Ігри втрьох: керування для We-Vibe 3

     We-Vibe 3 – Вдосконалена модель вібратору We-Vibe 2, який у свій час покорив увесь світ задоволенням для пар. Класичний дизайн лишився проте виробники збільшили його потужність, зробили водонепроникним, а також додали унікальний футляр-зарядний пристрій, для зберігання та зарядки Вашого улюбленця.

     Не кожен користувач може відразу зрозуміти, як користуватися We-Vibe 3, адже він має нестандартну форму для сучасних вібраторів. Інструкція пропонує користовачеві 33 пози для використання We-Vibe 3, а також рекомендовані режими вібрацій та пульсацій для кожної пози.

     Ви зможете отримати величезне задоволення від користування вібратором We-Vibe, вдаючись до позицій, що запропоновані у інструкції, а також експерементуючи в парі,спробувати величезну кількість варіантів! Обидва партнери отримають неземні відчуття адже кожна поза буде доповнена активною стимуляцією ніжних інтимних точок, чутливість яких збільшиться в декілька разів!

We-Vibe 3    Надзвичайно гнучкий та пластичний, він забезпечує ідеальний контакт з жіночим тілом за рахунок чого здійснюється максимальний контакт з головними ерогенними зонами тіла жінки: клітором та точкою G. Зовнішній бік вібратору призначений для стимуляції клітору (точка С), а внутрішня забезпечує тісний контакт з точкою G.

     Використання вібратора We-Vibe 3 під час статевого акту подарує жінці незабутнє задоволення адже з ним відкривається можливість одночасної стимуляції усіх чутливих зон жіночого тіла.

     Вібратор We-Vibe 3 порадує своїх власників абсолютною водонепроникністю а також пультом управління, який діє на відстані 3-х метрів від іграшки. Зруччний кейс забезпечить не лише зручне зберігання вашої улюбленої іграшки, але й достатньо швидку підзарядку.

использование We-Vibe 3

как пользоваться We-Vibe 3

 

як користуватися We-Vibe 3

     Як тільки пара встановить We-Vibe3, чоловік може увійти в жінку адже завдяки компактному розміру, він ідеально пристосований для використання під час статевого акту.

     Для ільшої зручності під час сексу керуйте вібратором за допомогою беспроводного пульту управління, який дозволяє легко обирати потрібний режим вібрації з 6, які пропонує виробник. Користувачам також надається можливість керувати вібрацією за допомогою спеціальної кнопки на кінчику головки для стимуляції клітору (на малюнку точка "С").

     Мультишвидкісний вібратор We-Vibe3 має збільшену на 40% потужність, яка забезпечує партнераам інтенсивним задоволенням з яскравою кульмінацією.

вибрации We-Vibe 3

    Для кожної пози ми рекомендуємо використовувати окремі режимми вібрації, які допоможуть партнерам не олише отримати надзвичайне блаженство від кожного руху назустріч тілу коханого чи коханої , але й подарують запаморочливі вибухи оргазму.

     Завдяки кожному режиму вібрації, партнери можуть вийти на новий рівень у своїх сексуальных стосунках, адже вібратор We-Vibe 3 призначений для користування саме у парі.

     Сучасна форма та неперевершений дизайн дозволяють вібрації одночасно росповсюджуватися не лише на жіночі, а й на чоловічі статеві органи.Таке приємне доповнення обов'язково сподобається чоловікам.

 

 

Інтимна розмова:

Рекомендований режим: слабка вібрація

він: Сідає на підлогу, вільно схрещує ноги та підтримує своє тіло витягнутими руками.

вона: Сідає зверху на нього, тримаючись за його плечі для збереження рівноваги.

Комментар виробника: починайте статевий акт дуже плавно та поступово збільшуйте швидкість до тієї, яка задовольняє Вас з партнером. Оскільки жінка знаходиться зверху, вона сама обирає глибину проникнення та швидкість рухів.

 

We-Vibe 3 гаряча штучка

 

Гаряча штучка:

Рекомендований режим: пульсуюча вібрація

Він: У положенні стоячи, чоловік входить в партнершу ззаду та, утримуючи її за стегна, притягує її до себе поближче. В такій позі будь-який чоловік може відчути себе абсолютним хазяїном тіла своєї партнерки.

Вона: Жінка встає спиною до чоловіка, максимально близько притискається сідницями до його тазу та нахиляється уперед, тримаючи спину прямою. Для більшої зручності та додаткової підтримки жінка може поставити руки на коліна.Статевий акт в цій позиції змусить жінку втрачати розум від величезного задоволення, яке заповнить усе її тіло та змусить рухатись назустріч партнеру.

Коментар виробника : Така поза дозволяє партнерам керувати процесом по черзі, що особливо сподобається любителям експериментів у ліжку. Чергуйте інтенсивні фрикції з круговими рухами стегон, і ви обоє відчуєте яскраве задоволення! Кожен рух, кожен дотик, кожен подих... Ця поза ідеальна для пристрасного сексу!

 

Збуджуючий підйом:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Розсунувши ноги на ширину плечей та трохи зігнувши коліна, чоловік займає стійку позицію. Для додаткової підтримки чоловік може прихилити свою партнерку до стіни, утримуючи її тіло руками за стегна та поперек.

Вона: Немов залазячи на дерево, жінка міцно обхоплює чоловіка ногами за талію та тримається руками за його плечі та шию. Жінка в такій позі майже обмежена в рухах, але завдяки цій позі проникнення буде настільки глибоким, що їй буде дуже важко контролювати свої емоції від наближення яскравої кульмінації.

Комментар виробника: Ритмічно рухайтесь вверх та вниз. Такі рухи подарують максимально глибоке проникнення та стимуляцію точки G у жінки.

     Підтримуючи жінку за стегна, чоловік зможе керувати рухами партнерки, а також регулювати глибину проникнення та інтенсивність фрикцій.

 

Вайб Южный крестПівденний хрест:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він: Стає на коліна, сгинає ліву ногу под кутом 90 градусів. Трохи нахилившись вперед, чоловік спираеться на лівую ногу, старається увійти у свою кохану, також притискає її до себе.

Вона: Стає на ліжко обличчам до свого коханого і ставить ліву ногу под прямим кутом. Трохи припіднімає таз і притискає коханого до себе, жінка допомагає йому увійти максимально глибоко.

Комментар виробника: Рухи взад і вперед подарують обом величезне задоволення, адже обидва партнера змогуть насолоджуватись мальовничим виглядом своїх переплетених тіл. Ця поза дозволяє рухатись обоим партнерам.

Кажний рух збуджених тіл принесе массу яскравих задоволень обом партнерам.

 

Наряд по кухні:

Рекомендований режим: пульсуюча вібрація

Він: У положенні стоячи, коханий тісно притискається до коханої і притягає її максимально близько до себе. Міцно стискає її сідниці, чоловік ритмічно рухається, підтягує партнершу до себе для більш глибоких проникненнь.

Вона: Сідає на стіл і, розсуває ніжки, охоплює партнера за талію, трохи відхиляється назад. Для додаткової подтримки жінка може спиратися на руки.

Якщо жінка досить гнучка, то вона може припіднімати і опускати стегна в моменти, коли коханий пришвидшує темп своїх рухів.

Комментар виробника: Швидкі і сильні рухи, ніжні, але неймовірно міцні стискання... Навіть якщо статевий акт не задовольнить Вас своєю тривалістю, Ви отримаєте шалене задоволення, адже він, без сумніву, буде особливо горячим і шаленим.

 

нежные покачивания wevibe 3Ніжні розгойдування:

Рекомендуемый режим: волнова вібрація

Він: Лягає коханій на спину і повністю переносить свою вагу на лікті. Своїми ногами охоплює зовнішню сторону ніг своєї партнерки і аккуратно погойдується взад і вперед, плотно притискаючись до її сідниць.

Вона: Зручно лягає на живіт, витягує і трохи розсуває ніжки, щоб коханий зміг легко увійти в неї. Як тільки коханий увійде в неї, вона зсуває ніжки і схрещує гомілки. Така поза неймовірно чуттєва і дарує обом партнерам дивовижну ніжність інтимних моментів.

Комментар виробника: Легкі погойдування подарують неземні оргазми, адже ця поза забезпечить не тільки глибоке проникнення, але і м'яку стимуляцію стінок піхви. Жінка може підклати подушечку собі під таз. Така невелика хитрість подарує їй можливість додаткової стимуляції клітора під час фрікцій чоловіка.

 

Вивайб 3 Безпосередня близькість:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він: ніби у положенні «віджиманння», чоловік схиляється над коханою і повільно опускається, щоб увійти у неї, його коліна залишаються на ліжку для контролю амплитуди фрікцій.

Вона: Зручно розташувавшись під ним, припіднімає свій таз для легкого входу. Задля того, щоб рухи дарували більш яскраві відчуття, жінка може підкласти подушечку під сідниці. Таке положення забезпечить тісний контакт клітора з лобком чоловіка і подарує дамі м'яку стимуляцію клітора під час руху.

Комментар виробника: У такій позі жінка може легко контролювати рухи чоловіка, а також дражнити його, звиваючись від пристрасних і неглибоких проникнень.

 

Вивайб 3 низкая посадкаНизька посадка:

Рекомендований режим: волнова вібрація

Він: Зручно лягає на спину і підкладає під голову подушки. Трохи разсуває ноги, готується бути осідланим своєю коханою. Чоловік може тримати руки поруч із собою, а в особливо пристрасні моменти стискати простирадла, адже солодке задоволення змусить його здригатися від наближення оргазму.

Вона: Повертається спиною д партнера, сідає на нього зверху і влаштовує свої ніжки між його ногами. Для того, щоб забезпечити комфорт рухів, жінка берется за його стегна і трохи нахиляється вперед.

Комментар виробника: У цій позі жінці буде складно допомагати собі руками, так що для рухів вгору і вниз їй доведеться використовувати свої ніжки. В такій позі рухи  жінки будут не дуже швидкими, але вони сподобаються чоловікові, адже перед ним відкриється неймовірна секс-картина.

 

вивайб 3 безграничное удовольствие

Безмежна насолода:

Рекомендований режим: слабка вібрація

Він: Поставивши руки по обидва боки від тіла своєї партнерки, чоловік підтримую верхню частину свого тіла у вертикальному положенні, а пальцями ніг спирається на підлогу або ліжко для додаткової опоры.

Вона: Лягає на спину і підкладає під сідниці декілька пелюшок. Разводить ноги і впускає чоловіка в себе, кладе руки на пояс партнера і притискає його в моменти, коли він рухається назустріч до неї.

Комментар виробника: Повільні і рівномірні рухи дозволять партнерам торкатися усіх доступних ерогенних зон, а пелюшки під сідницями жінки забезпечить глибше проникнення.

 

Піжамна вечірка:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Плотно притискаючись до спини своєї партнерки, він торкається її спини свїми грудями. Чоловік кладе свої руки поверх рук жінки і міцно стискає їх.

Вона: Дивлячись у тому ж напрямку, що і її партнер, жінка лежить з разсунутими ніжками на стосі пелюшок і дозволяє коханому встати на коліна між її ніг. Трохи нахиляючись назад, вона ніби насаджується на чоловіка і дозволяє йому рухатись настільки швидко, наскільки це можливо.

Комментар виробника: Цяпоза неймовірно комфортна для обох партнерів, адже чоловік має необмежену вожливість рузатись у будь-якому ритмі, а жінка отримує стимуляцію клітора і задньої стінки піхви. Статевий акт у такій позі може бути не дуже тривалим, але обов'язково внесе в статеве життя приємну новизну и яскраві відчуття.

 

Взліт:

Рекомендований режим: вібрація у ритмі ча-ча-ча

Він: Утримуючи свою кохану за талію, він стає позаду неї на коліна і ніжно притискається до її пухких сідниць. Дуже ніжно він входить в неї сзаду.

Так як жінка знаходиться трохи вище чоловіка, проникнення в такій позі будуть достатньо глибокими.

Вона: Повертається спиною до партнера і нахиляється так, щоб досягнути ідеальної стимуляції точки G. Стоячи на колінах, жінка тримається за східці і поручні.  В цій позі жінка може рухатись назустріч рухам свого партнера, що підсилить не тільки її задоволення, але і його.

Комментар виробника: Рухайтесь плавно і насолоджуйтесь кожною зустіччу Ваших гарячих тіл. Повільні рухи під особливим кутом зроблять статевий акт дуже насиченим!

 

 

 

 

Колінно-ліктьова поза:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Стоїть на колінах і охоплює руками стегна партнерки. Впевнено увійшовши у неї сзаду, він пристрасно керує її рухами, притягуючи їх до себе і відштовхуючи від себе, для досягнення приємних проникнень.

Вона: Стоячи на чотирьх кінцівках, вона вигибає спинку і припіднімає таз, збуджуючи в партнері бажання змінювати інтенсивність і глибину проникнення. В такій позе жінка досягає оргазму дуже швидко, адже чоловік буде стимулювати точку G своїм пенісом.

Комментар виробника: Використання We-Vibe3 під час сексу у цій позі тільки покращить статевий акт і надасть йому пікантний відтінок.

 

Танок на колінах:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він:  Сідає на коліна і притримує руками стегна партнерки.

Вона: Повернувшись спиною до партнера, плавно опускається на його пеніс і починає грайливо дражнити його, спочатку впускаючи неглибоко, а потім усе глибше і глибше. Для того, аби допомагати собі рухатися,жінка може покласти руки собі на коліна та попросити партнера утримувати її за стегна.

Коментар We-Vibe: Найяскравіші відчуття партнери почнуть в той момент, коли інтимна розвага примусить обох рухатися у божевільному ритмі.

чоловік буде в захваті від такої секс-гри!

 

 

 

Сидіння водія:

Рекомендований режим: пульсуючі вібрації

Він: Зручно лежить на ліжку, підклавши руки під голову. Якщо акт кохання стає неймовірно бурхливим, чоловік може триматися за спинку ліжка.

Вона: Сідає на ньогозверху, поклавши ніжки йому на плечі. Відкинувшись назад, жінка використовує свої ніжки для підйомів та опускань на збудженому тілі чоловіка.

Комментар виробника: Найкращим ритмом для подібного статевого акту буде інтенсивний та сильний від початку до кульмінації. Для додаткової стимуляції партнери можуть послідовно змінювати свої рухи з поступальних на кругові оберти.

 

Ніжні ласки:

Рекомендований режим: волнова вібрація

Він: лягає зверху на партнерку в місіонерській позі, поклавши руки біля її плечей. Таке положення дозволить створити дуже тісний контакт між тілами партнерів, так як чоловік всю свою вагу кладе на жіноче тіло.

Вона: Лежачи на спині, дозволяє партнеру повністю лягти на неї.

Комментар виробника: Жінці необхідно злегка підняти таз, аби чоловік зміг м'яко опуститися на неї. Зустрічні рухи подарують партнерам дуже ніжні і чуттєві моменти сексуального життя, які обв'язково запам'ятаються своєю божевільною енергетикою. Для додаткової зручності контролю швидкості рухів чоловіка, жінка може взятися за його сідниці.

 

Альтруїстична мета:

Рекомендований режим: слабка вібрація

Він: Сідає на ліжко та спирається на руки, росташовані позаду. Злегка розсуває ноги та згинає їх в колінах для контролю рухів партнерки.

Вона: Сідає обличчям до нього та злегка відхиляється назад, повторюючи позу партнера, але трохи змінюючи її. Схрещені ніжки дуже збуджують, тому жінка зведе з розуму, якщо покладе лівуножку на його праве плече, а праву ніжку на ліве.Для максимального ефекту злегка підіймає попку.

Коментар виробника: Така поза подарує чоловіку неймовірне візуальне задоволення, а жінці стимуляцію точки G. Найкращими у цій позі будуть ніжні, але глибокі проникнення.

 

Ложка сахара:

Рекомендований режим: вібрація в ритмі ча-ча-ча

Він:
Лежить на боці та приймає позицію «стойка на одному коліні». Він притискається до жінки та ласкаово входить в неї ззаду. Вільною рукою чоловік може підтримувати підняту ногу жінки або жпестити її груди.

Вона: Лягає на той же бік, що й чоловік, піднімаючи ліву ногу та дозволяючи чоловікові увійти в неї. Невеликі покачування сідницями подарують чоловікові величезне задоволення.

Коментар виробника: Так як у цій позі у жінки вільні руки, вона може стимулювати не лише свої ерогенні зони під час пристрасних рухів партнера, але і його тіло, що обов'язково сподобається йому. Найвище задоволення в даній позі подарують повільні та дуже ніжні рухи.

 

 

 

 

Принада скрещених ніг:

Рекомендований режим: хвильова вібрація

Він: Залазить на ліжко, стає на коліна та злегка роздвигає їх. Взявши жінку за стегна, він піднімає попку жінки так, щоб вона знаходилась на рівні його стегон.

Вона: Притиснувши коліна до грудей жінка схрещує ноги на рівні гомілок. Лежачи на спині, піднімає ніжки і притискає їх до грудей чоловіка.

Коментар виробника: Практично будь-який рух принесе задоволення, адже жіночі ніжки дуже збуджують чоловіка, а красиві сідниці збудять його фантазію, змушуючи його рухатися в божевільному ритмі.

 

 

 

Беру відповідальність на себе:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він: Приймає незвичне для нього положення – лягає на спину, звісивши торс з краю ліжка та кладе руки за головою.

Вона: Збуджуючись від вигляду чоловіка, який лежить у очікуванні любовної гри,залазить зверху на нього і приймає позицію сидячи.

Для збереження рівноваги жінка утримується руками за боки партнера і тримає колінця зігнутими.

Коментар виробника: В такій позі чоловік може ррозслабитися та отримувати задоволення, а жінка відчує себе влад наїзницею.

 

 

На гребні хвилі:

Рекомендований режим: хвильова вібрація

Він: Сідає на ліжко, витягує ноги вперед та підтримує партнершу за поясницю.

Вона: Сідає зверху на чоловіка обличчям до нього і опускається, лягаючи спиною на його коліна. Акуратно вводяч пеніс, жінка починає хвилеподібно рухатися, тримаючись руками за гомілки чоловіка.

Коментар виробника: Як тільки жінка буде готова, чоловік починає нахилятися уперед та назад, немов імітуючи рухи морського прибою.

 

Вихр задоволень:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Акуратно сідає на випрямлену ногу партнерки,  а також підтримує її руками у своїх грудей. Повільно і дуже м'яко входить в неї.

Вона: лягає на бік тапіднімає ногу, підіймаючи її рукою та притискаючи до грудей чоловіка. Глибоке проникнення, дикі та неймовірно пристрасні рухи... Ця поза ідеальна для досягнення декількох оргазмів за одний статевий акт.

Коментар виробника: В цій позі всім керує чоловік. Навіть найменший рух буде дарувати приємні відчуття, а різні погладжування перетворять статевий акт у справжню пригоду.

 

 

 

Чудове божевілля:

Рекомендований режим: вібрація в ритмі ча-ча-ча

Він: В позиції стоячи чоловік обхоплює талію жінки та повільно вводить пеніс в її піхву. Додаткове задоволення жінці принесе обертання стегнами.

Вона: Повільно нахилившись уперед, немов опускаючи руки до землі, жінка притискається своїми сідницями до тазу чоловіка.Для рівноваги жінка може дотягнутися долонями до підлоги та зігнути коліна.

Коментар виробника: Божевільний та и незупинний ритм зведе партнерів з розуму,а чуттєві та ніжні поштовхи ідеально завершать наближення кульмінації.

Для цієї пози ідеальні глибокі поштовхи що змінюються на м'які та ніжні дотики

 

 

Дихання в унісон:

Рекомендований режим: пульсуюча вібрація

Він: Глибоко вдихнувши і розслабившись, сідає на ліжко та схрещуєноги.

Вона: Сідає обличчям до нього та повільно опускається на його збуджений пеніс. Ніжно обіймаючи та торкаючи тіло партнера, партнерка міцно охоплює його талію ногами і починає рухатися у бажаному ритмі.

Коментар We-Vibe: Ритмічно рухайтесь назустріч одне одному. Ваше задоволення буде з кожною секундою збільшуватися від гарячого дихання партнера у пориві насолоди.

 

 

її заведений ритм:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він: Лежачи на спині, милується надзвичайно сексуальним виглядом попки, яка рухається на його достоїнстві.

Вона: Завбливо рухає сідницями і лише потім сідає зверху на чоловіка обличчям до його ніг. Для контролю рухів вона може триматися за ліжко або його ноги.

Комментар виробника: Різний ритм та глибина проникнення пподарують партнерам найвище задоволення, а зміна положення «наїздниці» на положення «сидячи навпочіпках » допоможе Вам знайти всі найніжніші та чутливі ерогенні зони.

 

Верхи на ракеті:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Сидячи та спираючись спиною об спинку стільця, чоловік зручно сідає та розслабляє ноги. М'яко обіймає партнерку та притискає її гаряче тіло до себе.

Вона: Утримуючи ступні на полу, вона максимально широко розставляє ноги і обхоплює чоловіка стегнами за талію.

Дуже повільно присідаючи на нього, жінка постійно тримає коліни зігнутими що дозволяє їй рухатися ніби дика кішка.

Комментар виробника: В цій позі всю іниціативу бере на себе жінка і чоловікові лишається лише сидіти та насолоджуватися кожним її рухом, наближаючи його до оргазму.

 

 

 

 

Хвилююча подорож :

Рекомендований режим: пульсуюча вібрація

Він: Лягає на ліжко, злегка роздвигає ноги і кладе руки вздовж боків.

Вона: Знаходячись спиною до партнера, жінка обережно залазить на чоловіка і кладе руки на його стегна. Повільні рухи не лише допоможуть збільшити сексуальне збудження, але й збільшить глибину проникнення, що особливо сподобається чоловікові.

Коментар виробника: Чергуючи різноманітні рухи, партнери збудяться настільки, що дуже швидко досягнуть яскравої кульмінації.

 

Секс та фізкультура:

Рекомендований режим: слабая вібрація

Він: Сідає на коліна і злегка опускає тулуб над партнерку, немов готується прийняти місіонерську позу. При цьому тримається за її спину або кладе руки на ліжко, щоб підтримувати рівновагу під час пристрасних поштовхів.

Вона: Приготувавшись до глибокого проникнення, жінка підіймає коліна та притискає їх до грудей. Поклавши гомілки чоловікові на плечі, жінка може взяти його за руки,щоб контролювати рухи.

Коментар виробника: Чередуючи м'які проникнення   з глибокими та потужними рухами, партнери зійдуть з розуму від неповторного задоволення.

 

 

Любов у отворі дверей:

Рекомендований режим: вібрація ча-ча-ча

Він: Стоячи обличчям до своєї партнерки, повільно підіймає її та насаджує на пеніс. Трохи зігнуті коліна допоможуть йому рухатись в такому ритмі,який підходить їм обом. Якщо партнерка важить не дуже багато, він може впиратися однією рукою в стіну.

Вона: Акуратно залазячи на партнера, вона обхоплює ногами його стегна та допомагає ввести пеніс у піхву.

Для підтримання балансу жінка може триматися за плечі чоловіка, а щоб посилити взаємні відчуття, їі взагалі не потрібно рухатись. Просто притиснувшись до стіни, жінка допоможе чоловікові входити максимально глибоко.

Коментар виробника: Чим більше амплітуда, тим яскравіші відчуття отримають обидва партнери.

 

 

Сила інерції:

Рекомендований режим: пульсирующая вібрація

Він: Стоїть на колінах і міцно стискає щиколотки партнерши В той час, поки вона лежить на лопатках з піднятими на рівень його тазу сідницями.Як тільки партнерша займе зручне положення, чоловік може перемістити руки на її стегна.

Вона: Лежачи у ліжку, згинає ноги в колінах, обережно притискаючи їх до свїх грудей, що дозволить партнеру підняти її таз до необхідного для введення рівня.

Для контроля глибини та сили проникнення вона може покласти ступні чоловікові на груди.

Коментар виробника: Ця поза дозволяє чоловікові відчути себе справжнім володарем жіночого тіла, відкриваючи коханій нові грані мужчине почувствовать себя настоящим властелином женского тела, открывая возлюбленной новые грани сексуального задоволення від глибоких та ритмічних проникнень.

Завдяки такій позиції, жінка отримає яскравий оргазм, адже пеніс буде масажувати точку G.

 

 

 

Еротичні похитування:

Рекомендований режим: вабляча вібрація

Він: Відкинувшись на спинку стільця чи крісла, він саджає партнерку на себе.

Вона: Сидячи на ньому верхи, вона ставить зігнуті ноги у колінах по боках його стегон. Для підтримки ритму та інтенсивності проникнення, жінка може допомагати собі, поклавши руки на спинку стільця або йому на плечі.

Коментар виробника: В цій позі можуть рухатися обидва партнери, адже позиція чоловіка дозволяє йому робити тазом рухи вверх-вниз, а також кругові рухи, які забезпечать контакт з усіма ерогенними зонами її тіла. жінка ж може насолоджуватися рухами чоловіка або рухатися сама, в очікування оргазму чоловіка. Використовуючи лубрикант (спеціальну змазку), Ви зробите статевий акт не лише приємнішим, але й довшим.

 

Крісло-качалка:

Рекомендований режим: сильна вібрація

Він: Сідає на ліжко, схрестивши ноги, та допомагає партнерці опуститися на його коліна. Притрмуючи жінку за сідниці,чоловік допомагає партнерці рухатися назустріч його покачуванням.

Вона: Повернувшись обличчям до нього, сідає йому на коліна, міцно обхопивши схрещеними щиколотками нижню частину його спини. Удерживаясь за его спину, она плавно начинает двигаться, ускоряясь с каждым сердцебиением.

Комментар виробника: Повввльне збільшення швидкості покачувань лише наблизить оргазм!Ця поза відкриє партнерам нові грані чуттєвості та емоційності.

 

 

 

Хвиляприбою:

Рекомендований режим: хвильова вібрація

Він: Стоячи біля ліжка чи столу, входить в неї ззаду, притримуючи її ноги для контролю рухів. Ця сексуальна позиція забезпечить обом партнерам можливість досягнути оргазму настільки швидко, що вони будуть шоковані!

Вона: Лежачи на животі, жінка звішує розкинуті ноги з краю ліжка аби чоловік міг легко проникнути між ними.Передавши всю інициативу в руки партнера, жінка лежить и і отримує задоволення!

Комментарий We-Vibe: Рухи в цій позі нагадають Вам морські хвилі, що накочуються на Вас і приносять незабутнє задоволення.Немов теплими хвилями, задоволення буде накривати партнерів які бажають отримати новий досвід інтимних ігор, які приносять невимовну радість кожної миті.

 

Набір швидкості:

Рекомендований режим: сильная вібрація

Він: Відкинувшись на ліжку чи дивані, чоловік зручно вмощується в очікуванні пристрасної гри.

Вона: Сівши чоловікоові на коліна, опускається на його статевий орган. Практично торкаючись полу , жінка відкидає голову назад та згинає ноги, рухаючи їх під пахви партнера. Для підтримання тіла кладе долоні ладони на підлогу.

Коментар виробника: Рухи жінки подарують чоловікові екстаз, який буде важко описати адже він зможе спостерігати за чудовою картиною злитих воєдино статевих органів і дотиків збуджених тіл.

 

Відгуки

Ігри втрьох: керування для We-Vibe 3 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ігри втрьох: керування для We-Vibe 3, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка