Чиїх рук це справа?

Самозадоволення. Скільки забобонів, заборон і міфів обертається навколо цього нехитрого і приємного процесу. Для деяких це природне заняття, а для когось це досі заборонена тема. Можна довго міркувати про це, а можна і відразу перейти до практики.

Рішення приймати, звичайно ж, вам, але про можливість пізнати себе і при цьому отримати задоволення ми вам розповімо. І нудна психологія тут абсолютно ні при чому. Століттями існувала думка про те, що мастурбація - це щось заборонене. А адже заборонений плід завжди солодкий.

Після сексуальної революції ставлення до самозадоволення дещо пом'якшало, але досі багато хто соромиться досліджувати своє тіло і навіть не хочуть думати про це. Хоча, як помітили психологи, найпалкіші противники онанізму займаються цим «секретною» справою удвоє більше ніж ті, хто байдужий до обговорень цього делікатного питання. Тема мастурбації обросла десятками безглуздих міфів і жартів, які і сформували хибне уявлення про це абсолютно природний процес.

Що природно, те не без оргазму
Изучение тела

З самого дитинства ми досліджуємо навколишній світ, і власне тіло не є винятком. Як правило, свій перший в житті оргазм людина відчуває саме в процесі знайомства з можливостями свого тіла: дотику в тих чи інших місцях не просто приємні - за ними слідують сильні, але поки невідомі відчуття. І скільки б не попереджали яскраві плакати про наслідки мастурбації, ще жоден підліток не втратив зір і не обріс шерстю після ритмічних дотиків до своїх геніталій.

Дорослі теж люблять іграшкиШвидше, сильніше, потужніше

Як дізнатися, що потрібно тілу для задоволення, що не досвідченим шляхом? Поступово досліджуючи свої ерогенні зони, можна з легкістю зрозуміти, які види і яка інтенсивність ласк є найбільш приємними. До того ж це нехитре діло може стати способом навчитися отримувати задоволення, не концентруючись на потребах партнера. Після цього направити секс в потрібне річище не складе труднощів. І ніяких проблем з пошуком загадкової точки G!

До чого дійшов прогрес

А ще кажуть, що в стосунках пари мастурбація не потрібна. Безсумнівно, відчувши всю красу близькості з партнером, швидка пустощі під ковдрою або в душі сприймаються не так збудливо та екстремально, як раніше. Але що заважає зняти напругу та отримати задоволення, коли цього хочеться тут і зараз, а несподіваний візит серед ночі точно не потішить сонну бабусю вашого партнера? У наш час високих технологій існує безліч пристроїв для жінок та чоловіків, завдяки яким можна швидко і легко втихомирити внутрішнього жеребця або пристрасну тигрицю в лічені хвилини.

Keep Calm and Enjoy

В рамках боротьби із забобонами та помилками на сексуальну тематику 7 травня 1995 року вперше було відзначено Міжнародний День Мастурбації, і ми пропонуємо всім вам приєднатися до святкування цього дня! Запасіться лубрикантом, розслабтеся, включите фантазію та отримуйте задоволення: травень стає ще спекотніше!

Відгуки

Чиїх рук це справа? (1 відгуків)
28.05.2018
5 - Тень

Интересная статья и написано весело :) Будет еще один праздник в календаре :)

Відгук був корисним? Так (8) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаем-ая/-ый Тень.
Спасибо за проявленный интерес к нашему контенту ;-)

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)

Додати відгук про Чиїх рук це справа? , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка