Перший секс - перший досвід

    Перший секс найчастіше пов'язаний зі страхом, що може щось піти не так. Це стосується і хлопця, і дівчини. У інтимному житті кожного перший досвід відіграє дуже важливу роль - неправильна поза, занадто сильне хвилювання, невідповідне місце можуть послужити погану службу. Багато хлопців і дівчат лякаються реакцій свого тіла, соромляться і бояться, що в найвідповідальніший момент щось піде не так.

     Насамперед, варто не поспішати. Виберіть приємне і спокійне місце для проведення часу удвох, де вас ніхто не потурбує. Подбайте про засіб захисту - лубриканти і латексні вироби. Можливо, лубрикант і не знадобиться, але зайвим ніколи не буде точно. Якщо дівчина боїться сильного болю при розриві дівочої пліви - найкраща поза, щоб зменшити біль до мінімуму -це лягти на спину, підтягнути ноги до грудей, а руки покласти над головою, хлопець де може зручно влаштуватися між розведених в цій позі ніг дівчини. Головне при першому разі - ніжність по відношенню один до одного. Навіть якщо не вийде досягти оргазму, важливо, щоб пара залишилася задоволена близькістю. 
 
     Найчастіші невдачі в першому сексі - це, як уже говорилося, страх дівчини перед болем, а у хлопців - відсутність ерекції і занадто швидке сім'явиверження. На багато невдач також впливає закомплексованість партнерів - острах бути в очах партнера недостатньо сексуально привабливим, нездатним зробити приємність, аж до того, що раз не може подарувати приємний секс - значить, не любить. Біль від розриву дівочої пліви може перебити задоволення від близькості у дівчини і подарувати їй тільки стрес від того, що відбувається.
 
 

    У перший раз досить часто не досягають оргазму, особливо, дівчата, і в цьому немає нічого страшного. Для того, щоб почати задоволення в повній мірі, дівчині може знадобитися трохи більше часу, а також набратися досвіду. Після першого сексу варто на кілька днів утриматися від повторної близькості, щоб зажили пошкоджені місця піхви дівчини. У відкриті ранки може потрапити інфекція і викликати безліч проблем в майбутньому.
 
     Якщо в перший раз хлопець соромиться використовувати засіб захисту, відволікаючись від любовної прелюдії, дівчині варто проконсультуватися заздалегідь з лікарем щодо спеціальних таблеток. Однак, так як такі медичні препарати є гормональними, радимо не приймати рішень щодо їх застосування самостійно. Неправильний вибір і використання гормональних препаратів можуть сильно нашкодити здоров'ю.
 
     І найголовніше - перший секс повинен бути тоді, коли пара відчує, що готова. Свій перший досвід пам'ятають завжди всі, і від нього багато чого залежить в майбутньому інтимному житті кожного.

Відгуки

Перший секс - перший досвід (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Игорь

Согласен с автором, что очень многое зависит от места где будет первый секс, но кроме этого, я считаю, очень важен и возраст при котором совершается первый в жизни половой акт. От этого будет зависеть дальнейшее восприятие секса как части жизни. В чересчур молодом возрасте для молодого человека, в случае неудавшегося первого раза, возможны огромные психологические проблемы на всю жизнь, которые не решить без помощи психолога.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Игорь.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Перший секс - перший досвід, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка