Що таке футджоб

    Футджоб - це стимуляція статевих органів партнера ступнями. Це різновид фут-фетиша. Не секрет, що багатьох залучають ніжки, і масаж ними буде абсолютно незабутнім! Футджоб можна спробувати під час інтимної прелюдії або в середині сексу, або залишити на кінець.

    Футджоб точно внесе різноманітність в близькість партнерів, причому практикувати його можуть як різностатеві, так і одностатеві пари. За допомогою ніжок як дівчина може стимулювати пеніс чоловіка, так і чоловік - піхву дівчини.
 
    Існує дві техніки в футджоб:
 
    - toejob – стимуляція тільки пальцями ніг;
 
    - solejob – стимуляція всією ступнею.
 
    Можна виділити також 3 види футджоб:
 
    1) Непрямий. Стимуляція партнера через одяг. Такий вид ідеальний для початку інтимної прелюдії.
 
     2) Пасивний. Чоловік сам стимулює свій пеніс за допомогою ступень дівчини.
 
     3) Активний. Дівчина сама стимулює пеніс чоловіка, затиснувши його між ступнями і рухаючи ногами вгору-вниз. Або можна помістити головку пеніса між першими двома пальцями ноги.

    Які бувають найпоширеніші пози для футджоб:
 
     - Чоловік лягає на спину, а жінка сідає так, щоб їй було максимально зручно стиснути ступнями пеніс партнера. При цьому дівчині потрібно притискати пеніс до живота або лобка чоловіки.
 
     - Чоловік сідає на край ліжка або в крісло. Жінка лягає на підлогу, піднімаючи ноги вгору, і в такій позі стимулює пеніс партнера.
 
     - Чоловік стоїть. Жінка лягає на підлогу, піднімає ноги та в такій позі стимулює пеніс партнера.
 
     - Чоловік лягає на підлогу. Дівчина сідає на ліжко або в крісло, опускає ноги вниз і в такій позі стимулює пеніс партнера.
 
     - Жінка лягає на живіт і в такій позі намагається стимулювати пеніс партнера, при цьому не бачачи його. Чоловік в цьому випадку отримає особливе задоволення, оскільки зможе побачити ноги та сідниці дівчини, при цьому отримуючи задоволення від стимуляції.
 
     - Найзручнішою позою вважається, коли партнери лежать або напівлежать один навпроти одного і одночасно стимулюють статеві органи один одного.
 
    Під час футджоб дуже важливо дотримуватися гігієни. Ноги повинні також бути доглянутими. Не використовуйте прямо перед футджоб креми для ніг, однак можна скористатися пом'якшувальною шкіру кремом хвилин за 30 до інтимної близькості. Не забувайте використовувати лубриканти, однак не виливайте занадто велика кількість на інтимні органи - так стимулювати партнера стане незручно. Стимулювати ногами можна також анус партнера, груди дівчини та мошонку чоловіка.
 
    В інтернет-магазині «Амурчик» ми можемо запропонувати чудовий асортимент лубрикантів, а також збуджуючих засобів, які зможуть підвищити рівень задоволення партнерів під час футджоб.

Відгуки

Що таке футджоб (1 відгуків)
23.05.2017
5 - Татьяна Кононюк

Меня парень иногда просит помассировать пенис ногами, его любимая поза он в кресле я лежу на полу. Несколько раз пробовала позу когда я лежу на животу, но блин это реально трудно и мне через несколько минут нужно менять позу а то ноги устают, не знаю может это я слабая такая) Для смазки используем вагинальную смазку на водной основе Just Glide Waterbased которую тут же и покупаю.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Татьяна Кононюк.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Що таке футджоб, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка