Фанти для дорослих: у суму немає шансів!

     Секс став нудним і звичним? Хочеться чогось новенького і хвилюючого? Нічим зайнятися довгими вечорами? Вирішити всі проблеми одним махом дозволить всім відома дитяча гра, грати в яку потрібно на дорослий лад, – фанти! Купити в Києві цей чудовий засіб від нудьги тепер може все більша кількість затійників, саме час приєднатися до числа шанувальників дорослих фантів і Вам!
 
     Що таке фанти?
 
     Фанти – це набір карток із завданнями, які необхідно виконати учасникам гри. Завдання навмання витягуються по черзі, і головний інтерес не в тому, хто ж переможе в результаті, а в тому, скільки задоволення буде отримано в процесі.
     
     купити фантиЧтЩо можуть запропонувати Вам фанти?
 
     Зазвичай, набір фантів для дорослих включає в себе кілька груп карток. Залежно від того, з ким Ви граєте, Ви можете вибирати, які саме картки-завдання використовувати. Отже, Ви можете:
 
     1. Цілуватися – на картках-завданнях представлені десятки різних поцілунків, які Вам з партнером необхідно здійснити. І якщо Вам здається, що експериментувати і дивуватися на на цьому грунті ніде, досить буде зіграти один раз, щоб зрозуміти, як сильно Ви помилялися. Всім відомий французький поцілунок – лише безневинна дитяча витівка у порівнянні з представленими на картках завданнями. 
 
     2. Збуджувати одне одного – ласки і дотики, обійми і погладжування, шльопання і ніжні пощипування – від подібного арсеналу втратить голову найстійкіший гравець. Ніякої грубості і екстриму, нічого надто особистого або непристойного – тільки азарт, інтерес, задоволення і маса позитивних емоцій. 
 
     3. Займатись коханням –кожна картка-завдання запропонує Вам з партнером цікаву оригінальну позу, що обов'язково урізноманітнить Ваше інтимне життя. Навіть якщо запропоноване завдання не є для Вас новим, калейдоскопічна зміна поз і пікантність ситуації точно додадуть свіжості і новизни відчуттям.
 
     «Амурчик» - магазин ну дуже приємних покупок!
 
     Купити фанти в Києві пропонує Інтернет-магазин товарів для задоволення «Амурчик». У каталозі магазину присутній великий вибір фантів, які прикрасять Ваші відносини і стануть відмінним подарунком для кого завгодно. Здивуйте Ваших коханих таким подарунком, і в подяку отримаєте їх щиру і дуже гарячу любов!
«Амурчик»: створювати настрій і дарувати насолоду – наша робота,яка приносить задоволення не лише нам, але і всім нашим клієнтам!

 

Відгуки

Фанти для дорослих: у суму немає шансів! (1 відгуків)
25.05.2017
5 - Влада

Долго искала подарок для своего любимого на день влюбленных. Хотелось что-то оригинальное, не банальное. Мы оба любим эротические игры, поэтому фанты стали просто находкой. Уже не раз использовали это развлечение, оно никогда не надоедает. Удобство фантов заключается ещё и в том, что они подходят для пар с разной степенью близости - задания там разные, можно выбрать на свой вкус.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Влада.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Фанти для дорослих: у суму немає шансів!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка