Палка, дірка, огірочок, ось і вийшов ... мастурбатор

Якщо Ви бачите в цьому дивані щось незвичайне і цікаве, то ця стаття для Вас.

Не диван, а мрія

Жарти про огірки, банани, кабачки та інші довгасті предмети, які теоретично у вищих умах людства можуть виступати в ролі фалоімітаторів благополучно канули в Лету. А чому? Все просто, на цей рахунок у нас вже була кумедна тема з повним розбором “що таке добре і що таке погано”. Зараз же настав судний час для чарівників мастурбації, заповзятливих фантастів, еротичних вигадників і просто чоловіків, яких спіткало раптове сексуальне бажання в момент, коли крім підручних побутових засобів тільки руки. І якщо Ви думаєте, що лише у жінок є широкий вибір предметів для задоволення, які з легкістю можна знайти в побуті, а чоловікам лише дісталися такі чудеса природи, як права і ліва рука, то Ви неабияк помиляєтеся. Чоловіки - ще ті приховані інженери, коли справа стосується методів самозадоволення. У такі моменти збудливого натхнення все чоловіче життя перетворюється в передачу “Очманілі ручки”, де вони виступають в ролі експертів-ведучих. І вже повірте, в хід йдуть не тільки свіжоспечені яблучні пироги (якщо Ви розумієте, про що ми), але і всі підручні матеріали, які тільки можна знайти в засіках квартири. Брак грошових коштів, відсутність можливості і часу для здійснення покупки, сором секс-шопів як таких, нудьга і нереалізована фантазія, та й просто чоловічий принцип “ Я САМ!” і думка “Та що його тут майструвати, я і краще зроблю” сприяють тому, що чоловіки вдаються до самостійних споруд штучних вагін, анусів і мастурбаторів для себе коханих. Благополучно підштовхують на такі сексуальні експерименти і маса способів, методів, варіантів і навіть відеоуроків з виготовлення мастурбаторів своїми руками, якими просто кишить всесвітня мережа. Слава Інтернету! Що б ми без нього робили… І якщо, так склалося думати, що жінкам, при відсутності статевого партнера або фалоімітатора, просто можна взяти якийсь довгастий предмет і не морочитися, то чоловікам варто злегка покоптіти над створенням “о великого мастурбатора”. Великим він, звичайно ж, не буде, так як навряд чи мастурбатор з губок, мочалок і шкарпеток з пакетами може зрівнятися з якісним і реалістичним мастурбатором, але поювелірити з такою роботою доведеться. Так навіщо ж чоловіки майструють собі рукотворні іграшки і що може очікувати їх в результаті?

Геніальне творіння, ювелірна робота

Кличте мене “Творець”

Дурниці ж не пропонуйте...Чи то нудьга, чи то сексуальний авантюризм і тяга до експериментів, а можливо і тривалий карантин породжують чоловічий порив творити і задовольнятися. Основною головною причиною виготовлення мастурбаторів в домашніх умовах все ж залишається величезне бажання різноманітності в уже звичній і традиційній мастурбації. Коли від механічних інтенсивних рухів рукою у Вас вже ростуть тільки м'язи і мозоль, але давно не росте рівень задоволення, то пора щось міняти. Так, найкращим і найправильнішим рішенням в такій ситуації буде придбати якісний мастурбатор, який розроблений з урахуванням всіх анатомічних особливостей і спеціально призначений для чуттєвих і яскравих відчуттів в процесі мастурбації. До того ж, на ринку секс-іграшок вже давно з'явилися моделі автоматичних мастурбаторів, які навіть не зобов'язують чоловіка виробляти будь-які рухи і повністю позбавляють їх фізичних навантажень. Такі собі диво-іграшки, які зроблять все за Вас і дозволять Вам розслаблятися і отримувати блаженну насолоду від інтимної стимуляції. Подібні мастурбатори - якраз відмінне рішення для завзятих любителів самозадоволення, адже вони дозволять на час врівноважити Вашу групу м'язів на правій і на лівій руці, а також позбавити від робочих мозолів. Ну і, звичайно ж, отримати ті незабутні відчуття, про які мріяли. Але, як Ви зрозуміли, не всі чоловіки готові платити гроші за задоволення і комфорт, а тому вдаються до дідівських методів, власної кмітливості або самовчителів в Інтернеті. Уявивши себе творцями і мастурбаційними ювелірами, багато хто все ж після спроб змайструвати собі з ребра пластикової пляшки і парочки м'яких губок справжню вагіну, повертаються в реальний світ і приймають рішення все ж обзавестися нормальним інтимним девайсом для задоволення своїх сексуальних бажань. А все чому? Та тому, що виготовляючи мастурбатори власними руками з підручних засобів Ви зможете задовольнити лише власний інтерес і свої інженерні замашки, які незабаром розіб'ються об скелі неестетичного вигляду зробленого дива мастурбаційного мистецтва і зовсім не реалістичних і не зовсім приємних відчуттів, якими Ви марили спочатку. 

Саморобні мастурбатори - це далеко не те диво, яке врятує Вас від одноманітних відчуттів і відсутності задоволення від мастурбації, а може навіть і стати цілковитим розчаруванням. Мастурбатори своїми руками абсолютно не виправдовують того часу і сил, які Ви витратили на їх виготовлення. Так, плюс в тому, що якщо такі іграшки розібрати до первинного стану, то Ви знову знайдете свої підручні засоби в цілості й схоронності. Лідером серед саморобних мастурбаторів виступає штучна вагіна з обрізаної пляшки / флакона / банки, пари губок для миття посуду (або мочалок) і звичайної гумової рукавички (або ж іншого латексного виробу). Всі ці елементи з легкістю кожен знайде у себе на кухні і навіть в надмірності. Саме така доступність до всіх необхідних елементів, а також мінімальні фінансові витрати спокушають чоловіків виготовляти подібні вироби для дорослих. До того ж, після використання саморобного мастурбатора Ви можете з легкістю розібрати своє творіння і як не бувало надалі використовувати, наприклад, ті самі губки за призначенням. Це все, звичайно, прекрасно і може навіть заманливо, але принесуть якісь неймовірні відчуття такі хендмейд іграшки?

Умілі руки не знають нудьгиДешева реалізація - погана мастурбація

Якщо Ви на швидку руку вирішили змайструвати собі іграшку для самозадоволення з мріями про те, наскільки якісною, чуттєвою і незабутньою стане Ваша мастурбація, то сміємо Вас засмутити. Швидше за все Ви не отримаєте тих відчуттів, якими Ви мотивувалися і фантазували при створенні. Так, Вас чекають злегка інші відчуття, ніж при контакті з рукою, але і на феєрію вибухових емоцій особливо не розраховуйте. 

Чому саморобні мастурбатори не годяться для чоловічого задоволення?

  • Очікування - Реальність. Не варто чекати неймовірного ефекту від мастурбатора, зробленого своїми руками. Якщо Ви бажаєте отримати максимально наближені і реалістичні відчуття в процесі мастурбації, то у Вас є тільки один вірний шлях - справжні мастурбатори з секс-шопу. Ніяка саморобна іграшка не подарує Вам тих почуттів і тієї натуралістичності, яку можуть запропонувати спеціально розроблені мастурбатори. Такі круті вироби можуть похвалитися не тільки стильним дизайном або реалістичним зовнішнім виглядом, але і всіма анатомічними особливостями внутрішнього каналу, які і сприяють отриманню оргазмічних відчуттів з перших же хвилин. Що стосується саморобних мастурбаторів, то навіть злегка наближених до реалістичності відчуттів Ви з більшою ймовірністю можете не отримати. Просто Ваша рука зміниться на більш м'який або твердий матеріал. Чи буде приємно мастурбувати і відчувати тертя статевого члена по пакету, шкарпеткам або гумовим рукавичкам? Не думаємо. Відсутність будь-якої внутрішньої структури, реалістичних деталей і додаткового функціоналу не дасть Вам отримати справжній кайф від інтимного процесу. Все залишиться як і раніше. Ви також будете працювати рукою, але тільки тепер зосереджуючи свою увагу на іграшці, яка в будь-яку секунду може розвалитися або порватися. Все також Ви будете отримувати ті ж відчуття, що з просто рукою, тільки з невеликою часткою м'якості або ж, навпаки, грубості. Так що, якщо Ви раптом вирішите на дозвіллі поекспериментувати, то не ставте планку очікувань на вищий щабель, інакше ризикуєте розчаруватися в результаті. Висновок один: саморобні мастурбатори абсолютно не можуть конкурувати і змагатися зі справжніми секс-іграшками для чоловіків. Бажаєте реалістичності і якості? Тоді витратьте той час, який Ви будете нещадно втрачати при виготовленні іграшки, на більш виграшний і правильний варіант - на вибір і покупку якісного мастурбатора. Благо, в магазині інтимних товарів вибір іграшок для чоловіків не знає кордонів. 

Бурхлива фантазія-запорука різноманітності

  • Якість. Не варто думати, що якщо Ви зробите мастурбатор власними руками, то він буде абсолютно безпечний і довговічний. Іграшки на швидку руку апріорі не можуть бути якісними. Зазвичай, такі творіння розраховані тільки для одноразового використання. Низька якість матеріалів, які не призначені для подібних маніпуляцій і можуть нести шкоду для ніжної інтимної шкіри, а також швидка нескладна реалізація і склейка конструкції не дозволять Вам створити диво. І якщо після кожного використання Вам потрібно буде робити все нову і нову іграшку, то краще задуматися про придбання готового, хорошого і довговічного мастурбатора.
  • Дискомфорт. Мастурбаторами, виготовленими власноруч, складно отримати будь-які серйозні травми, адже вони складаються з мінімальної кількості предметів. Але все ж, випробувати дискомфорт або навіть біль цілком реально. Ви можете пропустити гострі кути або використовувати занадто грубі, жорсткі матеріали, які сприяють хворобливому тертю, подразненням або навіть можуть викликати алергію. Це ще одна причина, чому варто придбати якісний мастурбатор, виготовлений з безпечних і нешкідливих матеріалів. Відчуття понад усе.

Місія “Мастурбація”

Для того, щоб успішно пройти місію “мастурбація” і отримати всі 5 зірок задоволення, слід відкласти всі підручні матеріали в сторонку і дати їм шанс бути використаними за їх первісним призначенням. Навіщо витрачати час і енергію на виготовлення саморобних мастурбаторів, якщо все вже винайдено до Вас і для Вас? Кращу інтимну стимуляцію члена Вам подарують лише справжні якісні мастурбатори, а не їх жалюгідні пародії. Так що не ставте своє задоволення під загрозу і задовольняйте себе крутими секс-іграшками.

Дайте ручкам перепочити. Купіть мастурбатор!

 

Відгуки

Палка, дірка, огірочок, ось і вийшов ... мастурбатор (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Палка, дірка, огірочок, ось і вийшов ... мастурбатор, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка