Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD

Фалоімітатори Silexd

Нікого вже не здивуєш реалістичними фалоімітаторами, яскравими соковитими кольорами і дивовижними формами, адже чого тільки в наш час не знайдеш на ринку секс-іграшок. Але ось з чим-чим сучасні виробники не перестають експериментувати, так це з матеріалом, який з року в рік вдосконалюють, допрацьовують і покращують для того, щоб користувачі воістину насолоджувалися натуралістичними і виключно приємними відчуттями під час інтимної стимуляції. Одними з таких експериментаторів виступають і виробники фалоімітаторів SilexD, які розробляють свої секс-іграшки з нового запатентованого матеріалу, здатного не тільки як завгодно гнутися і приймати будь-які задані форми, але і вразити Вас своєю термоактивістю. Що ж це за такий інноваційний матеріал і що являють собою ці диво-фалоімітатори? Дізнаємося далі. 

Фалоімітатори SilexD

SilexD - це серія високоякісних силіконових фалоімітаторів, які можуть похвалитися реалістичними формами, чудовою якістю виконання, міцними присосками, технологією подвійної щільності і революційним матеріалом. Список достоїнств і фішок даних фалоімітаторів можна продовжувати і продовжувати, так як на цих якостях плюси даних інтимних девайсів не закінчуються. Головною ж особливістю фалоімітаторів SilexD виступає інноваційний матеріал Silexpan, який запатентований виробниками SilexD і не зустрічається більше ні в яких секс-іграшках. Такий чудовий матеріал і дивовижне тактильне задоволення Ви отримаєте тільки з фаллоімітатором SilexD, так що варто спробувати, щоб переконатися. Ну, а про всі особливості цих крутих фалосів розповімо по порядку.

Особливості фалоімітаторів SilexD

Фалоімітатори Silexd 1. Форма і дизайн. Фалоімітатори SilexD - це максимально реалістичні секс-іграшки, які виготовлені в точній копії чоловічих статевих членів, що знаходяться в стані ерекції. Фалос SilexD - це яскравий приклад того, наскільки натуралістично може виглядати якісний інтимний аксесуар. Штучний пеніс володіє всіма необхідними анатомічними деталями і особливостями, починаючи від великих елементів за типом голівки / мошонки і закінчуючи такою важливою дрібницею як опукла венозна система. 

  • Стовбур. Має фалоімітатор пружний, твердий і стійкий стовбур, прикрашений чітко окресленими і випираючими венами зі складками шкіри. Такий реалістичний рельєф не тільки надає секс-іграшці натуральності, але і сприяє отриманню більш яскравих і чуттєвих відчуттів під час тертя та фрікцій. У процесі проникнення і стимуляції Ви зможете відчути кожну нерівність і кожен горбок, які забезпечать ефектне задоволення. Крім цього, стовбур відмінно гнеться і приймає різні форми. До того ж, форму і щільність стовбура можна злегка деформувати і регулювати для створення особливого кута нахилу з метою спрямованої стимуляції певної ерогенної зони. Можна це зробити завдяки інноваційному матеріалу та ігор з температурами. Але про це в окремому пункті далі.
  • Голівка. Велика голівка, розташована на кінці стовбура, також дуже схожа на справжню, адже вона неймовірно гладка, ніжна і має свій чіткий контур з легким вигином. Завдяки окресленій натуралістичній голівці проникнення в піхву або анус буде набагато зручнішим, комфортнішим і легшим, а сама інтимна стимуляція приємнішою.

Фалоімітатори Silexd

  • Мошонка. Деякі моделі фалоімітаторів SilexD можуть похвалитися наявністю мошонки, а ось деякі чудово обходяться і без неї. Тут вже все залежить від Ваших смаків і остаточного вибору. Так що, якщо Ваш вибір припав на фалоімітатор з мошонкою, то ця секс-іграшка порадує Вас максимальною реалістичністю. Мошонка розташовується біля самої основи штучного пеніса і тим самим чудово додає натуралістичності інтимному девайсу. Цей анатомічний елемент, крім декоративної функції, служить також і природним обмежувачем, який не дає фалосу проникнути вкрай глибоко.

Що ж стосується розмірів, то великий вибір фалоімітаторів SilexD дозволить Вам сміливо слідувати своєму смаку, досвіду і сексуальним поглядам. Серед цих надреалістичних фалосів Ви знайдете і маленькі штучні пеніси, і середні, і великі, так що вибрати “той самий” Вам не складе великих труднощів. 

Слід сказати і про колірну палітру фалоімітаторів. Фалоси SilexD можуть порадувати як прихильників класичних натуральних відтінків, так і любителів яскравих фарб. Для першої категорії людей доступні такі кольори, як: тілесний, світло-коричневий, темно-коричневий, чорний. Для другого типу користувачів доступний поки що лише яскравий рожевий колір. 

Фалоімітатори Silexd2. Подвійна щільність. Фалоімітатори SilexD розроблені за технологією Dual Density, що означає подвійна щільність матеріалу. Dual Density має на увазі під собою те, що всередині фалоса розташований твердий стрижень, який тримає міцну форму і ідеально імітує стан стійкої, міцної ерекції, а зовні штучний пеніс покритий м'яким і дуже приємним на дотик матеріалом, який сприяє комфортному використанню і максимально реалістичним відчуттям в процесі інтимної стимуляції. Таким чином, технологія подвійної щільності дозволяє передати всю схожість із справжнім чоловічим членом і правдоподібність не тільки через зовнішній вигляд секс-іграшки, а й на дотик. Фалоімітатори з Dual Density прекрасно втілюють міцний ерегований стан штучного пеніса і обдаровують справжнісінькими чуттєвими відчуттями під час стимуляції, які нітрохи не гірші, ніж враження від сексу з чоловіком. 

3. Революційний матеріал. Головною фішкою фалоімітаторів SilexD виступає їх матеріал, який Ви не знайдете більше ніде, так як він запатентований виключно виробником SilexD. Розроблені всі фалоімітатори SilexD з преміального силікону високої якості Silexpan. Silexpan - це не просто силікон, з якого виготовляють безліч секс-іграшок, а інноваційний матеріал, який відрізняється своєю неймовірною м'якістю, ідеальною щільністю і гнучкістю. Це шалено приємний на дотик, дуже ніжний і м'який силікон, тактильний контакт з яким перевершить всі Ваші очікування і принесе виключно лише трепетні і чуттєві відчуття.

Фалоімітатори SilexdДо того ж, Silexpan може похвалитися і відмінною гнучкістю, яка дозволяє згинати, нахиляти і гнути секс-іграшку в найрізноманітніші сторони і під будь-якими кутами. Така податливість матеріалу забезпечить Вам спрямовану стимуляцію різних ерогенних зон і точок, адже Ви з легкістю можете самостійно вибрати необхідну форму стовбура або кут нахилу голівки, щоб підлаштувати фалос під свої анатомічні особливості і для інтимної стимуляції певних чутливих точок. Фалоімітатор дозволяє зафіксувати його в заданій формі або, наприклад, стискати його в деяких місцях, щоб зменшити або збільшити об'єм в інших зонах. Через деяку кількість часу фалос повернеться до своєї первісної форми, так що можете не переживати за деформацію і продовжувати експериментувати з формами, розмірами і нахилами. Такі круті можливості надає революційний запатентований матеріал Silexpan, який винайдений спеціально для Вашої зручності і насолоди.

4. Термоактивність. Ще однією особливістю силікону Silexpan є його термоактивність. Якщо простими словами, то матеріал відмінно приймає різні температури і змінює свою текстуру / щільність під їх впливом. Таким чином, якщо Ви бажаєте отримати дуже твердий, неймовірно міцний і стійкий штучний член з найщільнішою і жорсткою ерекцією, то фалоімітатор слід відправити в холодильник. Час перебування секс-іграшки в холодильнику необмежений. Тут вже дивіться за ступенем жорсткості і твердості, яка Вам необхідна. Ну а якщо ж Вам потрібно податливий і дуже м'який фалос, який можна м'яти, гнути і жмякати як душа забажає, то девайс необхідно нагріти. Зробити це можна двома способами: помістити фалоімітатор в мікрохвильовку максимум на 30 секунд (НЕ БІЛЬШЕ!) Або ж відправити в киплячу воду НЕ БІЛЬШЕ, ніж на 2 хвилини.

Термоактивність SilexdВАЖЛИВО! Гарячим інтимним виробом можна обпектися, так що будьте обережні і уважні з настільки розжареними від пристрасті секс-іграшками. І, звичайно ж, дотримуйтеся таймінгу і не залишайте в мікрохвильовці / гарячій воді фалос занадто довго, інакше є величезний ризик зіпсувати іграшку і розплавити її до такої міри, що після всіх гарячих процедур для неї залишиться лише один шлях - в смітник. При правильному використанні даної крутої можливості Ви отримаєте класну функціональну секс-іграшку, яка послужить Вам вірою, правдою і винятковим задоволенням.

Важливо! З фаллоімітаторами з такого м'якого і ніжного силікону необхідно використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі.

Важливо! Фалоімітатори SilexD необхідно зберігати в спеціальному чохлі і в місцях, віддалених від прямих сонячних променів, щоб секс-іграшка довго зберігала свій презентабельний зовнішній вигляд і не втрачала якості матеріалу.

Вібратори Silexd5. Присоска. Фалоімітатори SilexD оснащені міцними великими присосками на підставі, які перетворюють інтимну стимуляцію в більш комфортний і зручний процес. Кріпляться фалоси на будь-якій рівній і гладкій поверхні і відмінно фіксуються на ній. Присоска дозволяє звільнити руки під час процесу і вибирати найзручніші і улюблені пози. До того ж, широка присоска - це відмінний обмежувач, який не дає фалоімітатору проникнути занадто глибоко, а тому Ваша інтимна стимуляція буде не тільки комфортною і приємною, але й безпечною. 

6. Не фаллоімітаторами єдиними. Крім фалоімітаторів SilexD надають Вам на вибір і кілька моделей вібраторів. Ці інтимні і також реалістичні девайси володіють все тими ж особливостями і можливостями, що і фалоімітатори, за винятком одного - вони не водонепроникні, а тому опускати вібратори SilexD у воду не можна. Вібратори захищені тільки від бризок. Також варто утриматися і від нагрівання / охолодження, так як вібратори можуть просто зламатися і зіпсуватися. У гіршому варіанті подій вібратор може закоротити і принести більш неприємні наслідки. Так що запам'ятайте, вібратори SilexD НЕ МОЖНА занурювати у воду і НЕ МОЖНА нагрівати / сильно охолоджувати. 

SilexD - зручні, податливі і якісні фалоімітатори

Фалоімітатори SilexD - це дійсно круті і якісні інтимні вироби, які подарують кожному користувачеві приємні реалістичні відчуття і незабутнє задоволення. Це те, що варто спробувати!

 

Відгуки

Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка