Як користуватися вібратором (жінкам)

     Вібратор – іграшка, здатна повністю перевернути дамські уявлення про задоволення. Головна умова – навчитися використовувати вібратор правильно, враховуючи всі побажання Вашого тіла і максимально використовуючи можливості секс-іграшки. 
 
     Як користуватися вібратором?
 
     На жаль, далеко не всі іграшки інтимного призначення мають детальну інструкцію з використання. Ті ж з них, які даним документом супроводжуються, перераховують лише елементарні очевидні правила техніки безпеки, але ніяк не способи отримання максимального задоволення. &Nbsp; Якщо Ви вирішили освоїти вібратор як спосіб зробити своє інтимне життя більш яскравим і насиченим, перед початком застосування ознайомтеся з правилами його використання. Отримувати максимальне задоволення Ви навчитеся в процесі експлуатації.
 
     Етап перший: Знайомство
 
     Купивши іграшку, не поспішайте кидатися в бій: розгляньте і помацайте вібратор, звикнете до його виду і думки, що він у Вас з'явився. Розберіться з тонкощами і особливостями управління: точно знаючи, що натиснути для включення і виключення, Ви застрахуєте себе від виникнення дискомфортних ситуацій. А вміння змінювати інтенсивність і характер вібрації дозволять Вам повністю сконцентруватися на відчуттях і забезпечать найбільш яскравий і тривалий задоволення.

     Етап другий. Право голосу надається тілу
 
     Проведіть вібратором по тілу і прислухайтеся до його реакції: солодке завмирання або наростаюче напруження стануть вірними ознаками того, що Ви на правильному шляху. Не варто починати з добре відомих Вам чутливих зон: експерименти з частинами тіла, які не асоціюються Вами з сексуальними насолодами, можуть таїти в собі сюрпризи і дарувати яскраві і різноманітні приємні відчуття.
 
     Етап третій. Переходимо до найголовнішого
 
     Природа нагородила жінок величезною кількістю ерогенних зон, стимуляція яких дарує приголомшливі відчуття різного характеру. Зони, що володіють найвищим ступенем чутливості, зосереджені в районі статевих органів – саме їх стимуляція здатна доставити найвище задоволення. І тут особливості використання вібратора цілком залежать від улюбленого Вами виду сексуальної стимуляції:
 
    Стимуляция клитора
     Якщо Ви досить збуджені, Ваше тіло саме підкаже, куди і як прикласти вібратор для отримання максимального задоволення. Швидше за все, це буде кліторальна зона, стимуляція якої забезпечує непередавані відчуття практично для кожної жінки. 
 
     Друга за ступенем чутливості зона знаходиться безпосередньо всередині піхви і відома як точка G. Для її стимуляції необхідна спеціальний різновид вібраторів, що має відповідний відросток.
 
     Вагінальна стимуляція
     Потужна вібрація, поєднана з проникненням, є способом доставити непередавані відчуття будь-якій жінці. Найкраще для таких ігор підходять вібратори, виконані у вигляді фалоімітаторів: їх введення в піхву дарує масу переживань еротичного характеру. 
 
     Подвійна стимуляція
     Для тих же дам, які бажають отримувати все і відразу, існують подвійні вібратори, за допомогою яких можна одночасно стимулювати кілька ерогенних ділянок тіла. 
 
     Вібратори від інтернет-магазину «Амурчик» – це відмінний вибір для дам, які прагнуть подарувати собі масу насолоди.

 

 

Відгуки

Як користуватися вібратором (жінкам) (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як користуватися вібратором (жінкам), залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка