HUEMAN – космічний представник анального задоволення

Hueman

Анальна стимуляція - еротичний процес, який дозволяє розширити межі власного задоволення та поглянути на інтим з іншого пікантного боку. А все задоволення полягає в тому, що у прямій кишці та зоні анального простору розташовано багато нервових закінчень, стимуляція яких і приносить неймовірні відчуття. Для реалізації такого виду стимуляції існує безліч секс-іграшок, серед яких особливою популярністю користуються анальні пробки та масажери простати для чоловіків. Анальні вироби поділяються на кілька категорій, де кожен зможе знайти для себе те, що підійде саме йому та стане головною причиною насолоди. А ось ті, хто готовий здобути неземний досвід і розкрити всю красу анального всесвіту, можуть відкрити для себе космічний світ Hueman.

Hueman – це бренд, який створив цілу лінійку анальних секс іграшок у космічному стилі. Елегантний дизайн, впізнаваний фіолетовий колір, оригінальні форми та унікальність кожного інтимного виробу підкорять Вас з першого погляду та відправлять у справжню подорож до зірок. Основна мета бренду - незабутня подорож нескінченними просторами анальної насолоди. Відкрийте для себе космос!

Hueman - космічна насолода на будь-який смак

Hueman

Широка лінійка анальних секс іграшок Hueman дозволяє задовольнити кожного початківця і досвідченого любителя анальної стимуляції. Бренд зібрав найнеобхідніші, класичні та оригінальні, прості та багатофункціональні інтимні вироби, які здатні задовольнити різні сексуальні потреби людей. Віддаєте перевагу класичним анальним пробкам, секс іграшкам з вібрацією/ротацією або ж і зовсім є шанувальником вібраційного масажу простати? На всі ці запити Hueman запропонує Вам потрібні варіанти для отримання міжгалактичного задоволення. А для знайомства з головними космічними представниками не доведеться чекати кілька світлових років, адже це станеться зараз.

Які анальні іграшки допоможуть полетіти в космос задоволення?

Hueman1. Анальна класика

  • Набір із 3 анальних пробок Hueman Comets Butt Plug Set Of Three. Зі швидкістю комети на перше місце нашого чарту вривається набір анальних пробок із відповідною назвою Hueman Comets. Це класика у світі анальних іграшок, яка підійде абсолютно всім і кожному, незалежно від статі, віку або досвіду. У наборі знаходяться 3 анальні пробки ергономічної форми, кожна з яких має певний розмір (S, M, L). Такий комплект допоможе пройти правильний плавний шлях до освоєння анального космосу, адже розпочати свою пікантну подорож Ви можете з найменшої пробки і поступово збільшувати з часом розмір. Hueman Comets - ідеальний старт для новачків та чудовий спосіб отримання задоволення для досвідчених користувачів.

2. Анальні пробки з вібрацією

  • Анальна пробка із вібрацією Hueman Deep Space Vibrating Anal Plug. Підкорювати глибини анального космосу краще не на самоті, а з таким крутим помічником, як Hueman Deep Space. Класична краплеподібна форма у поєднанні з потужною вібрацією та зручним кільцем для міцного захоплення – це відмінний варіант для комфортної та приємної анальної стимуляції. Виготовлено пробку з найніжнішого гіпоалергенного силікону та оснащено 10 вібраційними програмами. Акумулятор, що перезаряджається, дозволить Вам зручно і легко заряджати секс іграшку за допомогою USB-кабелю. Тож, швидше заряджайте цей космічний супутник і в дорогу!
  • Анальна пробка із вібрацією Hueman Interstellar Remote-Controlled Anal Vibrator. Приємну зону анальної турбулентності Вам створить оригінальна пробка з рельєфним стовбуром та широкою основою Hueman Interstellar. З цим вібраційним девайсом Ви швидко знайдете необхідну точку для задоволення, не поневіряючись даремно по просторах анальної галактики. Особливий рельєф додасть яскравих спалахів у процес стимуляції та подарує Вам справжню насолоду від інтиму. І все це станеться із 10 режимами потужної вібрації, керувати якою можна навіть дистанційно за допомогою пульта.
  • Анальна пробка із вібрацією Hueman Uranus Remote-Controlled Anal Vibrator. Цікава форма та легкий вигин стовбура дозволить анальній пробці Hueman Uranus подарувати не лише якісну стимуляцію анальних ерогенних зон, а й чуттєвий масаж точки Р для чоловіків. Перезаряджаєма пробка оснащена 6 режимами і 4 рівнями інтенсивності вібрації, а дистанційне керування пультом забезпечує повноцінний комфорт під час використання.
  • Анальна пробка з вібрацією Hueman Space Invader Thumping Anal Plug. Приливи задоволення принесе ще одна рельєфна пробка Hueman Space Invader, яка швидко захопить весь анальний простір і подарує приємне почуття наповненості і тиску на ерогенні точки. Потужний мотор і 4 режими вібрації гарантують Вам яскраву насолоду, а акумулятор, що перезаряджається, - зручність у використанні.
  • Анальна пробка з вібрацією Hueman Space Force Thumping Anal Plug. Ну а якщо Ви віддаєте перевагу класичним формам, то Hueman Space Force - це ідеальний для Вас варіант, адже має конусоподібний стовбур зі звуженим кінчиком і ідеально гладку поверхню. Тішити така класика Вас буде 4 режимами вібрації, які легко керуються за допомогою кнопки. Перезаряджати цю космічну машину можна також USB-кабелем.

Hueman3. Анальні пробки з ротацією

  • Анальна пробка з ротацією Hueman Meteoroid Remote-Controlled Rimming Anal Plug. Особливість даної анальної пробки в тому, що в її ніжці розташовані внутрішні кульки, які обертаються в процесі роботи і створюють ефект риммінга. Така своєрідна ротація чудово пестить як вхід в анус, так і анальні ерогенні зони. Здійснюється чуттєвий масаж за допомогою 6 режимів та 4 рівнів інтенсивності ротації кульок. Керувати цим чудо-метеоритом Hueman Meteoroid можна дистанційним пультом, а заряджати USB-кабелем.
  • Анальна пробка з ротацією Hueman Asteroid Remote-Controlled Rimming Anal Plug. Ще одним анальним девайсом з функцією внутрішньої ротації виступає Hueman Asteroid, який також має робочу ніжку з кульками, що обертаються, але вже більш цікаву форму стовбура, що дістає своїм кінчиком до точки Р у чоловіків. Ефект риммінгу забезпечується завдяки ротації внутрішніх кульок у 6 режимах та на 4 рівнях інтенсивності. Керувати астероїдом можна дистанційним пультом.

4. Для масажу простати

  • Вібростимулятор простати Hueman Intergalactic Remote-Controlled Anal Vibrator. Не залишимо поневірятися в космосі без задоволення і чоловіків, які прагнуть отримати якісний масаж передміхурової залози. Hueman Intergalactic – це і анальна пробка, і вібростимулятор простати в одній секс іграшці. Спеціальна ергономічна форма та особливий вигин стовбура сприяють активній стимуляції точки Р у чоловіків, а тому цей масажер допоможе Вам досягти бажаного задоволення. Оснащений масажер 10 програмами вібрації та може керуватися дистанційно пультом.

З Hueman космос не так далеко, як здається!

Відгуки

HUEMAN – космічний представник анального задоволення (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про HUEMAN – космічний представник анального задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка