А Ви готові до всесвітнього дня стейку та мінету?

День стейка і мінетаМало хто знає, що березень таїть у собі один інтригуючий день, цілком і повністю приурочений чоловічій насолоді. І день цей – 14 березня. Саме ця дата значиться неофіційним святом усіх чоловіків і має гучну та промовисту назву – День стейка та мінету.

І стейк з'їсти, і … від мінету не відмовитись

День стейку та мінету – це неофіційне свято, придумане чоловіками для чоловіків, яке сприймається в суспільстві більше як прикольний мем і зайвий привід порадувати себе всіма чоловічими радощами життя. У США свято знають як “День стейку та мінету”, а от у Німеччині цей день більш відомий під назвою “День шніцеля та мінету”. Тут вже напевно справа в гастрономічних уподобаннях чоловіків різних країн, адже як ми бачимо, мінет люблять усі, як його не назви і в якій територіальній площині їм не насолоджуйся.

Що стосується назви свята, то вона настільки промовиста, що говорить сама за себе. У ній зібрані головні стереотипні уявлення про чоловіків, мовляв “чоловікам потрібен лише секс і м'ясо”. P.S. Вегетаріанцям дається унікальна можливість підставити замість стейку свою улюблену страву та насолоджуватися цим днем разом з усіма чоловіками світу.

Як провести цей визначний чоловічий день?

Назва свята говорить сама за себе та розкриває Вам усі карти, щоб Ви могли спланувати та скласти свій ідеальний сценарій цього дня. Головні атрибути - стейк та мінет, а ось у якій послідовності, за яких умов та обставин - вирішувати тільки Вам.

Якщо Вам нема з ким розділити це свято, але хочеться бути його частиною, то 14 березня – це чудовий привід вкотре порадувати себе смачною м'ясною стравою і закінчити цей день запаморочливою інтимною стимуляцією. Якісний мінет у такому випадку Вам завжди зможуть гарантувати круті симулятори орального сексу. Ці оральні мастурбатори готові влаштовувати Вам чоловічі свята хоч щодня.

Для чоловіків, які перебувають у стосунках, все ще простіше. За неписаними законами свята, стейк має приготувати своєму коханому чоловікові його жінка. Ну а з мінетом і так все зрозуміло ... Тому, якщо бажаєте не пропустити це свято живота і того, що нижче, варто відзначити в календарі 14 березня червоним кружальцем і ненав'язливо розповісти своїй коханій жінці про існування такого пікантного березневого дня. Ця стаття послужить чудовим пізнавальним натяком.

Як зробити свято незабутнім?

Смачний стейк – це, звичайно, добре, але незабутній мінет – ще краще. Кулінарних лайфхаків у нас у рукаві немає, але ось фішки щодо покращення якості орального мистецтва надати Вам можемо. То як урізноманітнити процес мінету?

День стейка і мінету

  • Використовувати оральні лубриканти. Оральні змазки - це невід'ємний атрибут будь-яких оральних пестощів, адже вони не тільки дарують додаткове зволоження та приємне, легке ковзання в процесі, але й перетворюють класичний мінет на гастрономічну насолоду. Такі їстівні лубриканти мають приємний аромат і, що головне, смак. Асортимент смаків приведе Вас в окреме захоплення, адже кожен знайде собі оральну змазку, спираючись на свої смакові уподобання. У розділі оральних лубрикантів на Вас чекають і полуничні змазки, і шоколадні, і ягідні, і навіть незвичайні смаки, на кшталт коктейлів або екзотичних фруктів. Після соковитого стейка найкращим десертом буде лише смачний мінет, задоволення від якого отримає як чоловік, так і жінка.
  • Експериментувати зі збуджуючими гелями. Додати гострих відчуттів у процес оральних пестощів Вам зможуть різні рідкі вібратори (ті, які можна використовувати для мінету та кунілінгусу), а також збуджуючі гелі та навіть блиски для губ. Ефект поколювання, легкої вібрації та стимуляції збільшує приплив крові до статевих органів та збільшує чутливість.
  • Користуватися спеціальними спреями та гелями для мінету. Крім лубрикантів існують також і розслаблюючі спреї, які дозволять робити неймовірні маневри з членом та експериментувати з практиками глибокого мінету. Такі засоби запобігають блювотному рефлексу і дозволяють робити все, що забажається.
  • Не забувати про секс іграшки. Для різноманітності можна використовувати різні вібраційні секс іграшки, які допоможуть довести партнера до яскравого закінчення. У хід можуть піти будь-які маленькі вібратори, які пеститимуть мошонку під час мінету або ж будуть трепетно гладити стовбур у перервах. Існує навіть спеціальна насадка для орального сексу, яка має анатомічну форму та сприяє більш чуттєвій насолоді.

Живіть смачно та пристрасно!

Такі жартівливі, а для когось і цілком серйозні свята – це завжди зайвий привід порадувати себе та свого партнера. Тож додавайте 14 березня у свій календарик свят, а краще за всього влаштовуйте такі приємні, пікантні та романтичні дні протягом усього року.

Відгуки

А Ви готові до всесвітнього дня стейку та мінету? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про А Ви готові до всесвітнього дня стейку та мінету?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка