Покажи мені точку G

   вібратори точки G купити  Жіночий оргазм – явище загадкове. Не кожен чоловік може похвалитись тим, що його кохана отримує оргазм під час сексу. Звучить багато розмов про точку G. Де вона знаходиться? Як її знайти і стимулювати, щоб жінка отримала задоволення? Спробуймо відповісти на ці запитання.      

     Почнемо з географії. Не дарма точку G ще називають точкою 12 годин або північною зоною. Коли жінка лежить на спині, точка G знаходиться на внутрішній стінці піхви саме в тому місці, де знаходяться стрілки опівночі. Чому саме північна, а не південна - складно сказати, напевно, справа у тій загадковості і таемничості.  Зазвичай, точку G можно легко знайти навпомацки. ОВона знаходиться на відстані середнього пальця, тобто, десь за 7 сантиметрів від входу у піхву. 
 
     Не слід починати пошук точки G на першому ж побаченні. Звісно, ви хочете проявити одразу усе, на що ви здатні. Але жінка – інструмент вельми складний. Вона може відчути оргазм тільки, якщо повністю розслабиться. А для цього вона має вам довіряти, знати вас, відчувати. 
 
     
     точка GІ ось, контакт налагоджено, це означає, щоможна розпочинати підкорювати нові рубежі. Звісно, все було б значно простійше, якщо б можна було б попрохати свою даму «Покажи мені точку G!». Ніщо не дається просто так, заслугувати захват і захоплення, доводячи кожен раз кохану до нестрмного оргазму – гідний стимул для пошуку. 
     
     Легка музика, приємна вечеря, ніжні пестування всього організму і пристрасні поцілунки – не обов'язкові, але бажані атрибути. Не поспішайте засовувати пальці у піхву коханої, будьте послідовні і аккуратні. Не зайвим буде нагадати позбутися від занадто довгих і гострих нігтів, принаймні вичистити з-під них бруд. 
 
     Знайти точку G простійше, якщо жінка Збуджена і відчуває палке бажання, тоді намацати чаріну точку простіше, вона трохи набухає. Розмір дванадцяти годинної точки досить відчутний - в середньому від 1 до 5 сантиметрів в диаметрі. Коли знайдете цю зону, починайте пестити її круговими рухами за годинниковою стрілкою.  Під час руху намагайтесь не змінювати силу нажиму і і швидкість, монотонні рухи приносять більше задоволення жінці. Проте у кожному правилі є виключення. 
 
     Жінка і сама може спробувати знайти свою точку G. Це можна робити і руками, але краще скористатись вібратором. Тим більш, що зараз у продажу є різні по дизайну вібратори точки G які надають можливість стимулювати саме цю зону. Скористатись іграшками можно і разом зі своїм партнером.
 
     Експериментуйте і отримуйте задоволення!
 

 

Відгуки

Покажи мені точку G (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Покажи мені точку G, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка