Що таке симулятор орального сексу?

    Симулятор орального сексу — поширена іграшка, що відноситься до мастурбатором, що імітує мінет. Завдяки ефекту «всмоктування», такі симулятори досить популярні і можуть подарувати дійсно дуже приємні відчуття.
 
    Як правило, якісні симулятори орального сексу або ороімітатори виконані з гуми, силікону або еластомеру. Окремою категорією являються симулятори, виконані з кібершкіри — матеріалу, дуже схожого на справжню людську шкіру на дотик. Гідним прикладом якості тут можуть послужити вироби компанії Fleshlight, чиї моделі мастурбаторів повторюють форми відомих акторок фільмів для дорослих. Також існують вакуумні ороімітатори, які можуть не повторювати своїм дизайном форму ротика, однак зберігають головну функцію таких іграшок — всмоктування.
 
 
 
    У чому особливість таких мастурбаторів?
 
    Усередині стінки можуть бути як гладкими, так і ребристими або навіть з пухирцями — різні моделі можуть запропонувати різні види додаткової стимуляції. Симулятор орального сексу може бути з вібрацією і без. Дизайн, як правило, виконаний у формі губ, іноді з язиком і навіть зубками. Сам мастурбатор вдає із себе м'який рукав, поміщений в більш твердий футляр, звідки його легко можна вийняти і очистити. 
 
    Діє симулятор за принципом всмоктування статевого органу і створення всередині рукава тиску від повітря. Зазвичай кожен такий мастурбатор має спеціальний клапан для ослаблення тиску при необхідності. 
 
   Симулятори орального сексу не тільки можуть доставити дивовижні відчуття, але і корисні для чоловічого статевого органу, так як під час мастурбації до нього приливає кров, пеніс зміцнюється і залишається більш здоровим. З медичної точки зору ма
стурбатори корисні для запобігання простатиту і аденоми. При тривалій відсутності сексуальної розрядки в житті чоловіка через застій крові в області таза можуть проявитися серйозні порушення. 
 
    При придбанні симулятора орального сексу рекомендується для початку обробити його спеціальним антибактеріальним засобом — для цього існують спеціальні спреї для очищення інтимних іграшок — і промити в теплій воді. Багато мастурбаторів, особливо, виконаних з кібершкіри, погано переносять мило, тому при очищенні варто бути уважним до обраних засобів. Після кожного використання імітатора сексу в подальшому також важливо стежити за його чистотою і збереженням — в цьому випадку іграшка прослужить Вам довше. Звертаємо Вашу увагу, що матеріали таких іграшок не повинні контактувати із засобами, що містять спирт.
 
    Важливо при використанні імітатора орального сексу вибрати хороший лубрикант. Деякі моделі мастурбаторів вже змащені всередині, але додаткове зволоження ніколи не буде зайвим. Самі щадні лубриканти для ніжних матеріалів мастурбаторів — водні. Кошти на силіконовій основі використовувати не рекомендується і ні в якому разі не варто брати мастила на масляній основі. 
 
    В інтернет-магазині «Амурчик» Ви завжди зможете підібрати симулятор орального сексу на свій смак, а також знайти відповідний лубрикант. У спеціальній категорії ми можемо запропонувати як бюджетні варіанти, так і відомі моделі Fleshlight і Tenga. Симулятор орального сексу — це приємний і корисний подарунок, який стане для Вас справжнім сюрпризом! 

 

Відгуки

Що таке симулятор орального сексу? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Що таке симулятор орального сексу?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка