Вібратор Lady Finger - найкраща іграшка для жіночого задоволення

    Lady Finger — один з найпопулярніших вібраторів, що поєднують в собі недорогу ціну і зручну функціональність. Даний вібратор є гордістю німецької компанії Distra, був випущений в декількох кольорах і гарантовано стане однією з найулюбленіших секс-іграшок для жінки. Lady Finger не вимагає особливого догляду, міцний і приємний на дотик. Також іграшка має оптимальну форму, щоб стимулювати клітор, піхву і точку G у жінки. Ви можете не сумніватися, що вібратор прослужить Вам довгий час і подарує безліч приємних миттєвостей.

    З назви може здатися, що іграшка дуже маленьких розмірів, проте вібратор досить довгий, хоча і не дуже великий за розмірами. Довжина Lady Finger - 13 см, діаметр - 2 см. Цей вібратор відмінно підійде для новачків і навіть для незайманих, так як за своїми характеристиками ближче до кліторальних вібраторів. Також Lady Finger при бажанні можна використовувати для анальної стимуляції, хоча іграшка для цього і не призначена.
 
    Для роботи Lady Finger досить 2 батарейок АА. Поміщаються вони під кришечкою на основі виробу. Вмикається і вимикається вібратор кнопкою. Lady Finger має досить сильну вібрацію, так як оснащений якісним і потужним мотором. 
 
     Чому Lady Finger - самий популярний вібратор?
 
     Насамперед, через ціну. При всій міцності і зручності користування вібратор коштує досить дешево, щоб його могла собі дозволити будь-яка дівчина, і це не вдарило по її бюджету. Також вібратор представлений в різних кольорах, зроблений дуже акуратно, тихий в роботі, його зручно брати з собою в поїздки. Можливо, єдиний мінус Lady Finger - відсутність захисту від попадання води. На жаль, випробувати вібратор у ванні або душовій кабінці не вийде.

     Зроблено Lady Finger із пластику. Верхня частина вібратора гладка, кінчик злегка зігнутий, щоб стимуляція точки G була максимальною. Ближче до основи іграшка має ребристу поверхню, що додає приємних відчуттів при введенні вібратора в піхву. Так як вібратор досить твердий на дотик, він підійде і для досвідчених користувачів. Іграшку можна направляти під різними кутами і цим варіювати свої відчуття від легкої приємної стимуляції до більш гострої. 
 
     Крім всім звичного вигляду Lady Finger, який можна зустріти в кожному магазині інтимних іграшок, існує також в сріблястому і золотому кольорі для тих, кому хочеться від виду вібратора більшого. Наш інтернет-магазин Амурчик може запропонувати широкий вибір моделей Lady Finger на будь-який смак. З цією іграшкою Ваше інтимне життя наповниться новими яскравими кольорами і задоволенням.

 

Відгуки

Вібратор Lady Finger - найкраща іграшка для жіночого задоволення (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Алина

Давно хотела заказать себе вибратор, чтобы разнообразить свою интимную жизнь. Но, честно говоря, толком не разбираюсь в моделях и чем они отличаются. Хотелось бы какой-то универсальный вариант и подходящий для новичка, так как я ещё ни разу не пользовалась подобными интим-игрушками. Думаю модель Lady Finger как раз то, что я ищу! Подскажите, она ведь подойдёт для стимуляции не только влагалища, но и клитора, точки G? Так же интересует он работает только от батареек?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Алина.
Lady Finger не подходит для стимуляции точки G и работает только от батареек.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вібратор Lady Finger - найкраща іграшка для жіночого задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка