального фістінга, то жінкам варто спочатку потренуватися в своїх можливостях на різних за розмірами фалоімітаторах. М'язи піхви більш еластичні і розтяжні, а тому підготовка до подібного виду фістінга буде куди простіше і легше, ніж до анального. Анальний же фістинг потребує більше часу і зусиль, так як сфінктер більш тугий і менш еластичний. Тому, якщо Ви раніше не мали досвіду анального сексу і стимуляції, то починати варто з найменших екземплярів класичних анальних пробок. Далі підбирати іграшки все більшого і більшого розміру для поступового розширення і підготовки ануса. Відмінно підійдуть для такого процесу анальні пробки-розширювачі, які можуть бути як надувними (надуваються і розширюються всередині анального проходу), так і у вигляді пелюсток, що розкриваються, які відкривають свій бутон, будучи глибоко всередині ануса. Такі інтимні девайси дозволять Вам як слід підготувати інтимні м'язи до настільки пікантного і незвичайного сексуального заняття, як фістинг.

Рукавички - не тільки красивий аксесуар, але і необхідний елемент фістингу2. Гігієнічні процедури і інтимний душ. Для комфортного і безпечного фістінга слід подбати про гігієну рук, які будуть активними учасниками інтимного процесу. Руки необхідно ретельно вимити з милом і продезінфікувати, щоб не занести інфекцію і зайві, нікому не потрібні, шкідливі мікроби. На руках також не повинно бути ніяких відкритих ран, кровоточивих ділянок та інших пошкоджень. Не варто забувати і про нігті, які повинні бути акуратно підстрижені і мати правильну, не гостру і безпечну форму для подібних інтимних процедур. Необхідно також зняти і всі прикраси з пальців і рук, щоб не нашкодити ніжній слизовій і не займатися залишок часу пошуками втрачених скарбів всередині Вашого партнера. Для таких випадків можна використовувати гумові або латексні рукавички, які зможуть захистити від попадання інфекцій з кінцівок в піхву або анус, а також згладити процес проникнення і стимуляції.

Анальний фістинг вимагає до себе ще більш підвищеної уваги, так як в такому випадку гігієна стосується не тільки кінцівок, але і прямої кишки. У разі анального сексу, стимуляції і, вже тим більше анального фістінга, очищення кишечника і промивання прямої кишки - це просто необхідний процес, щоб Вас не наздогнали калові маси в процесі отримання задоволення. Для такого очищення Ви можете скористатися спеціальним інтимним душем, який також можете придбати в секс-шопі. З його допомогою Ви забезпечите собі і своєму партнерові ідеальну чистоту анального проходу і прямої кишки і, звичайно ж, більш приємні і комфортні відчуття під час фістингу.

3. Більше! Ще більше лубриканту! Лубрикант - це невід'ємна частина фістінга, без нього процес проникнення і стимуляції просто неможливий. Причому, змазки має бути багато, щоб забезпечити собі виключно приємні відчуття, комфортне проникнення і захистити себе від хворобливих відчуттів і загального дискомфорту. Для вагінального фістінга підійдуть будь-які змазки, як на водній, так і на силіконовій основі. Зверніть увагу, що в разі використання латексних рукавичок не варто використовувати масляні лубриканти, так як вони можуть пошкодити поверхню і цілісність виробу. Анальний фістинг вимагає дуже густих лубрикантів, які забезпечать ідеальне ковзання, чудове зволоження і тривалий ефект. Існують спеціальні лубриканти для фістингу, які володіють необхідною щільністю, консистенцією і в'язкістю. Вони ідеально підходять як для фістингу, так і для інтимної стимуляції з великими секс-іграшками.

Секс-іграшки для фістингу4. Психологічний настрій. Фістинг - сексуальна практика, яка відноситься до нетрадиційних видів отримання задоволення. Це той вид інтимної стимуляції, який вимагає не тільки фізичної підготовки, а й психологічної. Фістингом слід займатися тільки тоді, коли Ви перебуваєте в повній 100% впевненості, що готові до нього. Якщо у Вас є хоч трохи сумніву з цього приводу, то подібні експерименти, все ж, варто відкласти до більш відповідних часів. Тільки при повноцінній готовності, розслабленості і психологічному спокої Ви зможете зробити дану процедуру без будь-яких проблем і труднощів. Якщо розслаблені Ви, то розслаблені і інтимні м'язи, що дозволить Вам комфортно і легко проникнути всередину і насолодити себе приємними відчуттями. У разі, коли Ви збираєтеся спробувати фістинг разом з партнером, психологічний момент також важливий. Ви повинні не соромитися, довіряти, чути і прислухатися один до одного. Перед тим, як приступити безпосередньо до фістингу, бажано зробити якісну прелюдію, подарувати один одному чуттєві ласки і, найкраще, зайнятися сексом, щоб максимально розслабитися самому і розслабити інтимні м'язи піхви або ануса перед пікантним процесом. Головний аспект психологічної підготовки до фістингу - довіра і 100% готовність.

5. Ніяких різких рухів. Якщо всі попередні пункти вже виконані і Ви повністю готові приступати до фістингу, то запам'ятайте одне головне правило - не робіть різких рухів! Не варто різко засовувати руку в піхву або анус, не варто робити різких рухів, перебуваючи вже всередині і не варто різким поривом витягувати руку назад по закінченню процесу. Фістинг, а вже тим більше, для початківців - це, в першу чергу, плавні і поступові рухи, які не повинні нашкодити і приносити біль. Постарайтеся робити все максимально акуратно і ніжно в перші рази. Далі, вже з досвідом і напрацьованими необхідними скіллами Ви зможете розважатися більш інтенсивно і активно. Але на початкових етапах знайомства з таким видом сексуальних утіх слід відмовитися від бурхливих і різких рухів. 

Секс-іграшки для фістингу6. Входить і виходить… І ось Ви вже досить змастили руку і інтимну зону спеціальним лубрикантом і готові до глибокого занурення. Якщо Ви вибрали для експерименту вагінальний фістинг, то з самого початку в піхву необхідно ввести вказівний і середній пальці. Якщо все добре і приємно, то наступним підключаємо до процесу безіменний палець і мізинець, після яких поступово і плавно входить і великий палець. Пальці необхідно скласти таким чином, щоб вони утворили пірамідку або трикутник. Вони обов'язково повинні бути зімкнутими і щільно прилягати один до одного. Не варто розчепірювати пальці і намагатися ввести розправлену долоню, адже в такому випадку у Вас все одно нічого не вийде. Як тільки все зімкнуті пальці проникнуть в піхву, ви можете спробувати не поспішаючи і плавно ввести руку до зап'ястя і повернути її великим пальцем догори (до верхньої стінки піхви). І ось, коли рука вже увійшла всередину і велика частина справи зроблена, необхідно приступити до рухів і стимуляції стінок і ерогенних зон. Ви можете виробляти інтимну стимуляцію за допомогою пальців, активно обертаючи і пестячи ними вагінальні чутливі ділянки, а можете доставляти собі або своєму партнерові задоволення повільними і плавними зворотно-поступальними рухами за допомогою долоні. Тим, хто бажає випробувати воістину справжній фістинг і зібрати всю свою волю в кулак в прямому і переносному сенсі, варто виконати наступне. Після того, як Ви введете руку до зап'ястя в піхву і повернете її, необхідно акуратно і повільно стиснути пальці в кулак. Кулаком, який утворився, Ви можете стимулювати вагінальні стінки і ерогенні зони як обертовими рухами, так і зворотно-поступальними. 

Занурення під час анального фістінга також відбувається поступово, тільки на відміну від вагінального, спочатку в анус проникає не два пальці, а один. Після того, як палець повністю увійшов всередину, слід почекати, щоб партнер звик до відчуттів і переконався, що при цьому не присутній ніякий дискомфорт. Якщо все добре і приємно, то потрібно поступово додавати ще по одному пальцю, кожен раз при цьому зупиняючись і прислухаючись до власних відчуттів або відчуттів партнера. Повністю занурені пальці можна розсовувати всередині і ворушити ними, щоб плавно розширювати анус і готувати його до більших розмірів. Пальці при проникненні також як і в вагінальному фістингу слід зімкнути трикутником, щоб вони щільно прилягали один до одного, а великий палець був притиснутий до центру долоні.  Як тільки рука повністю увійшла в анус, можна акуратно стискати долоню в кулак, щоб великий палець знаходився всередині і був обхвачений іншими пальцями. Стимулювати анальні стінки і ерогенні зони можна двома способами: вкручуючими і обертовими, а також зворотно-поступальними рухами. Дія повинна відбуватися повільно і плавно. Варто пам'ятати, що не можна різко висмикувати кулак і здійснювати грубі і рвучкі рухи в процесі. Поступовість, розміреність і плавність - запорука безпечного і приємного фістингу.

Не сидіти склавши руки

Фістинг може освоїти кожен, головне лише терпіння, поетапність і повноцінна впевненість з непереборним бажанням. Правильна підготовка до подібних сексуальних практик - це вірний шлях до отримання справжнього задоволення і яскравого оргазму від фістінгу навіть новачкам. Головне пам'ятати, що не слід поспішати, квапити події і здійснювати необдумані вчинки з різкими рухами. У разі дотримання всіх правил і етапів підготовки, Ви досягнете бажаного результату і дійдете до того рівня отримання задоволення, коли без фістінгу в сексуальному житті Ви будете почувати себе як без рук.

Руки допомоги

 

Відгуки

Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка