6 способів зробити оральний секс яскравішим

Оральний секс може бути основним зайняттям пари, а може бути солодкою прелюдією, аперитивом перед основною стравою. Це безкрайнє поле для експериментів, покликаних надати Вашим стосункам ще більше яскравих відтінків. Хочете дізнатись, як зробити оральні пестощі незабутніми? Тоді гортайте далі, адже сьогодні Амурчик готовий ділитись секретами неймовірної насолоди! 

6 способів зробити оральний секс яскравішеОральні лубриканти — запорука солодких пестощів!

Оральний лубрикант — це незамінна деталь для якісного та комфортного інтиму. Вам може здатись, що під час орального сексу буде цілком достатньо слини, але це не так. Змазка набагато краще ковзає, а крім того — вона може забезпечити Вам додаткові приємні відчуття завдяки смаковим властивостям. 

За допомогою лубриканту Ви одним легким рухом зможете перетворити геніталії партнера на вишуканий десерт, яким захочеться насолоджуватись якмога довше. Якщо Ви з партнером любите солоденьке — легко зможете уявити, якого завзяття додасть Вам улюблений смак! Тим більше, що сьогодні існує безліч оральних лубрикантів з найрізноманітнішими смаками — фруктів, десертів, та навіть алкогольних коктейлів. Крім того, такі змазки можуть бути з цікавими температурними ефектами, як, наприклад, лубрикант з зігріваючим ефектом Secret Play Vanilla.

Глибоке задоволення з гелями для мінету 

Для пар, які практикують оральні пестощі члена, незамінними помічниками будуть різноманітні гелі та спреї для горлового мінету. Такі засоби допоможуть впоратись з неприємними рефлексами горла. Також ці засоби сприяють зволоженню горла та його розслабленню. 

Найпопулярнішими засобами в даній категорії є спреї GoodHead Juicy Head. Вони не тільки допоможуть розслабити горло, а ще й стимулюють посилене слиновиділення. Ще одна цікавинка — це крем для мінету Sensuva Lic-O-Licious. Ця лінійка має ніжну кремову консистенцію та насичений солодкий смак. При потраплянні в горло цей крем утворює ковзку плівку, яка не створює дискомфорту, але допомагає зробити рухи плавнішими. 

6 способів зробити оральний секс яскравішеДодайте губам звабливого блиску

Чи знали Ви, що блиски можуть не тільки підкреслити звабливість губ, а ще й посилити задоволення від оральних пестощів? Звісно ж так можуть не всі блиски, а лише спеціалізовані, які продаються в магазині для дорослих. З таким доповненням кожен дотик Ваших губ залишить після себе цілий вихор яскравих відчуттів. З такими засобами можна подарувати коханій людині надзвичайно чуттєву та глибоку насолоду. Це саме той випадок, коли краще один раз спробувати, ніж тисячу разів читати відгуки. 

А почати можна, наприклад, з блиску для губ Orgie Electric Fellatio A Brazilian Experience. Цей засіб не тільки створить ефект звабливо-вологих губ, а ще й подарує надзвичайно яскравий ефект поколювання. Використовувати такий засіб можуть як жінки, так і чоловіки. Блиск має свіжий аромат та ніжний смак лимону. 

А як щодо температурних ефектів? Тільки уявіть, як на ерогенні зони по черзі накочуються хвилі тепла та прохолоди, додаючи пестощам особливої глибини та пікантності. Такий ефект Вам може подарувати блиск з температурними ефектами Bijoux Indiscrets Oral Pleasure

Наскрізні мастурбатори та способи їх використання

Якщо у Вашого партнера є наскрізний мастурбатор, такий як Boners Hand Job Stroker або Romp Mosh  — його можна використати для додаткових пестощів члена. Така порада стане в пригоді тим, чий партнер може похизуватись великими розмірами. Замість того, щоб намагатися вмістити в рот всю довжину члена, Ви можете зосередити свою увагу на голівці пеніса і водночас пестити стовбур за допомогою мастурбатора. Таким чином Ви зможете подарувати своєму партнеру чуттєві та надзвичайно приємні пестощі, мінімізувавши при цьому дискомфорт для себе. 

Закрийте партнеру очі, щоб відкрити нові грані задоволення

Як ми всі знаємо, коли наш мозок не може покладатись на зір — всі інші відчуття загострюються. І цю особливість організму можна використовувати для власного задоволення. Вкладіть свого партнера на ліжко та закрийте йому очі непрозорою маскою для БДСМ-ігор та починайте пестити найінтимніші зони. Завдяки тому, що кожна Ваша дія стане для коханого несподіванкою, навіть найлегші дотики, пестощі та поцілунки будуть відчуватись особливо яскраво. 

А якщо Ви захочете подарувати своїй половинці ще цікавіші відчуття, долучіть до справи м’яку та ніжну пір’їнку для пестощів. Наприклад, це може бути розкішне пір’я павича Taboom Peacock Tickler або коротку та компактну пір’їнку Senuelo Frisky Feather Tickler

Позитивні вібрації у Вашому ліжку

Щоб Ваші губи та язик не втомились надто швидко та у Вас була можливість розтягнути задоволення, рекомендуємо долучити до справи маленький вібратор. Це можуть бути вібратори на палець, або Ваші улюблені кліторальні іграшки — як Вам більше подобається. За допомогою вібратора Ви можете пестити голівку члена, стовбур або мошонку, все залежить тільки від Ваших фантазій. Не дозволяйте маленьким розмірам обманути себе, адже навіть компактні вібратори здатні подарувати Вам чуттєве та потужне задоволення. 

 

Відгуки

6 способів зробити оральний секс яскравішим (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 6 способів зробити оральний секс яскравішим, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка