Секс майбутнього або що таке теледільдоніка?

21 століття - час, коли всі мислимі й немислимі речі та фантазії минулого стали здійснюватися та переходити в реальність. Час технологій і інновацій, які не тільки роблять життя простіше, але і приносять неймовірну користь, а іноді навіть і задоволення. Потрібно зв'язатися з людиною, що знаходиться за трьома океанами та двома континентами? До Ваших послуг телефонний зв'язок і відеодзвінки. Існує маса програм, які дозволяють спілкуватися в реальному часі через відеозв'язок, сидячи у себе вдома в різних куточках світу. Онлайн покупки, не виходячи з дому? Без проблем! У 21 столітті Ви можете робити покупки в один клік, будь то речі з Китаю, Америки чи Австралії, при цьому не роблячи зайвих рухів тіла і не докладаючи особливих зусиль. Зануриться у віртуальний світ і побачити небачене? Для подібних забав виробили окуляри віртуальної реальності, вдягнувши які, Ви можете грати з друзями, або поодинці, подорожувати по нових місцях і просто цікаво проводити час. Список інновацій, про які раніше навіть уявити не могли, може тривати ще довго. Що ж ще можна вигадати, якщо все вже створено? Можливості людського мозку безмежні, а реалізація навіть самих незвичайних фантазій стала більш доступною. У наш час інновації стосуються вже не тільки побутових і розважальних сфер, а й сфери інтимного задоволення. Секс і насолода - невіддільна частина людського життя. Але як отримувати задоволення, якщо Вас з партнером розлучає відстань, а Вам просто необхідно тепло і присутність коханої людини? Тут-то технології теж не стоять на місці. У таких ситуаціях на допомогу приходить теледільдоніка. Що ж це за явище?

Відчуйте партнера на відстані

Теледільдоніка - це технологія, що дозволяє займатися сексом на відстані за допомогою двосторонньої лінії зв'язку. Але це не звичайний секс телефоном або відео, як можна відразу подумати. Це інноваційна технологія, яка здатна передавати партнерам різні відчутні, температурні та інші відчуття, дозволяючи відчувати присутність партнера поруч з собою. Реалізація даної технології здійснюється за допомогою спеціального секс-гаджета, що керується комп'ютером.

Відстань не перешкода

Вперше термін "теледільдоніка" був запропонований ще в 1975 році американським першовідкривачем в області інформаційних технологій і за сумісництвом філософом і соціологом - Тедом Нільсоном. По суті, вже в другій половині 20-го століття з'явилися зачатки віртуального сексу, який бурхливо увірвався в нове століття.

Теледільдоніка та кібердільдоніка

У світі віртуального сексу існує поняття не тільки теледільдонікі. У словниковий запас сексуальної термінології можете додати і кібердільдоніку, яка є спрощеною версією віртуальних насолод. У чому ж відмінність?

Кібердільдоніка, на відміну від теледільдонікі, в основному спеціалізується на відеоконтенті сексуального характеру. Хоча існують гаджети, для яких наявність відео не обов'язкова. Для здійснення даної технології винайшли секс-іграшки та стимулятори з безпосередньою взаємодією зі спеціально відредагованим і розміченим відеоматеріалом. Такі іграшки спрацьовують в певний момент, реагуючи на те, що відбувається в відеострічці. Девайс може повністю або частково імітувати всі рухи, повторюючи за актором фільмів для дорослих, дотримуючись швидкості, темпу і ритму. По суті, це віртуальний секс, але вже із запрограмованим матеріалом, встановленим в пристрій.

Теледільдоніка

Теледільдоніка ж - це віртуальне взаємодія безпосередніх партнерів. Дана технологія реалізується за допомогою спеціальних смарт-іграшок, які синхронізовані один з одним через інтернет. Такі розумні девайси зможуть задовольняти Вас, навіть якщо Ви з партнером перебуваєте на різних континентах. Гаджети оснащені сенсорами дотиків, різними датчиками і моторчиками, які спрацьовують в залежності від рухів людини. В основному, для теледільдонікі розробили синхронізацію таких іграшок, як симулятор орального сексу або мастурбатор для чоловіків та вібратор для жінок. Два пристрої реагують на рухи один одного і передають усі дотики і маніпуляції, які виробляє партнер. Припустимо, коли один з партнерів доторкнеться до вібратора або мастурбатора і почне робити відповідні рухи, то поєднана з ним іграшка також прийде в дію і буде імітувати та повторювати всі маніпуляції, вироблені партнером на іншому кінці світу. Смарт іграшки здатні змінювати швидкість, інтенсивність, темп і навіть температуру синхронізуючись з рухами та станом партнерів. Ви зможете відчувати свою кохану людину поруч з собою не дивлячись на відстань. Відчувати кожне його дотик, глибину проникнення, тепло і будь-яку взаємодію.

Теледільдоніка - розвага тільки для пар?

Відразу ж відповідаємо на питання - ні! Безсумнівно, теледільдоніка стане відмінною і незамінною технологією для пар, які змушені перебувати на відстані. Але це явище може бути розраховане не тільки на закохані пари. Оскільки смарт гаджети можуть підключатися до різних вебплатформ, то теледільдоніка стала і відмінною технологією для використання у сфері вебмоделінгу. Іграшки синхронізуються між людьми в спеціальних чатах, налаштовуються і з'єднуються. Секс-девайси можуть реагувати не тільки на дотики, але і працювати на командах. До того ж гаджети можуть бути синхронізовані не тільки поєднуючи "чоловічі" і "жіночі" іграшки, а й жіночий прилад з жіночим, чоловічий - з чоловічим.

Смарт іграшки

Віртуальний секс або реальний?

Реальний секс з партнером не замінить ніякий інший, навіть найбільш інноваційний. Немає нічого кращого справжнього тепла і дотиків коханої людини, що знаходиться поруч. Але іноді вдавання до теледільдоніки є простою необхідністю. Відрядження, робота, вимушені поїздки, відпочинок і будь-які відстані з різних причин можуть наздогнати кожну пару. Тому така інноваційна технологія стане чудовим помічником, щоб урізноманітнити дозвілля, розслабитися і насолодитися такими далекими, але рідними дотиками партнера. Налагодити сексуальний контакт на відстані тепер можливо, реально і доступно!

Теледільдоніка - це ідеальна альтернатива в ситуації, коли Ви з партнером перебуваєте по різні боки екрану. Але все ж, бажаємо Вам мати тільки пристрасний, тільки гарячий і тільки справжній секс в реальному часі, місці та тільки один з одним!

Теледільдоніка - це технологія, що дозволяє займатися сексом на відстані за допомогою двосторонньої лінії зв'язку. Але це не звичайний секс по телефону або відео, як можна відразу подумати. Це інноваційна технологія, яка здатна передавати партнерам різні відчутні, температурні і інші відчуття, дозволяючи відчувати присутність партнера поруч з собою. Реалізація даної технології здійснюється за допомогою спеціального

Відгуки

Секс майбутнього або що таке теледільдоніка? (1 відгуків)
10.01.2019
5 - Вася

зачет!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Вася.
Спасибо Вам за отклик)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секс майбутнього або що таке теледільдоніка?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка