Фетиш секс: розпусні секс задоволення

  батіжок фетиш  Отже, перш за все, що таке фетиш. Фетиш — це вид поведінки, при якому людина асоціює себе з одягом, взуттям, людьми, предметами інтерєру, чим завгодно.

    Таке поняття зразу ж викликає ряд асоціацій з предметами сучасності — всі інколи замічають,як деякі люди відносяться до своїх мобільних телефонів, взуття, одягу , волосся чи тварин. Мається на увазі саме привязаність, яка викликає здивування в оточуючих. Хоча інших такий фетишизм може навіть збуджувати.
 
    Сексуальний фетишизм більше привязаний до одягу, частин тіла і самих людей. Він почав розвиватися в Японії, коли місцеві жінки легкої поведінки почали вписувати в свій щоденний гардероб предмети агресивного значення і вигляду — подерте, колюче, брудне. Навіть відправляли не першої свіжості білизну в спеціальні магазини для фетишистів. Нам це неприємно та незрозуміло, особливо жінкам, а для фетишистів — це справжній рай і не обовязково в плані збудження і сексуального задовільнення, а просто, щоб порухати, понюхати, повісити у себя вдома.
 
    Плавно фетишизм проник і в звичайні сексуальні стосунки. Він не вважається захворюванням і відхиленням від норми, окрім випадків, коли це доходить до кражі, вбивства чи небезпеки для життя. Багато в чому схильність до фетишизму залежить від особливостей характеру. Наприклад, люди, яким в дитинстві заборонялись будь-які прояви сексуальності, над якими знущались чи били, легко можуть стати фетишистами. Із такої жінки може получитись владна доміна, а чоловік, який їй підкоряється по любові чи просто тому що він, — флегматичний, зможе навіть отримувати від цього насолоду. 
 
У нас еще тот выбор всяческих вариантов фетиша!фетиш білизна
Наприклад:
 
 
    Навряд чи чоловік зможе втриматись від спокусливого комбінезону чи плаття в сіточку, крізь який будуть проглядати прикраси на соски, шкіряниго бікіні чи спокусливих панчішок із пояском, особливо якщо Ви завяжете йому очі і дасте йому ознайомитись із цим всім на дотик. Продовжити Вашу розвагу можна, прикувавши його до ліжка наручниками чи спеціальним бондажем, який також кріпиться до дверей. Можете наказувати його за непослух батіжком, флоггером (такий ж батіжок, тілько із замші) чи стеком. Кляп чи повідок з ошийником - на любителя, але якщо побачите, що він уже наляканий Вашими діями, почніть цілувати чи кусати його — що завгодно — головне, розслабте його, дайте відчути комфорт. До таких розваг краще підводити партнера поступово.
 
    білизна для фетишуФалоімітатори, вібратори і страпони можуть бути приємними для обох партнерів — для жінок які люблять жінок, чи чоловіків,які надають перевагу чоловікам. Про такі задоволення варто завчасно поговорити з Вашим партнером — масаж простати, яким би корисним і приємним він не був, варто попередньо обговорити із партнером, — щоб уникнути непорозумінь. Якщо Ви з партнером готові до нового досвіду, не забудьте про змазку чи лубрикант. Найкраще попередньо спробувати анальні іграшки невеликих розмірів, щоб звикнути чи навпаки, передумати іти дальше. Після цього анальні вібратори уже не будуть здаватись такими гігантськими і страшними.
 
    Секс-меблі достатньо зручні для нових позицій, які Вам недоступні чи енергетично затратні. Це буде ще збудливіше у тому самому комбінезоні, адже часто чоловіків заводить коли частина тіла прикрита, ніби в знак протесту і пристрасті. 
 
    Ну а секс-ляльки не дадуть заскучати ні одному самотньому чоловіку, їх можна також купувати і парам. Тут все залежить від того, яке задоволення Ви хочете отримати. 

    Маленька порада усім, хто хоче спробувати себе у фетиші: почніть з легкого покусування, царапання, граючись потягніть Вашого партнера за волосся. Обовязково обговоріть усе із партнером. Якщо йому сподобається, можете іти далі до сексуальних комплектів, бандажів ітд,але не перетворюйте Ваш секс у суцільний фетиш і БДСМ - змінюйте образи, щоб партнеру не надоїдало і він не знав все "меню" наперед! Бажаємо Вам гарячих відчуттів і незабутнього вечора!

фетиш взуття, взуття для фетишу

 

Відгуки

Фетиш секс: розпусні секс задоволення (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Фетиш секс: розпусні секс задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка