Правильний догляд за секс-іграшками

Правильний догляд за секс-іграшками - інтимні іграшки

Секс-іграшки - різновид товарів для дорослих, створений спеціально щоб дарувати насолоду і сексуальне задоволення. Іграшки можна використовувати наодинці з собою або в парних цікавих іграх, вони бувають різних різновидів і забезпечують стимуляцію самих різних зон. Але незалежно від типу і зовнішнього вигляду, всы без винятку секс-іграшки потребують ретельного догляду.

Визначальним параметром, що впливає на тип догляду, є матеріал, з якого іграшки виготовлені.

Силіконові іграшки

Силікон є одним з найбільш популярних матеріалів в секс-індустрії. Безліч різновидів силікону дозволяють використовувати його для виготовлення як м'яких еластичних, так і твердих міцних предметів. Силікон не має пір, в яких могли б накопичуватися потенційно небезпечні мікроорганізми, тому за ним досить просто доглядати: досить теплої води, м'якого мила або дезінфікуючих засобів. Іграшки з силікону добре переносять кип'ятіння, яке вбиває всі існуючі віруси і бактерії. Використовувати їх краще з лубрикантами на водній основі.

Гелеві іграшки

Гель - матеріал досить пористий, тому при догляді за сексуальними гелевими штучками ніяк не обійтися без спеціального засобу по догляду за секс-іграшками - це засіб м'яко, але дуже ефективно очищає поверхню іграшки від всіх видів мікроорганізмів.

Скляні іграшки

Для виготовлення секс-іграшок використовується спеціальний різновид скла: пірексне скло. Воно володіє високою механічною міцністю і його складно розбити або пошкодити навіть в результаті інтенсивного механічного впливу. Доглядати за скляними іграшками досить просто: вони добре переносять миття в посудомийній машині, не бояться високих температур і впливу хімічних речовин.

Правильний догляд за секс-іграшками - красиві вібратори

Металеві іграшки

Самі невибагливі в догляді секс-пристосування виготовляються з медичної сталі. Даний вид металу характеризується повною хімічною інертністю, а їх покриття прекрасно витримує будь-які хімічні, високотемпературні і механічні дії. Саме металеві іграшки служать довше інших.

Іграшки з киібершкіри

Кібершкіра - різновид матеріалу, який дуже точно імітує людську шкіру. Контакт з такими іграшками дарує надзвичайно солодкі відчуття, але зважаючи на особливості будови матеріалу доглядати за ними непросто. М'яка і пориста поверхня при недостатньо ретельній турботі моментально перетворюється в інкубатор для інфекцій і грибка, тому ігнорувати правила догляду строго не рекомендується. Найпростішим способом правильно очистити іграшку з кібершкіри є її обробка спеціальним спреєм, після якої іграшку потрібно добре виполоскати. Між застосуваннями секс-іграшки посипаються спеціальною пудрою, яка зберігає їх сухими і чистими і перешкоджає розмноженню небезпечних мікроорганізмів.

Якісний і грамотний догляд за секс-іграшками - обов'язкова умова їх безпеки і довговічності.

 

Відгуки

Правильний догляд за секс-іграшками (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Правильний догляд за секс-іграшками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка