Огляд: вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator

Вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator

Чи уявляли Ви собі колись, як виглядає скорочення вагінальних м'язів під час оргазму і що взагалі відбувається всередині Вас в процесі сексу і інтимної стимуляції ерогенних зон? А чи бажаєте Ви осягнути глибше всі особливості жіночої анатомії і побачити те, що не дано споглядати звичайному людському оку? Якщо на якийсь із цих питань Ви подумки відповіли “Так”, то готуйтеся дивуватися, адже подивитися весь процес інтимної стимуляції зсередини тепер простіше простого. Це зовсім не вигадка і не чиїсь еротичні фантазії, а справжнісінькі реалії 21 століття. Для того, щоб заглянути за ширму таємничого вагінального світу і пізнати всі анатомічні особливості жіночого таємничого простору всередині піхви і інтимних шляхів, слід лише обзавестися спеціальним вібратором з вбудованою відеокамерою, який буде транслювати все, що відбувається на екран Вашого смартфона, планшета або комп'ютера. Звучить дивно? А виглядає ще більш захоплююче і привабливіше. Вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator - і Ви справжній дослідник жіночої інтимної анатомії.

Вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera VibratorВібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator

Розкрити всі секрети, впустити в недоступний для людських очей вагінальний світ і дозволити побачити те, про що інші навіть і не уявляють, дозволить вам вібратор Svakom Siime Eye Camera Vibrator, який дивовижний і унікальний тим, що оснащений якісною відеокамерою, що транслює весь процес інтимної стимуляції зсередини прямо на екрани Ваших смартфонів. Це прекрасний шанс дізнатися про жіночу анатомію трохи більше і вгамувати свою цікавість про те, що ж відбувається в піхві під час сексу і оргазму. Пряма трансляція того, що відбувається також може стати додатковим збудливим фактором як для Вас, так і для Вашого партнера, адже до пікантного ефіру можуть підключатися кілька девайсів за раз, а відзнятий матеріал може передаватися з телефону до телефону, планшета і комп'ютера. Поділіться своєю маленькою еротичною таємницею з коханою людиною і дозвольте дізнатися йому про Вас трішки більше. Svakom Siime Eye Camera Vibrator - це той унікальний і інноваційний вібратор, який відкриє для Вас не тільки неймовірні оргазмічні відчуття від потужних вібраційних хвиль, але і нове уявлення про анатомію і процес інтимної стимуляції з можливістю погляду зсередини. 

Особливості вібратора Svakom Siime Eye Camera Vibrator

1. Форма і дизайн. Вібратор Svakom Siime Eye Camera Vibrator - це стильна секс-іграшка з мінімалістичним дизайном і повною відсутністю зайвих елементів і деталей. Представляє з себе Svakom Siime Eye Camera Vibrator класичний вібратор з широкою рукояткою-підставою, за допомогою якої іграшку легко утримувати в одній руці і управляти нею в будь-якому положенні. Стовбур вібратора твердий, міцний, абсолютно гладкий і рівний. На самому кінчику стовбура розташована вбудована камера, яка і є головною родзинкою вібратора. Камера якісно і акуратно вмонтована в стовбур, вона не випирає і не виділяється, а тому ніяк не заважає ні проникненню в піхву, ні самому процесу інтимної стимуляції. Ідеально продумана форма вібратора дозволить Вам отримувати виключно комфортні, приємні і чуттєві відчуття під час фрикцій і інтенсивних ласк.

Загальна довжина вібратора - 20.7 см, робоча довжина - 16.5 см, діаметр - 2.5 см.

Безпечний і приємний на дотик матеріал2. Матеріал. Іграшка володіє дуже приємною на дотик, ніжною і бархатистою поверхнею, так як виготовлена вона з високоякісного шовковистого силікону, який забезпечить шалено приємний тактильний контакт. Матеріал не тільки ніжний, але і повністю нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний. Силікон не містить в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин, а тому вібратор може бути використаний навіть людьми з дуже чутливою шкірою. 

З вібратором необхідно використовувати лубриканти виключно на водній основі.

3. Водонепроникність. Вібратор Svakom Siime Eye Camera Vibrator не є на 100% водонепроникною іграшкою, але має рівень захисту від води IPX4. Дана ступінь захисту говорить про те, що вібратор захищений від бризок, але його не можна повністю занурювати в воду і використовувати у ванній. Проточною водою хіба що можна після використання акуратно промити силіконову частину стовбура, після чого ретельно висушити іграшку. Зверніть увагу, що вода не повинна потрапляти в роз'єм для зарядки.

4. Відеокамера. Основна і унікальна фішка вібратора Svakom Siime Eye Camera Vibrator полягає в тому, що він оснащений вбудованою відеокамерою, яка може знімати і транслювати в теперішньому часі весь внутрішній процес інтимної стимуляції. Розташована камера на самому кінчику іграшки, що дозволяє якісно зняти всі анатомічні особливості до найдрібніших деталей від початку і до кінця. Камера володіє відмінною якістю зйомки, що забезпечить Вам ідеальну картинку і прекрасну видимість всього, що Вас цікавить. Знімає відеокамера в HD-дозволі і передає відмінну картинку на екрани Ваших смартфонів, планшетів або комп'ютерів. Вібратор транслює все, що відбувається в теперішньому часі і в прямому ефірі, до якого можуть підключитися відразу кілька девайсів. Завдяки вібратору з відеокамерою Ви зможете спостерігати, стежити і насолоджуватися видом зсередини, отримуючи додаткову дозу збудження і сексуального бажання.

Вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator5. Підсвічування. Якщо Ви боїтеся, що камера не зможе передати все в ідеалі і в тому вигляді, в якому Ви собі уявляли, так як в замкнутому вагінальному просторі буде досить темно і понуро, то можете не переживати, адже все продумано до деталей і буде вироблено на вищому рівні. На кінчику вібратора розташовані 4 маленьких світлодіодних ліхтарика, які якісно підсвічують весь шлях і супроводжують відмінним підсвічуванням весь процес стимуляції від початку і до кінця. 

6. Додаток Siime Eye. Працювати з відеокамерою, транслювати картинку на екран смартфона і передавати отримані дані на інші девайси Вам дозволить спеціальний безкоштовний додаток Siime Eye, який знаходиться у вільному доступі для скачування в App Store і Google Play (Play Market). Вам необхідно лише завантажити його на свій гаджет,  встановити і запустити для початку користування. Додаток за допомогою Wi-Fi дозволяє в режимі реального часу передавати зображення з відеокамери на смартфон, планшет або комп'ютер після того, як Ви синхронізуєте його з Вашим вібратором. Сумісний додаток з Mac OS, Android OS, Windows. Крім зйомки і трансляції в реальному часі Ви можете також передати відзняті матеріали по WI-FI на інші телефони або планшети, щоб насолодитися пікантним відео пізніше, як тільки звільниться хвилинка або з'явиться еротичний настрій. Додаток дозволяє не тільки знімати відео того, що відбувається, але і робити фото, якими також легко ділитися з іншими. Максимальна відстань, на якому можуть синхронізуватися і підключатися смартфони з вібратором становить близько 30 метрів. Підключатися до трансляції через додаток можуть відразу кілька користувачів через свої телефони, планшети або комп'ютери. За допомогою програми Siime Eye Вам доступний повний контроль над зйомкою і додатковими функціями відеокамери. 

Вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator7. Вібрація. Вібратор Svakom Siime Eye Camera Vibrator може похвалитися далеко не тільки вбудованою відеокамерою, але і потужною вібрацією, яка здатна довести своїми інтенсивними поривами до яскравого і чуттєвого оргазму. Іграшка володіє потужним, але досить тихим мотором, що володіє 6 різноманітними режимами вібрації. Серед цих вібраційних програм Svakom Siime Eye Camera Vibrator має 1 інтелектуальний режим, який сам контролює, регулює і змінює інтенсивність і малюнок вібрацій без вашого втручання від початку стимуляції і до самого досягнення оргазму. Включивши інтелектуальний режим Ви зможете повноцінно розслабитися і віддатися насолоді, так як Вам не знадобиться перемикати режими самостійно. Інтелектуальний режим все зробить за Вас.

8. Керування. Управління всіма функціями вібратора здійснюється за допомогою кнопок, які розташовані на самій секс-іграшці. 

  • Для включення / вимикання вібратора необхідно затиснути кнопку S на 2 секунди.
  • Кнопка S відповідає також за інтелектуальний режим вібрації. Щоб включити інтелектуальний режим варто просто натиснути кнопку S, не затискаючи її.
  • За посилення або зменшення інтенсивності вібрації відповідають верхня і нижня кнопки у вигляді трикутників. Верхня кнопка відповідає за збільшення інтенсивності, а нижня - за зменшення.
  • Для включення / вимикання відеокамери необхідно натиснути верхню кнопку, на якій зображена камера. Ця кнопка відповідає виключно за відеокамеру.
  • Перевірити рівень зарядки ви зможете за допомогою металевої круглої кнопки “О”, яка знаходиться в самому центру іграшки.

Індикатор живленняЗа управління різними функціями камери також відповідає спеціальний додаток Siime Eye, який необхідно завантажити на смартфон.

Живлення9. Живлення. Вібратор працює на акумуляторній літієвій батареї ємністю 400 мАг. Заряджається іграшка за допомогою USB-кабелю, який входить в комплект. Для повної зарядки вібратору досить 1.5 години, після яких іграшка зможе безперервно пропрацювати близько 2 годин. 

10. Можливість перегляду рівня зарядки. Ви в будь-який момент можете дізнатися рівень живлення вібратора, щоб наперед знати, чи потрібно перед інтимною стимуляцією заряджати іграшку чи ні. Зробити Ви це зможете за допомогою вбудованого індикатора батареї, яким оснащений Svakom Siime Eye Camera Vibrator. Для того, щоб перевірити стан батареї необхідно натиснути на кнопку “О”, яка покаже Вам на індикаторі, наскільки заряджена іграшка.

Комплектація

В комплект Svakom Siime Eye Camera Vibrator входять:

  • вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator;
  • USB-кабель для зарядки;
  • оксамитовий чохол для зберігання;
  • інструкція.

Комплектація

Відгуки

Огляд: вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор з відеокамерою Svakom Siime Eye Camera Vibrator, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка