Месники і Гра престолів, які ми заслужили

Фанати знаменитих кіновсесвітів, завзяті читачі коміксів і справжні шанувальники фантастичних і супергеройських фільмів, Ви тут? Сподіваємося, Ви вже прошерстили всі сторінки коміксів і улюблених книг? І вже встигли навідатися на самі гучні прем'єри в кіно або хоча б одним оком глянути навіть саму неякісну піратську версію, зняту тремтячими руками з-під пахви зі звуками плямкання і хрускоту попкорну? Якщо так, то Ви зрозумієте, про що піде мова. Фанати, Ви готові до того, що Ваше життя не стане колишнім? Поклавши руку на молот Тора, ми урочисто клянемося цінними драконячими яйцями, що спойлерів не буде! Ми лише злегка змусимо Вас подивитися на своїх улюблених персонажів з іншого, більш пікантною, боку. Такими героїв своїх улюблених кіновсесвітів Ви ще не бачили!

За такий трон можна і поборотисяКіновсесвіти, які ми заслужили

Комікси, книги і фільми в наш час - це бездонне джерело ідей, фантазій, нових світів і реальностей. Саме в цих сферах були народжені найзнаменитіші і немислимі всесвіти, персонажі і вигадані герої, які з часом обзавелися мільйонними фан-клубами і незліченними натовпами фанатів і шанувальників. Кінороби не зупиняються тільки на зйомках фільмів і серіалів, а просуваються далі для широкого поширення і популяризації свого фантастичного світу. Одяг з принтами зі знаменитих кіновсесвітів, деталізовані костюми для косплеїв, дорогі фігурки улюблених персонажів і багато іншого Ви можете знайти на прилавках відповідних магазинів для фанатів кінематографічних фантастичних світів. Але якщо Ви думаєте, що на іграшках все і закінчується, то сміємо Вас порадувати і вельми здивувати. Хто б міг подумати, що колись ми зустрінемо персонажів улюблених кіновсесвітів серед інтимних товарів? І не тільки зустрінемо.., але ще й спробуємо, випробуємо і відчуємо до кожної деталі... Хто-хто? - Австралійський виробник секс-іграшок Geeky Sex Toys звичайно ж. Мабуть, саме на океанське австралійське населення супергеройські і фантастичні фільми справили небувалий вау-ефект, який сплив їм ідеєю створення секс-іграшок у вигляді улюблених персонажів і їх невід'ємних і впізнаваних елементів. Віддалене від усього світу життя серед океанів таки породжує вельми дивовижні, але, погодьтеся, круті задумки та ідеї… Не тільки ж кенгуру і собаками Дінго Австралію прославляти.

Анальні Месники і Вартові оргазмів

Вже насолодилися фінальною частиною Месників від кіновсесвіту Марвел? Тоді настав час насолодитися не тільки переглядом, але і тактильним контактом з улюбленими героями. Капітан Америка, Халк, Тоні Старк, Тор, Чорна Вдова і багато інших постануть перед Вами в абсолютно новому образі, а незвичайне втілення персонажів Вартових Галактики налаштують Вас на необхідний лад, щоб не занудьгувати під час очікування третьої частини фільму. Готові познайомитися з усіма?

Ми помстимося за Вас! P. S. тільки змазку не забудьте)

Хто ти без свого костюма? - Я анальна пробка.Адже всі бачили ці пружні підтягнуті сідниці капітана, підкреслені його обтягуючим костюмом? Навіть Тоні Старк відзначив знатні пікантні форми Кепа у фінальних Месниках. Так що не дивно, що саме він знайшов героїчний вигляд анальної пробки, яка буде відважно боротися за анальний тессеракт. З такою пробкою Ви явно зможете відкрити прохід в будь-яку точку Всесвіту насолоди і задоволення. Вона то без діла 70 років лежати не буде… Єдиним мінусом хіба що стане той факт, що цей анальний щит виготовлений далеко не з вібраніума.

Оргазмічне потраплянняУ команду анальних пробок приєдналася і Залізна Людина - ексцентричний Тоні Старк. Навіщо потрібно бути генієм, мільярдером, плейбоєм і філантропом, якщо можна бути анальної пробкою? Звичайно, ця річ не володіє штучним інтелектом, і Вам крізь анальні стінки не буде радити, що робити Д.Ж.А.Р.В.И.С., але цілком собі задоволення Ви отримати зможете. Хіба цього мало, враховуючи те, що це Тоні Старк?

Не в брову, так в око. Не в око, так в анус. Так-так, настала черга Соколиного Ока, який також стоїть в анальних рядах. Такою то стрілою спробуй не потрапити… куди б то не було.

Такий же величезний, як Тор у фіналіНавіть якщо у Вас є армія секс-іграшок - це ніщо, адже у нас є Халк. Що тут сказати… Можемо лише відзначити, що всі частини тіла Халка досить пропорційні по відношенню до його загальних розмірів. Брюс Беннер б позаздрив.

Бог грому і блискавок теж не залишився в забутті і втілився, на жаль, не в царя Асгарда, а в фалічний молот Тора. Чи гідні Ви настільки, щоб підняти могутній асгардський молот силою вагінальних м'язів? Це завдання під силу далеко не кожному. Ну а якщо подужаєте цю сексуальну зброю, то будете винагороджені блискавичними громовержними оргазмами. Як то кажуть, пересядь зі стріли Соколиного Ока на молот Тора…

Ціною анальних ласкДівчата, жінки і просто прекрасні дами, не варто засмучуватися, що жіночу половину персонажів обділили в створенні іграшок. Чорна Вдова все ж удостоїлася почесної секс-іграшки у вигляді мастурбатора. Чорна вдова і так була однією з найбажаніших і сексуальних персонажів-жінок в очах чоловіків, а з наявністю такої секс-іграшки Наташу чоловіки полюблять ще більше.

Причина всіх перипетій і битв - Рукавичка Нескінченності - також знайшла свій образ і своє почесне місце серед секс-іграшок. Потужна рука Таноса в рельєфній золотій рукавичці нескінченності, звичайно, не зможе влаштувати Вам нищівне клацання всередині анального Всесвіту, але цілком зможе доставити глобальне задоволення любителям фістингу і великомасштабних іграшок. Будьте обережні, 50% населення отримують оргазм від таких секс-іграшок!

Дракс і Зоряний Лорд схрестили мечі і готові до битвиА на сторожі Вашого задоволення вже стоїть Зоряний Лорд. Цей капітан корабля здатний далеко не тільки станцювати під улюблений трек, але і доставити Вам позаземну насолоду планетарного масштабу.

Де Гамора? Що за Гамора? Навіщо Гамора? І тільки побачивши втілення Гамори в секс-іграшці, Ви явно відкинете останнє питання, адже з цього девайсу все і так зрозуміло без пояснень. А куди Гамора, туди і зведена сестра Небула. Є сестри двійнята, є близнючки, а є сестри-мастурбатори.

Зведені мастурбаториЗ Драксом Руйнівником все виявилося дуже просто - він просто руйнуючих розмірів член.

“Я є Грут” представлений у колекції марвелівських секс-іграшок аж у двох образах. Любителі милого сучка можуть радіти, адже малюк Грут виконаний у вигляді маленької анальної пробочки, а дорослий Грут - у вигляді повноцінного фалоімітатора. Для того, щоб зрозуміти, як їх використовувати, зовсім не потрібно брати уроки грутської мови в асгардських гуртках. Ну а якщо все ж знадобиться допомога, то вірний друг єнот Ракета, який є теж анальною пробкою з неймовірно милим хвостиком, допоможе Вам в цьому розібратися.

Dream Team

Цікавий факт: з усіх переглянутих нами 14 мільйонів 625 варіантів майбутнього, переможний тільки один. І саме в ньому існують секс-іграшки у вигляді персонажів кіновсесвіту Марвел.

Секс-ігри на престолі

Битва за престол почалася!З причини гучного останнього сезону Гри престолів і розчарувавшої більшу частину населення останньої серії, просто не можемо обійти стороною цю нагальну тему. До того ж, досить пікантні іграшки даного кіновсесвіту вже точно не зможуть Вас розчарувати.

Відчуйте серцебиття вібратораПочнемо ж ми з прекрасних драконівських яєць, при правильному догляді за якими Ви зможете висидіти потужні кліторальні вібратори, які ховаються за тендітною шкаралупою. Вітаємо! Тепер Ви - Мати Драконів! А в разі незгоди з цією посадою і непокори з боку протестувальників абсолютно до речі доведеться кляп у вигляді драконячого яйця. Коріться або повідаєте драконячий гнів!

Засоби боротьби виробниками секс-іграшок також передбачені. У сексі Ви будете боротися не на ножах, а на фалломечах справжніх королів. З такою річчю можна поборотися за престол навіть з самим собою!

Ходоки або дракони? Лід або полум'я? Ось у чому питання...

 

Якщо набридла сольна боротьба, ми Вам знайшли гідного суперника. Хто сказав, що білі ходоки - міфологічні істоти? Ось же вони перед Вами. Точніше, один… Точніше, його частина … Найпікантніша частина. Загалом, фалоімітатор білого ходока до Ваших послуг. Величезний, рельєфний, грізний, могутній і світиться в темряві, цей фалос нагородить Вас холодильною магічною силою оргазму. І навіщо Вам той престол?

На противагу фалосам білих ходоків, немов вогонь проти льоду, виступає справжнісінький член дракона. Тільки справжня мати драконів здатна осідлати і покататися верхи на могутньому фантастичному звірі. Такий фалоімітатор безсумнівно вдихне в Вас полум'я пристрасті і бажання!

На жаль, головного персонажа останнього сезону Гри престолів поки не втілили в життя секс-іграшки, але ми щиро віримо, що мастурбатор у вигляді стаканчика зі Старбакса все-таки з'явиться в найближчому часі.

Все! Йду з Гри престолів!(

Побачене - не розвидіти

Ну як Вам, шанувальники супергеройських і фантастичних фільмів, новий погляд на улюблених персонажів? Можемо посперечатися, що такими Ви їх собі ще не уявляли. Але все-таки цікаво після побаченого, якими б секс-іграшками зобразили героїв улюблених кіновсесвіту Ви? Думайте і відповідайте швидше, поки в альтернативному всесвіті Танос не клацнув пальцями ще раз.

Відгуки

Месники і Гра престолів, які ми заслужили (5 відгуків)
30.05.2019
5 - Танос

Жаль, что эта перчатка мне больше не принадлежит. Я ей еще вдоволь не насладился. Это еще не конец!!!!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
29.05.2019
5 - Тарас

о как!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
27.05.2019
5 - Незнакомец

Мстители, которых мы заслужили

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
27.05.2019
5 - Stark

Есть где разойтись... хм... фантазии :) Надеюсь увидеть в магазине :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Stark.
Следите за нашими обновлениями, чтобы получить возможность первым оформить заказ ;)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
23.05.2019
5 - Киса

Это лучшее упоминание кофейного стаканчика!!!

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)

Додати відгук про Месники і Гра престолів, які ми заслужили, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка