Огляд: мастурбатори Kokos

Про високу якість корейської доглядової і інтимної косметики знають мало не всі жінки, в якій би точці світу вони не знаходилися. Корея - це джерело крутих брендів і виробників, які виготовляють якісний і затребуваний продукт і для жінок, і для чоловіків. Але, якщо про корейську косметику відають всі жінки світу, то що корейський виробник може запропонувати чоловікам?

Корейська продукція не обмежується тільки якісною косметикою і доглядовими засобами. На рахунку виробників родом з Кореї і різна багатофункціональна техніка/електроніка, і популярна косметика, і якісне автовиробництво, і навіть розробка і виготовлення реалістичних і неймовірно крутих мастурбаторів. І це далеко не все… Але мова піде саме про останній пункт, адже він і є відповіддю на поставлене запитання раніше. Так чим же корейський виробник може зацікавити чоловічу частину населення? Висококласними, функціональними і дуже якісними секс-іграшками, а саме - мастурбаторами! Провідним виробником реалістичних мастурбаторів для чоловіків в Кореї виступає відомий бренд Kokos, який користується великою популярністю не тільки в межах своєї країни, але і далеко за межами континенту. Чому мастурбатори Kokos так подобаються чоловікам і що в них такого, що виділяє їх серед іграшок інших виробників? Відповідь на ці питання Ви знайдете в даному огляді.

Мастурбатори Kokos

Мастурбатори Kokos

Kokos - це корейський бренд, який спеціалізується на виробництві секс-іграшок для чоловічої мастурбації. Але що ж виділяє цього виробника серед величезної кількості інших брендів, які також активно розробляють і виготовляють мастурбатори для чоловіків у всьому світі? А особливістю бренду Kokos є бездоганна якість продукції, особлива увага до анатомічних деталей і витонченої реалістичності, а також унікальний погляд на дизайн інтимних виробів. Мастурбатори Kokos - це не звичайні іграшки, які абияк імітують статеві органи або володіють футуристичними мотивами і мінімалістичним дизайном. Kokos - це, в першу чергу, мистецтво і максимальна реалістичність і в зовнішньому вигляді, і матеріалі, і внутрішніх структурах. Продукція даного корейського бренду - це не просто інструмент для отримання задоволення, Kokos - це і є саме його втілення, яке Ви отримуєте вже з перших секунд погляду і тактильного контакту. А тепер розкладемо всі особливості мастурбаторів Kokos по поличках.

Мастурбатори Kokos

Особливості мастурбаторів Kokos:

1. Висока якість і нешкідливі матеріали. Якість - один з головних критеріїв, який є візитною карткою мастурбаторів Kokos. Для виготовлення мастурбаторів використовуються виключно високоякісні матеріали, які не містять в своєму складі фталатів і ніяких шкідливих речовин. Всі матеріали є абсолютно нешкідливими для здоров'я, безпечними у використанні і гіпоалергенними. Залежно від виду, форми, функціоналу і призначення для розробки інтимного виробу використовують силікон, термопластичний еластомер, кібершкіру на основі термопластичного еластомеру і термопластичну гуму. Перераховані вище матеріали прекрасно підходять для чуттєвої і реалістичної інтимної стимуляції, так як вони мають дуже приємною, м'якою і ніжною структурою. Матеріал відмінно імітує людську шкіру, передаючи всю її ніжність, бархатистість і еластичність. Деякі мастурбатори настільки реалістичні на дотик, що насилу можна відрізнити, де справжня частина тіла, а де всього лише іграшка. Тому немає сумнівів в тому, що мастурбатори Kokos - це прекрасний вибір для реалістичної і чуттєвої стимуляції / мастурбації.

Мастурбатор-торс KokosВисока якість мастурбаторів проявляється ще й у тому, що вироби складно пошкодити навіть у разі інтенсивних рухів і бурхливої мастурбації. Перевіряти і гвалтувати іграшки, звичайно ж, не варто, але можете бути впевнені, що еластичний матеріал мастурбаторів може пройти навіть через самі пристрасні моменти. Відмінна еластичність матеріалу дозволяє розтягуватися отворам до необхідних розмірів, зберігаючи свою структуру і пружність. Чоловіки з будь-яким розміром члена зможуть випробувати на собі всі принади якісної і чуттєвої стимуляції з Kokos, адже ці мастурбатори підходять для всіх. А завдяки хорошій гнучкості вироби важко порвати або розтягнути до неосяжних безформних розмірів. До того ж, мастурбатори Kokos, на відміну від багатьох інших, не мають неприємного запаху, а навпаки, володіють легким ненав'язливим ароматом.

2. Реалістичність. Реалістичність мастурбаторів Kokos проявляється не тільки в матеріалі, але і в зовнішньому вигляді. Всі вироби для мастурбації від Kokos є точною копією статевих органів та інших частин тіла людини. Якщо Вам до душі реалістичні іграшки, які виглядають немов справжні, то це якраз для Вас. Мастурбатори передають всі особливості і навіть найдрібніші деталі, починаючи від контурних статевих губ і закінчуючи пружними сідницями або соковитими грудьми. Секс-іграшки Kokos розроблені максимально натурально і правдоподібно, а в поєднанні з реалістичним матеріалом їх і зовсім складно відрізнити від справжніх частин тіла. Та й мастурбатори Kokos реалістичні не тільки зовні, але і всередині.

Внутрішня структура мастурбаторів Kokos3. Внутрішня структура. Що стосується реалістичності внутрішньої структури, то вона нітрохи не поступається зовнішній. Вагінальні і анальні канали мастурбаторів розроблені з урахуванням анатомічних особливостей людини, а тому передають в точності всі елементи, рельєфи і вигини. Стінки каналів покриті масою ребристостей, горбків і пухирців, що не тільки передає натуралістичність, але і дарує особливі, чуттєві відчуття під час інтимної стимуляції. Реалістичність доходить навіть до того, що в деяких моделях мастурбаторів прощупується навіть точка G, яка виконана у вигляді невеликого ущільнення на передній стінці піхви. До того ж, процес проникнення також буде досить натуралістичний, адже вагінальні і анальні отвори іграшок практично в точності повторюють структуру інтимних отворів людини. Вузьке, пружне, але досить еластичне колечко ануса або піхви дозволить Вам випробувати максимально натуральні відчуття в процесі інтимного акту.

4. Витвір мистецтва. Kokos - це бренд, який при розробці різноманітних моделей секс-іграшок особливу увагу приділяє мистецтву і дизайну. Асортимент інтимних девайсів Kokos дуже великий і тому тут Ви знайдете не тільки класичні мастурбатори у вигляді вагін і анусів, але і справжні витвори мистецтва, які підкорюють своєю незвичністю і неймовірною деталізованою реалістичністю. Найоригінальнішими мастурбаторами від Kokos виступають вироби, що нагадують справжні скульптури. Це мастурбатори-фігури у вигляді жінок, які володіють абсолютно всіма анатомічними деталями і частинами тіла. По суті, це справжні секс-ляльки, які розташовані в найрізноманітніших пікантних позах, місцях, положеннях, а також володіють різними формами і фігурами на будь-який смак. Мастурбатори-ляльки в місіонерській позі, дівчата в позиції doggy-style, зв'язані жінки в стилі БДСМ і багато інших сексуальних фантазій, втілені в реальність, очікують Вас в каталозі мастурбаторів Kokos. Якщо Ви бажаєте перейнятися реалістичною атмосферою і випробувати максимально натуральні відчуття, то мастурбатори Kokos підходять для цього бажання просто ідеально.

Оригінальним мастурбатором, який вражає своєю реалістичністю у всьому, аж до розміру і форми, виступає мастурбатор-груди. Якщо Ви є любителем стимуляції члена між грудьми партнерки, то не відмовляйте собі в задоволенні і в її відсутність. Натуралістичні пружні груди жінки від Kokos - це не просто незвичайний мастурбатор, але і прекрасна річ, на яку навіть просто приємно дивитися. Реалістичніше, ніж у Kokos, Вам грудей не знайти, та й не багато таке виробляють. Тому, якщо Вам захотілося випробувати незвичайні, але в той же час реалістичні відчуття, то мастурбатор-груди Kokos здатний подарувати Вам те, чого Ви бажаєте. 

Мастурбатори-фігури Kokos

Мастурбатори Kokos5. Багатофункціональність. Крім класичних моделей, які не оснащені додатковими функціями стимуляції, Kokos розробляє і мастурбатори з пристроями для вібрації, ротації і звукового супроводу. Такі багатофункціональні моделі здатні подарувати чоловікові не тільки задоволення від звичних фрикцій і приємного тертя, але і від потужної вібраційної стимуляції, внутрішньої ротації і можливості обертання певних частин тіла і деталей. Такі круті опції дозволять випробувати натуралістичні відчуття, аналогічні справжнім скороченням жіночої піхви під час досягнення оргазму. Оснащені деякі мастурбатори не тільки потужними моторами, але і спеціальним динаміком, який дозволяє повністю зануритися в реалістичний інтимний процес. Імітація жіночих стогонів і сексуальних вигуків тільки підвищить градус збудженості і пристрасті, в результаті чого і ефект від стимуляції буде максимально яскравим і вибуховим. Це лише черговий раз доводить, що мастурбатори Kokos - це справжнє втілення задоволення і максимальної реалістичності.

Штучні вагіни - живі відчуття

Звучить як парадокс, але це дійсно так. Мастурбатори Kokos - це настільки реалістичні секс-іграшки, що інтимна стимуляція з ними перетворюється не в просту мастурбацію за допомогою додаткових іграшок, а переходить в справжнісінький статевий акт, який може супроводжуватися натуралістичними обертаннями і скороченнями внутрішнього каналу, а також до біса сексуальними жіночими стогонами. Kokos створюють справжні витвори мистецтва, які здатні довести чоловіків не тільки до естетичного оргазму, але і чуттєвого. Абсолютна реалістичність, висока якість, незвичайний дизайн і маса додаткових функцій піднімають мастурбатори від корейського виробника Kokos в лідируючі позиції на ринку секс-іграшок. Ще не пробували Kokos? Тоді настав час зануритися в реалістичність штучної насолоди.

Kokos на любой вкус

 

Відгуки

Огляд: мастурбатори Kokos (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: мастурбатори Kokos, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка