Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Хто полюбляє фільми з еротичними сценами, той знає, наскільки чуттєвими та пристрасними можуть бути сцени сексу у ванній кімнаті. Погодьтесь, що одразу виникає бажання відтворити побачене на екрані та відчути себе головною героїнею того самого кіно. Крім того, ванна кімната може бути чудовим місцем для сексу для тих пар, хто вимушений ділити житловий простір з родичами чи сусідами по квартирі. Тож сьогодні Амурчик підготував для Вас декілька порад, які допоможуть насолодитись сексом у ванній кімнаті! 

Попередня підготовка: врахуйте всі нюанси

Тільки уявіть, наскільки неприємно буде відволікатись від пестощів партнера (чи партнерки) та похапцем бігти у кімнату в пошуках лубриканту. А щоб з Вами такої ситуації не трапилось — заздалегідь потурбуйтесь про те, щоб Вас нічого не відволікало від отримання насолоди. Тож рекомендуємо не забути про те, щоб всі необхідні дрібнички були у Вас під рукою. Це можуть бути захисні засоби, тюбик змазки, рушник або секс-іграшки — все залежить від Ваших планів та бажань. 

Маленькі саше з лубрикантами чи захисними засобами краще теж відкрити завчасно, адже робити це мокрими руками буде максимально не зручно. Якщо ж Ви плануєте взяти з собою іграшку — переконайтесь, щоб вона була заряджена і не підвела Вас в найневідповідніший момент. 

Не забувайте про прелюдію

Споглядання оголеного партнера під струменями води — це дуже сексуально. Але далеко не всім достатньо цього видовища, аби бути готовими до сексу з проникненням. Тож ми рекомендуємо Вам не поспішати, а натомість максимально насолодитись прелюдією, приділивши увагу кожному міліметру тіла. 

Ви можете торкатись партнера, пестити його, гратись з мильною піною — все обмежується лише Вашою фантазією. Крім того, якщо на стадії пестощів Ви з партнером все ж таки зрозумієте, що в ванній кімнаті Вам некомфортно та незатишно, перебратись у м’які обійми ліжка буде легко та швидко. 

Мило окремо, геніталії окремо! 

Вам може здатись, що в ванній кімнаті і так достатньо вологи, тож нема потреби додатково зволожувати геніталії. Переконуємо Вас, це не так. Вода не є змазкою і вона точно не зробить ковзання таким плавним та приємним, яким його може зробити якісний лубрикант. І в жодному випадку не рекомендуємо спокушатись ковзкою текстурою мила або гелю для душу чи інших підручних засобів. Вони абсолютно не призначені для контакту зі слизовими та можуть спричинити подразнення чи алергічні прояви. 

Найкращим вибором для сексу у ванній кімнаті буде якісна змазка на силіконовій основі, адже такий засіб не так легко змивається водою. Силіконовий лубрикант утворить на шкірі ковзку плівку та забезпечить обом партнерам абсолютний комфорт. Наприклад, для сексу у воді чудово підходить змазка на силіконовій основі JO Premium або лубрикант зі зручним дозатором Pjur Infinity Silicone-Based Personal Lubricant. Але будьте уважні, адже змазка на силіконовій основі категорично не сумісна з іграшками з силікону та кібершкіри. 

Налаштуйтесь на позитивні вібрації

Якщо у Вашій скарбничці для задоволення знайдеться водонепроникна іграшка — сміливо беріть її з собою! Секс-іграшки допоможуть Вам зробити задоволення яскравіше, а оргазм — інтенсивніше. Бренд Womanizer навіть випустив спеціальну насадку для душа The Original Wave, яка забезпечить Вам надзвичайно приємну стимуляцію регульованими потоками води. 

Рекомендуємо обирати маленький вібратор, адже його буде зручно тримати в руках та стимулювати будь-які інтимні зони в умовах обмеженого простору. Такою іграшкою можна буде пестити як себе, так і свою половинку, тож маленький вібратор буде чудовим вибором. Але можна обрати іграшку іншої конфігурації, наприклад вібратор Bunt Double Vibrator, який має будову, ідеальну для пестощів як жіночих, так і чоловічих ерогенних зон. 

Якщо Ваша пара практикує оральні пестощі члена — Ви можете доповнити задоволення наскрізним мастурбатором. Така іграшка дозволить Вам зосередитись на пестощах голівки, в той час, як іграшка буде додатково стимулювати стовбур. Це може бути мастурбатор з вібрацією, як Boners Hand Job Stroker або щось простіше, як рельєфний мастурбатор Romp Mosh

Техніка безпеки для запобігання травм

Напевно, ні для кого не буде секретом, що секс у ванній кімнаті пов’язаний з ризиками. І головна небезпека тут це вологі поверхні, якими будуть як підлога та стіни, так і бортики ванни. Один необережний рух — і до Вашого вечора може доєднатись бригада лікарів-травматологів, тож краще бути обережними. Як мінімум варто переконатись, що у Вас під ногами не буде хлюпати суміш води, мильної піни та гелю для душу.  

Рекомендуємо для Вашої безпеки придбати зручний килимок проти ковзання, який стане в пригоді не тільки для сексуальних втіх. Також рекомендуємо обирати зручні пози, в яких принаймні один з партнерів буде міцно стояти на обох ногах. Наприклад, ідеальним варіантом буде поза вершниці. Жінка може вкласти свого партнера на спину на дно ванни, тоді для обох партнерів ризик впасти зводиться до нуля. Але будьте обережні та не набирайте занадто багато води, адже якщо вода почне вихлюпуватись через край — ви ризикуєте затопити сусідів знизу. 

 

Відгуки

Буде гаряче та волого: все про секс в душі (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Буде гаряче та волого: все про секс в душі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка