Міфи про секс: розтягнута вагіна

     Сексуальна сфера – важлива складова гармонійного життя, яка традиційно оточена безліччю міфів. Звідки беруться дивні і часом безглузді домисли про секс – невідомо, але факт залишається фактом: іноді почута від кого-небудь інформація не просто не відповідає істині, але і є відверто неправдивою. Одним з популярних міфів є думка, що часті заняття сексом, сміливі експерименти і зміна статевих партнерів обов'язково позначаються на стані жіночих статевих органів, зокрема, призводить до розтягування вагіни.
 
     Пружна і еластична піхва – предмет гордості будь-якої жінки і джерело неземної насолоди не тільки для неї, а й для її статевого партнера. Причин, за якими пружність цього вкрай важливого жіночого органу може втрачатися, існує чимало. Змінити стан м'язів під силу лише серйозним і вагомим факторам. Це і вікові зміни в організмі, і наслідки вагітності та пологів, і навіть генетична схильність. Але в списку причин, що призводять до розтягування вагіни, однозначно не фігурує часта зміна партнерів або регулярні заняття традиційним і нетрадиційним сексом.
 
     Що таке заняття сексом? Якщо не розглядати моральні аспекти і можливість отримання задоволення, то залишається інтенсивна взаємодія двох людей, при якому активно задіюються інтимні м'язи. Чим частіше й інтенсивніше проводиться така стимуляція, тим міцнішими і тренованими стають ці м'язи. Виходить, чим більше активне статеве життя веде жінка, тим більш еластичною і вузькою піхвою вона володіє.
 
     Але навіть якщо з об'єктивних причин Ваші інтимні м'язи втратили дівочу пружність і еластичність, це ще не означає, що даний процес буде носити незворотній характер. При грамотному і правильному підході до складання програми приємних інтимних тренувань, можна домогтися прекрасних результатів: м'язи, відповідальні за отримання сексуального задоволення, набувають чудову еластичність і дарують своїй власниці дивовижну можливість насолоджуватися оргазмами неповторною яскравості. Щоб ефект став очевидним раніше, а результат виявився кращим, можна включити в інтимну програму тренувань заняття з вагінальними кульками або ланцюжками: введення інтимних іграшок в піхву і утримування їх там силою інтимних м'язів дозволяє швидко відновити прекрасну форму.
     Інтернет-магазин «Амурчик» запрошує секс-гурманів придбати секс-інвентар для інтимних тренувань, здатних повністю змінити Ваші уявлення про задоволення і значно підвищити якість Вашого інтимного життя. В каталозі «Амурчика» є все, що потрібно, щоб сексуальне життя заграло усіма барвами, а втрачена пружність і еластичність інтимних м'язів відновилися до свого дівочого стану. Вагінальні кульки, вібратори, фалоімітатори і багато іншого – «Амурчику» завжди є, чим Вас здивувати.

 

Відгуки

Міфи про секс: розтягнута вагіна (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Міфи про секс: розтягнута вагіна, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка