Як обрати мастурбатор?

Мастурбатор — це чоловіча іграшка, яка покликана дарувати задоволення, а також допомагає чоловікам нормалізувати сексуальну активність. Як не поглянь, а такі іграшки не лише приємні, а й корисні. 

Сьогодні полички магазинів для дорослих пропонують широкий асортимент мастурбаторів. Вони можуть бути реалістичними та надзвичайно детально відтворювати жіночі геніталії. А можуть мати цілком нейтральний дизайн та нічим не нагадувати зовні секс-іграшку. Як не загубитись серед такого різномаїття? Амурчик розкаже Вам! 

Основні критерії, на які потрібно звернути увагу

Існує певний ряд критеріїв, на які Вам потрібно орієнтуватись під час вибору іграшки: 

  1. Матеріал. Деякі матеріали є доволі невибагливими у догляді, а інші, наприклад такі, як кібершкіра, вимагають від власника витрачати більше часу на правильне очищення та зберігання іграшки. Тому важливо розуміти, чи готові Ви присвячувати час догляду.
  2. Розміри. Мастурбатори можуть бути кишенькового розміру, а можуть мати доволі великі габарити. Яскравим прикладом кишенькових іграшок є серії Tenga Egg та Tenga Pocket. Подумайте — чи потрібна Вам іграшка великого розміру, чи зручніше все ж таки буде маленька іграшка, яку можна сховати в кишені.
  3. Додаткові функції — вібрація, імітація рухів, підігрів або можливість синхронізації з інтерактивними фільмами для дорослих.

Всі ці аспекти напряму впливають на ціну іграшки. Тому важливо детально вивчити кожен аспект, а також уважно читати описи іграшок. Таким чином Ви зведете до мінімуму ризик того, що іграшка виявиться не зручною або не виправдає Ваших очікувань. Не соромтесь ставити питання! Консультанти секс шопу Амурчик залюбки допоможуть Вам обрати іграшку, яка буде для Вас найкращою по всім параметрам! 

Які бувають мастурбатори? 

Як обрати мастурбатор? Асортимент чоловічих іграшок насправді дуже і дуже широкий. Але ми виділимо основні категорії, які зазвичай користуються найбільшою популярністю: 

  • Автоматичні мастурбатори — це іграшки, які крім інтенсивного внутрішнього рельєфу мають додаткові функції, такі як вібрація, масаж пеніса чи навіть підігрів. Якщо Вас цікавлять саме такі іграшки — зверніть увагу на такі моделі, як Tenga Flip Zero, Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Essential або легендарний Satisfyer Men Heat Vibration.  
  • Реалістичні мастурбатори — це особлива категорія, яка включає в себе як реалістичні мастурбатори-вагіни, так і анус-мастурбатори. Такі іграшки вражаюче детально відтворюють інтимні зони зовні, а деякі з них можуть навіть мати і кілька робочих отворів. Особлива категорія реалістичних іграшок - це серія мастурбаторів Fleshlight, які не просто мають реалістичний дизайн, а відтворюють геніталії відомих акторок та акторів фільмів для дорослих.
  • Мастурбатори з незвичайним дизайном. Головна перевага таких іграшок полягає в тому, що їх можна спокійно залишити на видному місці і ніхто не здогадається про їх справжнє призначення. Наприклад, серія мастурбаторів Schag’s, які мають вигляд банок з-під алкогольних напоїв. Або погляньте лише на мастурбатори Romp Dash або Arcwave Pow — хіба можна з першого погляду здогадатись, що це саме секс-іграшки? 
  • Маленькі мастурбатори — це компактні іграшки, які ми вже згадували вище. Такі іграшки чудово підійдуть тим, хто живе на валізах — вони не займають багато місця, тож можуть супроводжувати свого власника у відпустки, подорожі чи відрядження. Такі іграшки можна зустріти в серії Satisfyer Men та Gegg від Gvibe. Також яскравим прикладом такої іграшки буде модель Cosy Male Tickler
  • Симулятори орального сексу — це іграшки у вигляді надзвичайно реалістичного ротика. Вони мають особливу внутрішню будову, завдяки чому від ігор з ними Ви отримаєте відчуття, які дійсно будуть схожі на оральні пестощі від вправної та завзятої коханки. 

Як обрати матеріал? 

Як ми вже казали, мастурбатори можуть бути виготовлені з найрізноманітніших матеріалів. Це впливає і на вартість іграшки, і на її тактильні властивості. Найпопулярнішим варіантом є кібершкіра. Це неймовірно приємний матеріал, який дуже точно відтворює текстуру ніжної шкіри інтимних зон. Але разом з цим кібершкіра вимагає ретельного догляду. З нею сумісні виключно лубриканти на водній основі. А очищення іграшки має відбуватись у кілька етапів. По-перше, іграшку необхідно буде промити з теплою водою та антибактеріальним милом. По-друге, після миття іграшку потрібно обробити спеціальним засобом для очищення. А фінальним кроком буде пудра для кібершкіри, яка не дасть матеріалу злипнутись. 

Реалістичний мастурбаторЩе один доволі популярний у виготовленні мастурбаторів матеріал — силікон. Його головні переваги - це приємна на дотик оксамитова текстура, а також здатність матеріалу доволі довго зберігати свій первісний вигляд. Він також вимагає використання змазок на основі води, але доглядати за силіконом простіше, ніж за кібершкірою. 

Одним з доволі реалістичних матеріалів є також термопластичний еластомер. Він є достатньо пружним, але водночас може бути м’яким. Як і силікон та кібершкіра, еластомер також вимагає обирати для спільного використання тільки лубриканти на водній основі. 

Перше використання, догляд та зберігання

Отже, Ви обрали свою ідеальну іграшку, замовили її та нарешті принесли свій скарб додому. Що ж робити далі? 

Перше, що потрібно зробити з мастурбатором — це промити його. Дотримуйтесь базових рекомендацій з догляду за матеріалом, який ви обрали. Це обов’язковий етап, який не можна пропускати. Далі Вам потрібно зволожити іграшку лубрикантом, при чому наносити засіб потрібно і на вхідний отвір, і на внутрішній канал. Після використання іграшку потрібно ретельно промити водою або слабким мильним розчином. А потім, після миття, потрібно додатково обробити внутрішній канал іграшки за допомогою спеціального засобу для очищення секс-іграшок

А для того, щоб іграшка якмога довше зберігала первісний вид, не забувайте про регулярну гігієну мастурбатора, а також зберігайте його якнайдалі від джерел тепла. В ідеалі Ви можете придбати спеціальний чохол для зберігання секс-іграшок, який захистить іграшку від забруднень, прямих сонячних променів, а також чужих очей. 

 

Відгуки

Як обрати мастурбатор? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як обрати мастурбатор?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка