Що таке подвійна пенетрация - важливі моменти

    Подвійне проникнення або подвійна пенетрація (англ. Doublepenetration) є різновидом сексу втрьох. Це одночасне подвійне проникнення в пасивного партнера (жінку або чоловіка), яке проводиться двома чоловіками, рідше - з використанням допоміжних засобів, наприклад, фалоімітатора, вібратора або страпона. Якщо пасивним партнером є жінка, то під подвійним проникненням зазвичай мається на увазі пенетрація в піхву та анус. Але існують і інші форми подвійного проникнення - пенетрація двома пенісами в анус або в піхву жінки. Подвійне проникнення - це звичайна практика групового сексу. 
 
    Що слід знати про подвійне проникнення?
 
     1. Подвійне проникнення зустрічається тільки в фільмах для дорослих та неможливе насправді
 
    Це не так. Згадки про практику подвійного проникнення можна зустріти вже в «Камасутрі» та інших древніх записах. Подвійне проникнення практикувалося ще в стародавні часи. Перша сцена подвійного проникнення в кіно для дорослих була знята тільки в 1970 р для фільму «Delphia the Greek». Якщо розглядати будову піхви та прямої кишки жінки (при відсутності патологій), то подвійне проникнення цілком можливе та при хорошій підготовці подарує тільки приємні відчуття.
 
     2. Больові відчуття 
 
    Багато жінок сприймають подвійне проникнення негативно, вважаючи, що це викличе сильний біль і травми. Здебільшого, це пов'язано з тим, що в відео для дорослих, які можна знайти в інтернеті, подвійне проникнення часто показується досить жорстко. У багатьох непідготовлених дівчат це може викликати асоціації з майже згвалтуванням. Тому, швидше за все, небажання жінки спробувати подвійне проникнення пояснюється звичайним страхом. Насправді ж, больові відчуття можуть виникнути тільки при грубому порушенні правил безпечного сексу - це погана підготовленість жінки, щоб прийняти в себе відразу два пеніси, невикористання лубриканта, а також грубе введення в тіло дівчини пенісів. При достатній ніжності та делікатності, акуратності й обережності чоловіків та, головне, терпінні, жінка отримає тільки приємні відчуття. 
 
     3. Відчуття жінки
    При належній підготовці жінка відчує справжнє почуття заповнювання і неймовірні емоції. Цьому сприятиме тиск на перегородку між піхвою та анусом. Однак при недотриманні стандартних правил в сексі - достатньої підготовки та використанні змазки - дівчина може відчути досить сильні болі. Тому партнерам слід про це пам'ятати.
 
     4. Відчуття чоловіка
 
    Відчуття у чоловіків можуть варіюватися, залежно від поз. Також це залежить від того, як чоловік вважає за краще займатися сексом з жінкою - чи подобається йому більше вагінальний секс або анальний. Але в більшості чоловіки отримують досить цікавий досвід і приємні відчуття без будь-якого дискомфорту.
     
     Інтернет-магазин Амурчик надає величезний асортимент лубрикантів, які будуть просто необхідні для безпечного і, головне, приємного сексу, а також буде радий надати консультацію щодо інтимних товарів, які зможуть урізноманітнити секс утрьох.

Відгуки

Що таке подвійна пенетрация - важливі моменти (2 відгуків)
01.12.2019
5 - Света

Двойное попробовала с мужем и бывшим ощущение очень сильное, иногда по выходным так и общаемся.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Света.
Спасибо Вам за пикантный отзыв)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
14.10.2016
5 - Антон

Моя жена тоже боится, говорит что ей больно будет и все такое. Конечно, быть может на ее месте я бы тоже этого боялся, не могу конечно нечего утверждать. Просто мне этого очень хотелось бы с ней попробовать. Раньше я делал это со своей бывшей, но ее вообще ни разу не приходилось ни в чем уговаривать, скорее она была инициатором. Просто фильмы с жесткой порнушкой действительно девушкам вселяют какой-то страх перед экспериментами.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Антон.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Що таке подвійна пенетрация - важливі моменти, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка