Чи воно того варте? Секс-іграшки з Аліекспрес

Аліекспрес — неймовірно популярний китайський маркетплейс, який знають і люблять люди у всьому світі. Величезний асортимент, товари будь-якого призначення і дуже привабливі ціни — ось секрети популярності цього сайту! Там дійсно можна знайти все що завгодно, і в тому числі секс-іграшки. Вони виглядають так само як оригінали на сайті виробника, але вартують значно дешевше. В чому ж секрет? Розбираймося! 

Це ще що таке?! 

Один з багатьох гріхів найвідомішого міжнародного маркетплейса — товар на фото не відповідає тому, що прийшло на пошту. Звичайно, таке трапляється не в 100% випадків, але ризик цього досить високий. Особливо це стосується підробок відомих брендів. Адже ніхто не може заборонити постачальнику виставити фото з офіційного сайту виробника іграшок. Але при цьому реальний товар може відрізнятися. Наскільки сильно — це вже інше питання, але якщо Ви вподобали симпатичну іграшку і вирішили знайти її дешевший аналог на Аліекспрес, Вас може чекати розчарування. 

Напевно ви стикалися вже з цим відчуттям, якщо коли-небудь замовляли на цьому сайті одяг. Але у випадку з секс-іграшкою відмінності можуть бути аж надто сильними. І найжахливіше, що різниця може бути не тільки в зовнішньому оформленні! Ми детальніше розберемо нюанси якості секс-іграшок від китайських продавців нижче. Але якщо той вібратор, який сподобався Вам, обіцяє насолоду в 10 режимах — зовсім не факт, що його китайський близнюк буде настільки ж вмілим. Та й близнюком він може виявитися винятково на фото, а в житті це будуть два далеких родичі, що не мають нічого спільного, окрім зовнішньої схожості.

Нюанси якості

Думаю, ніхто не буде заперечувати, що секс-іграшки разюче відрізняються від інших предметів побуту. Вони тісно контактують з тілом, а тому особливо важливо, щоб вони повністю відповідали не тільки опису і фото, а й санітарним нормам. 

Сучасні виробники приділяють дуже багато уваги матеріалами, з яких виробляються секс-іграшки. Дуже важливо, щоб речовина не провокувала алергії, а також не містила шкідливих домішок, що впливають на чутливу шкіру інтимних зон. Крім матеріалу грає роль також і механічний вміст. Саме тому над створенням кожної іграшки працюють не тільки дизайнери, то також медики та інженери, адже кожен пристрій має бути ергономічним, приємним до тіла і безпечним. 

Продавці на Аліекспрес навряд дадуть Вам гарантію якості товару. І справа не в можливості повернення, з цим якраз у більшості магазинів немає проблем. Наприклад, симпатичний вібратор з Китаю може бути самою справжньою бомбою уповільненої дії, якщо в його складі є фталати. Ця група хімікатів використовується для пом'якшення пластику, але при цьому вкрай негативно впливає на репродуктивну систему. Зрозуміло, все дуже індивідуально і шкода залежить від багатьох факторів — Вашого віку, складу іграшки й навіть частоти її застосування. Але ризик є і він досить високий. Задумайтесь, чи готові Ви ризикувати найціннішим в гонитві за низькими цінами? 

А якщо він зламається?

Ще один фактор, який впливає на ціну іграшки - якість внутрішньої "начинки". І якщо з фалоімітатором або анальними пробками без вібрації все зрозуміло, то складніші іграшки, такі як вібратори, вакуумні стимулятори та інші мають певні складнощі. Багато виробників надають на свої товари гарантію, і якщо Ваш новий друг відмовляється працювати — Ви маєте право його обміняти. У випадку з Аліекспрес Ви можете в кращому випадку повернути гроші, та й то — лише в тому випадку, якщо девайс не працює одразу після вилучення його з пакунка. А ось якщо його внутрішній устрій відмовить через пару місяців, Вам залишиться тільки змиритися. 

Тому якщо Ви вподобали собі гарненьку іграшку й знайшли її дешевший аналог на китайському маркетплейсі — подумайте, чому вона так мало коштує. Навідміну від продавців з Китаю, які можуть легко закрити один магазин та відкрити інший на тій самій платформі, секс-шопи турбуються про свою репутацію, а відповідно і про якість товару. 

Труднощі перекладу

Описи товарів на Аліекспрес давно стали мемом серед користувачів інтернету. Звичайно, є і винятки з правил. Але замовляючи товар саме там Ви навряд чи зможете розраховувати на консультацію від грамотних і підкованих в цьому питанні продавців. Якщо Ви не знали, все обговорення з продавцями в 99% випадків відбуваються англійською мовою. І багато недобросовісні продавці на Аліекспрес успішно уникають відповідальності, посилаючись на "мовні непорозуміння". І якщо Ви погано говорите англійською, Ви можете зіткнутися з незрозумілою термінологією, або ж словами, що мають подвійне значення. І навіть якщо Ви досконало володієте мовою, продавці можуть послатися на своє погане розуміння. 

Якщо Ви не знали, всі діалоги з продавцями в 99% випадків відбуваються англійською. І багато недобросовісних продавців на Аліекспрес успішно уникають відповідальності, посилаючись на “мовні непорозуміння”. А якщо Ви погано говорите англійською, можна зіштовхнутись з незрозумілою термінологією, або словами, що мають подвійне значення. І навіть якщо Ви досконало володієте мовою, продавці можуть послатися на своє погане розуміння. 

Тому, вибираючи перевірений (нехай і не Вами) секс-шоп, Ви точно забезпечите себе від того, щоб придбати кота в мішку. Навіть якщо Ви категорично не можете визначитися, що вибрати із запропонованого асортименту, Ви можете поставити питання продавцю, який точно буде говорити на Вашому мовою. Вам розкажуть про нюанси матеріалів, виробників, а також технічні характеристики. Крім того, якщо питання виникли з приводу вже купленого в магазині девайса — Ви також можете звернутися за допомогою до консультантів, і вони допоможуть Вам розв'язати проблему. Це допоможе Вам зберегти свої нерви, здоров'я і гроші. 

Ну і скільки можна чекати?!

Звичайно ж, говорячи про Аліекспрес не можна не згадати швидкість прибуття товару. Чекати посилки з Китаю іноді доводиться дуже довго. А якщо Вам не пощастить зробити замовлення в період розпродажів (наприклад, на чорну п'ятницю), або того гірше - китайські свята, до стандартних термінів очікування можна сміливо додати місяць-півтора. Крім того, якщо Ви відстежували коли-небудь посилки з цього сайту, Ви знаєте, що перш ніж потрапити в Україну, посилка може об'їхати половину країн Європи. Чи варто дивуватися, що замовлення періодично губляться? І хоча часто є можливість прискорити час доставлення - вартість послуг міжнародних кур'єрських служб може виявитися вище, ніж вартість самого товару. 

Де і як витрачати гроші - це, звичайно ж, особиста справа кожної людини, на яке ми не в праві посягати. Але, думаємо, Ви не будете заперечувати, що купуючи секс-іграшки, на них покладаються певні очікування. І тому обов'язково потрібно розуміти, чи варте воно того. Тим більше коли на кону стоять не тільки фінанси, а Ваше задоволення і здоров'я. 

Відгуки

Чи воно того варте? Секс-іграшки з Аліекспрес (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чи воно того варте? Секс-іграшки з Аліекспрес, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка