Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни

Гарна нижня білизна може бути не тільки сексуальною та зручною, але й екологічною. Займатися улюбленим шопінгом і піклуватися про навколишнє середовище та про майбутнє природи тепер можна одночасно, адже купуючи екологічний одяг та білизну – Ви робите невеликий, але дуже значний внесок в екологію, завдяки якому наш світ ставатиме кращим та чистішим. Використовуючи регенеровані матеріали, Ви не тільки допомагаєте зберігати природні ресурси, але й позбавляєте землю та океани від забруднення, а також очищаєте планету від уже існуючих відходів. Якщо Вас турбує майбутнє нашої планети і Ви готові зробити свій дорогоцінний внесок у процес збереження навколишнього середовища, то представляємо Вам нову лінійку екологічної білизни Eco Collection, розроблену відомим польським брендом Passion.

Еко білизна Passion

Passion Eco Collection – білизна з екологічних матеріалів

Нижня білизна Passion Free Your Senses Eco - це сексуальна, красива та дуже зручна білизна, яка стане ідеальним доповненням до Ваших романтичних зустрічей та пристрасних секс ігор. Ця білизна може бути готовим еротичним образом, а може стати частиною Вашого повсякденного або тематичного вбрання. Але головною особливістю білизни Eco є перероблений екологічний матеріал, з якого вона виготовлена. У виготовленні своєї білизни польський бренд Passion використовує регенерований нейлон ECONYL і розкладаємий еластан ROICA™ V550 від Asahi Kasei.

Пропонуємо Вам кілька крутих варіантів ЕКО білизни від Passion. Більше моделей Ви зможете знайти у розділі "Білизна, одяг, взуття" або за назвою в рядку пошуку.

Econyl та Roica V550 – що це за еко матеріали?

Матеріал EconylEconyl – це безпечне перероблене волокно нейлону, яке виконане з регенерованої сировини. Цей особливий нейлон має властивість оброблятися нескінченну кількість разів, а виготовляється він із обрізків тканини, текстильних відходів, старих килимових покриттів та одягу, використаних рибальських сіток та пластику, виловленого в океані. Еконіл все більше набирає популярності у світі моди, а також текстильної та швейної промисловості, а тому все частіше зустрічається у іменитих дизайнерів та брендів. Econyl – це не тільки про екологічність, а й про комфорт та зручність. Цей інноваційний матеріал зарекомендував себе як високоякісну, довговічну, еластичну та приємну до тіла тканину. З регенерованого нейлонового волокна зараз виготовляється маса речей, починаючи від спідньої білизни і закінчуючи верхнім одягом і навіть взуттям. Також, еконіл часто використовують і з іншими натуральними або синтетичними волокнами, щоб підвищити еластичність тканини.

Плюси Econyl:

  • екологічно чистий матеріал;
  • відмінна міцність та еластичність матеріалу;
  • легкість та довговічність;
  • пропускає повітря та зберігає тепло;
  • має низьку здатність поглинання, відводить вологу, а тому швидко сохне;
  • простий у догляді.

Матеріал Roica V550Roica V550 – це перша в світі екологічна розкладаєма пряжа від Asahi Kasei, яка має золотий сертифікат Material Health Cradle to Cradle-Certified™. Ця еластична поліамідна пряжа преміум класу швидко розкладається та не виділяє шкідливих речовин у природу після закінчення терміну служби. Roica V550 – це справжня революція серед екологічно чистих еластичних волокон, яка поєднує в собі і комфорт під час використання, і екологічність з повагою до навколишнього середовища та природи. Цей матеріал не має негативного впливу ні на природу, ні на здоров'я.

Плюси Roica V550:

  • екологічно чистий матеріал;
  • розкладність у біологічній атмосфері без виділення шкідливих речовин;
  • безпека та нешкідливість для навколишнього середовища та здоров'я;
  • прекрасна еластичність та міцність.

Відгуки

Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка