Сквірт: як довести дівчину до струминного оргазму

     «Сквірт» походить від англійського слова «squirt» і означає «струмінь». Сквіртінг у дівчини — це викид специфічної рідини з піхви при оргазмі. Іноді це також називається «жіночою еякуляцією», хоча суперечки щодо її існування ведуться до цих пір. 
 
     Що стосується сквірта, то багато дівчат соромляться викиду будь-якої рідини, однак це цілком природний процес. Струмінь при сквірті чимось схожий на струмінь сечі, але, насправді, нею не є.
 
     Найчастіше еякуляція у жінок трапляється при оргазмі від стимуляції точки G. Зараз вважається, що стінки піхви не є ерогенною зоною, але на передній стінці на глибині приблизно 5-7 см є так звана точка G — скупчення нервових закінчень. Для її стимуляції можна обережно ввести два пальці, при цьому долоня повинна бути в положенні вгору, а потім злегка зігнути пальці до долоні, натискаючи на верхню стінку піхви. При цьому можна натискати великим пальцем і на піхву зверху — на зовнішню поверхню, а другою рукою стимулювати клітор і внутрішню поверхню стегон. 
     Точно таким же шляхом може подарувати дівчині стимуляцію і її хлопець. Жіноча точка G — відмінний спосіб подарувати своїй коханій максимум неймовірних і яскравих відчуттів.
 
     Еякуляція у жінок відбувається за рахунок залоз Скіна — вони розташовані на передній стінці піхви поряд з нижнім кінцем сечівника. Інша назва цих залоз — вестибулярні або парауретальні. Також іноді зустрічається назва «U-точка» і жіноча передміхурова залоза. Ці залози відкриваються в сечовипускальний канал біля його зовнішнього отвору.
 
     За теорією Штіфтера, сквіртінг — вищий рівень насолоди ніж жіночий оргазм. Але, на жаль, велика частина жінок вважає таке явище ганебним і усвідомлено пригнічують його прояв. За дослідженнями психологів до жіночої еякуляції здатна майже половина жінок.
     Якщо чоловік хоче подарувати своїй дівчині щось нове у відчуттях, то, перш за все, треба показати їй, що немає нічого ганебного або збоченого в такому прояві оргазму, як сквіртінг, і що чоловікові буде тільки приємна така реакція його другої половинки. Доведіть своїй дівчині, що Ви довіряєте їй і любите, і що будь-яким новим експериментам в інтимі Ви будете тільки раді. 
 
     Пам'ятайте, що будь-який інтим — це довірливі відносини і задоволення!
 

 

Відгуки

Сквірт: як довести дівчину до струминного оргазму (1 відгуків)
11.10.2016
5 - Евгения

Да..! статья стоящая, особенно к прочтению мужского пола. Испытать удовольствие в виде сквиртинга дается не каждый день, а ведь это заслуга обоих партнеров. В данном случае важно полное расслабление женщины, и внимательность мужчины. Достичь струйного оргазма не так просто, важна полная отключка, забудьте о том как вы выглядите в данный момент о своих недостатках и делайте акцент на позу наездницы, но прогнувшись чуток вперед или позу доги стайл. Лично мне, с партнером довелось лишь раз испытать это сладкое чувство, а вот самостоятельно при помощи игрушек я частенько ловила этот момент:)

Відгук був корисним? Так (8) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Евгения.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Сквірт: як довести дівчину до струминного оргазму, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка